Tallinnan Laululava ja sitä ympäröivä Laulukenttä (Lauluväljak) ovat Viron lähihistorian ja kansallisen identiteetin kannalta tärkeitä paikkoja, sillä täällä pidetään joka viides vuosi legendaariset Laulupidut eli Laulujuhlat. Neuvostoliiton aikana nuo juhlat olivat yksi tärkeimmistä asioista virolaisen identiteetin säilymisen kannalta, ja juuri tuosta paikasta katsotaan alkaneen Viron “Laulavan Vallankumouksen.”
Laulupidun lisäksi  Tallinnan Laululavan ympäristössä järjestetään joka vuosi useita suuria konsertteja, vuosien varrella tällä paikalla on käynyt konsertoimassa artisteja Madonnasta Bon Joviin ja Queenista Robbie Williamsiin. Kesäaikaan Laululavan ympäristössä on myös mukava käydä ihan vaan käveleksimässä, sillä onhan se aivan kävelymatkan päässä Kadriorgin puistosta sekä Piritan rannasta. Laululavalle pääsee Viru Keskukselta kätevästi busseilla numero 1A, 8 ja 38. Pois jäädään Lauluväljak pysäkillä ja takaisin keskustaan päin pääsee tien toiselta puolen. Lisätietoa Laululavasta voitte katsoa sen nettisivuilta.

Lisäksi Tallinnan Laululavan katolta pääsee myös hyppäämään narun varassa alas. Tässä video meidän reissusta Laululavan katolle:

Lue lisää: Tallinnan Nähtävyydet
Laululavan sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän