Koht eli suomeksi “paikka” on Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva käsittämättömän laajalla olutvalikoimalla varustettu baari, joka saattaa keskeisestä sijainnistaan huolimatta jäädä monelta ohikulkijalta huomaamatta. Tämä johtuu siitä, että Koht (tunnetaan myös nimellä Moonshine Bar) löytyy Lai-kadun varressa sijaitsevan porttikongin peränurkasta. Paikka on noussut meidän kantapaikaksemme ja voimmekin suositella sitä lämpimästi niin kaikille hyvän oluen ja siiderin ystäville kuin myös niille jotka etsivät Tallinnasta uusia kokemuksia.
Koht Moonshine Bar Tallinna 9291
Myöskin juomien hinnat ovat edulliset ottaen huomioon paikan keskeisen sijainnin. Olutbaarin yhteydessä toimii myös laadukkaalla erikoisolutvalikoimalla varustettu kauppa, joka toimiikin parhaana maamerkkinä, sillä paikka ei käytännössä mainosta itseään millään tavalla. Porttikongin puisessa ovessa lukee ainoastaan aukioloajat, jotka ovat “Koht on avatud juhul, kui pole suletud!“, eli vapaasti suomennettuna “paikka on avoinna, jos se ei ole suljettuna”.

Niin olutbaarissa kuin myös -kaupassa on joka kerta saanut ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, joten jos haluatte seuraavalla Tallinnan reissulla viedä kotiin tuliaisiksi jotain erikoisempia oluita tai siidereitä, niin tuolla kannattaa poiketa. Kohtista löytyy oluita maailman kaikista kolkista sekä myös hyvin kattava valikoima paikallisten pienpanimoiden oluita aina Põhjalasta ja Õllenautista Leheen ja Tankeriin. Pienenä vinkkinä voimme kertoa ettei Kohtista kannata yrittää tilata perusbissejä, sillä niitä ei sieltä juurikaan löydy. Suosituksia kannattaa kysyä baarimikoilta, koska he melko varmasti osaavat suositella olutta/siideriä jokaiseen makuun, sillä sen verran asialleen vihkiytyneitä he tuntuvat olevan. Vaikka Kohtilla ei varsinaisesti olekaan virallisia aukioloaikoja, niin yleensä paikka aukeaa noin klo. 17 aikoihin ja on avoinna niin kauan kuin asiakkaita riittää. Paikalla ei myöskään ole nettisivuja, mutta Facebook-sivut sen sijaan löytyvät.

Lue lisää: Tallinnan Baarit
Koht olutbaarin sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. ei ole mitään lisättävää, paitsi sen outo seikka että kaikki oluet mitä olen maistannut tai juonnut siellä ja olen nimittäin juonnut mun parhaat oluet just siellä maistuu parhaiten just sen ilmapiirin sisällä, jos ostat kotiin sama lempari-olut taikaa jotenkin häipynyt.. kaikki on pakko olla päässä kiinni eli reisussa olut maistuu parhaiten, jopa Tropicana lagerikin Gran Canariassa istu hemmetin hyvin 4kk loska-talven ja lennon jälkeen.

  2. Kokonaisuutena Tallinnan paras paikka maistella oluita, ainakin jos ei ole tarvetta ruokailuun samalla. Sijainti hyvällä paikalla vanhassa kaupungissa, mutta kuitenkin hieman piilossa suurimmilta turistimassoilta.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän