Laulasmaa Spa kylpylähotelli sijaitsee noin 38 km Tallinnan keskustasta länteen. Paikka on ollut aina suomalaisten Viron matkailijoiden suosiossa, eikä mikään ihme sillä täällä pääsee todella rentoutumaan ja rauhoittumaan aivan luonnon äärellä. Meri ja uimaranta sijaitsevat kivenheiton päässä hotellilta, paikkaa ympäröi kaunis mäntymetsä ja huoneista aukeavat upeat näkymät metsikön yli suoraan merelle. Ainakin me viihdyimme täällä erittäin hyvin. 🙂

Laulasmaa Span alueella on paljon erilaisia aktiviteetteja jättimäisestä shakkilaudasta ja rantalentiksestä frisbeegolfiin  ja ulkoilumaastoihin. Myös itse kylpylähotelli on hyvin viihtyisä, sillä huoneet ovat siistejä ja tilavia, kylpyläosastolta löytyy useita erilaisia altaita sekä saunoja, ja paikan ravintolatarjonta on yllättävänkin laadukas. Meidän visiitillämme yövyimme yhden yön perhehuoneessa, johon mahtuu helposti majoittumaan neljäkin ihmistä, ja toisen yön hieman alempana sijaitsevassa deluxe-huoneessa, joka tarjoaa hyvät puitteet yksin tai kaksin liikkellä oleville. Kaikista huoneista löytyy kylpytakit, tohvelit sekä erilaisia hiusten- ja ihonhoitotuotteita. Nämä ovat ehdottomasti semmoisia juttuja, mitä kylpylähotellissa toivoo huoneesta löytyvän, mutta tämä ei kuitenkaan ole aina mitenkään itsestäänselvyys.

Perhehuone:

Laulasmaa Spasta löytyy kaksi ravintolaa, a la carte-tyylinen ravintola Wicca ja toinen hieman rennompi ja bistro-tyylinen ravintola Verde. Me kävimme testaamassa jälkimmäistä ja on pakko todeta, että ruoka oli hyvä. Tuppaamme helposti olemaan melko kriittisiä hotellin ravintoloita kohtaan, mutta tämä tarjosi positiivisen yllätyksen. Tilaamamme pasta oli sen verran herkullista, että sitä täytyy ihan erikseen kehua. 🙂 Molempien ravintoloiden menut löydätte Laulasmaa Span nettisivuilta.

Myös Laulasmaa Span kylpyläosasto menee ehdottomasti hyviin kirjoihin, sillä se oli parempi kuin mitä osasimme etukäteen odottaa. Kompaktilta kylpyläosastolta löytyy muun muassa useampi sauna, poreallas, uima-allas, virtaavan veden osasto sekä ulkoallas. Kylpylän isoista ikkunat tekevät paikasta valoisan, jonka lisäksi niistä on mukava katsella ulkona aukeavia maisemia.

Deluxe-huone:

Kokonaisuudessaan Laulasmaa Spasta voi todeta, että täällä todella mieli lepää. Jotenkin tätä paikkaa oli aina tullut vähäteltyä, mutta jälkikäteen voi sanoa, että onneksi käytiin tutustumassa tähän luonnon keskellä sijaitsevaan kylpylähotelliin. Laulasmaa Spa pystyy ehdottomasti tarjoamaan jotain, mitä Tallinnan kylpylähotellit eivät. Tietenkin se aina riippuu mitä reissultaan haluaa, mutta jos mielessä on ajatusten nollaaminen arjesta ja kiireetön rauhoittuminen, niin kyllä allekirjoittaneet mielummin lähtisivät Laulasmaalle kuin jäisivät Tallinnan vilinään. 😉 Vahva veikkaus on, että tänne tulee lähdettyä toisenkin kerran.

Varaa Huone
– Booking.com

Laulasmaa Span sijainti kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän