Levist Väljas, tuttavallisemmin tunnetaan nimellä Levikas, on todennäköisesti Tallinnan legendaarisin baari, jonne bailukansa suuntaa usein siinä vaiheessa kun muut paikat ovat jo sulkeutuneet. Yön pikkutunnit voivat tuoda tullessaan melkeinpä mitä tahansa, ja Levikas vetääkin puoleensa varsin sekalaista seurakuntaa opiskelijoista ja taiteilijoista turisteihin ja reppureissaajiin.

Levist Väljas Tallinna 8104

Me emme ole koskaan Tallinnan yöelämässä kohdanneet suurempia ongelmia, mutta sanotaanko nyt niin että Levist Väljas on yksi niistä paikoista missä ei kannata lähteä keulimaan. Tässä paikassa on tullut käytyä kymmeniä kertoja ilman minkäänlaisia ongelmia ja tuolla pärjää ihan hyvin kun muistaa sulautua joukkoon.

Levist Väljas Tallinna 8206

Tallinnan vanhankaupungin Olevimägi-kadulla sijaitsevan talon alakerrasta löytyvä Levist Väljas ei kylteillä prameile, sillä paikkaan suuntaavat ihmiset kyllä tietävät mitä alas vievien portaiden ja kapean oven takaa löytyy. Alkuillasta Levikaksessa on usein hiljaista kuin huopatossutehtaalla, mutta baarien ja yökerhojen sulkemisaikojen lähestyessä alkaa väki hiljalleen virrata tähän edullisista hinnoistaan ja pitkistä aukioloajoistaan tunnettuun kellariin. Viikonloppuiltaisin Levist Väljaksessa on live-musaa ja tulevat keikat voitte katsoa baarin Facebook-sivuilta.

Levist Väljas Tallinna 8401

Levikaksen aukioloajat:
Su-To 15.00-03.00
Pe-La 15.00-06.00
Lue lisää: Tallinnan Baarit
Levist Väljaksen sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän