Starlight Cabaret on pyörinyt Tallinnan Viru Hotellin yhteydessä toimivassa ravintola Merineitsissä jo useamman vuoden ajan, mutta me saimme ensikosketuksen tähän vasta muutama vuosi sitten. Tuolloin kävimme tsekkaamassa ‘Life is a Cabaret”-revyyshown, joka oli hyvin viihdyttävä kokemus. Nyt tuo show on kuitenkin jo jäänyt historiaan ja tällä hetkellä Merineitsissä pyörii ‘Forever Young’-esitys.
Starlight Cabaret Merineitsi Tallinna Viru Hotelli 6065
“Show and Dinner”-paketti oli tarjosi tälläkin kertaa mielenkiintoisen ja elegantin kokonaisuuden, jonka “Dinner”-osa sisälsi lasillisen kuohuvaa sekä kolme herkullista ruokalajia. Heti ovella meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja ohjattiin pöytään, jossa emme kauaa joutuneet odottelemaan ennen kuin tarjoilija toi pakettiin kuuluvat kuoharilasit ja kertoi illan kulusta sekä menusta löytyvistä vaihtoehdoista. Illan kulku oli yksinkertaistettuna: ruoka, show, ruoka, show, ruoka, show. Illan aikana tarjoillut annokset olivat a la carte-tasoista ruokaa, joskin annokset eivät olleet järjettömän suuria.
Kattauksella ja valaistuksella Merineitsi ravintolasta oli saatu viihtyisän ja juhlavan oloinen, ja kokonaisuudessaan ilta Starlight Cabaretin ‘Forever Young’-shown parissa oli viihdyttävä kokemus. Tuo parin vuoden takainen ohjelma oli kuitenkin ehkä hieman parempi, mutta myös tästä jäi hyvät fiilikset. 🙂  Kaikki esiintyjät olivat selvästi ammattitanssijoita ja erityisesti päätähdet olivat loistavia. Erityismaininnan ansaitsee naispääosan esittänyt Ira Haak, sillä hän selvästi nauttii päästessään esiintymään ja laulamaan.  Starlight Cabaretissa ei muuten esiinnytä yläosattomissa, vaan esitykset on tehty hyvällä maulla – ohjelmanumeroista löytyi niin huumoria, flirttiä kuin myös hieman Viron varietee historiaakin.

Esitys oli jaettu kolmeen osaan, joista ensimmäisessä liikuttiin enimmäkseen toista maailmansotaa edeltäneissä itsenäisen Viron fiiliksissä, toinen osa taas keskittyi vahvasti neuvostoaikaan ja siihen, miten Virosta tämän seurauksena tuli osa Neuvostoliittoa, ja kolmannessa osassa mentiinkin sitten muun muassa Euroviisu- ja Mama Ljuba-tunnelmissa.

Starlight Cabaret Merineitsi Tallinna Viru Hotelli 6066Semmoinen pieni huomio, että esiintymislava sijaitsee ravintolan etuosassa, joten takaosassa istuvien on varmaan hieman vaikea seurata esitystä. Varauksen yhteydessä kannattaakin siis pyytää pöytää salin keskiosasta. Lisäksi esiintymislava tuntuu olevan hieman turhan pieni esiintyjille, joiden taidot eivät tuolla lavalla valitettavasti pääse täysin oikeuksiinsa. Toisaalta Merineitsi ravintolan muuttaminen porrastetuksi saliksi olisi jo tilojen puolesta mahdotonta.

“Show and Dinner”-paketti maksaa 63€/ henkilö sisältäen esityksen, lasin kuohuviiniä, kolmen ruokalajin illallisen sekä ilmaisen sisäänpääsyn Cafe Amigo yökerhoon, joten hinta-laatusuhde on hyvin kohdallaan. Illallisella alkuruoan voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta, pääruoan kolmesta vaihtoehdosta ja jälkiruoka on kaikille sama. Lisätietoa kabareesta löydätte Viru Hotellin nettisivuilta, josta löydätte myös varausohjeet.

Viru Hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän