Tallinnan vanhankaupungin reunalla sijaitsevan ravintola Manna La Roosan yläkerrassa toimii aasialainen fuusioravintola Tai Boh, josta löytyy melkeinpä yhtä persoonallinen sisustus kuin Manna La Roosasta. Kummankin ravintolan sisustuksen on suunnitellut taitelija Soho Fond, mutta molemmissa paikoissa on kuitenkin omanlainen fiiliksensä. Alakerrassa on ehkä hieman psykedeelisempi meininki. 😛 Tai Bohin henkilökunta on ollut mukana ravintolan sisustamisessa, joten lopputuloksessa näkyy jokaisen työntekijän henkilökohtainen panos. Aiemmin sisustus olikin Tai Bohin kiehtovin osa, sillä ruoka oli parhaimmillaankin ihan ok. On kuitenkin hienoa nähdä, että viimeisen parin vuoden aikana ravintola on mennyt selvästi eteenpäin, ja nykyään täältä saakin herkullista aasialaistyylistä ruokaa. Lisäksi paikan drinkit ovat kerrassaan loistavia! Esimerkiksi Passion Martini-drinkki saa meiltä vahvan suosituksen. 🙂 Myös paikan palvelu on asiallisen hyvää, vaikkei välttämättä ihan sieltä Tallinnan parhaasta päästä.

Tai Bohista löytyy erilaisia maistelumenuja, ja viime kerralla päätimme kokeilla “Floating Market”-menua, joka osoittautuikin erinomaiseksi kokonaisuudeksi. Kuten nimestäkin saattaa jo päätellä, niin tarjolla on erilaisia mereneläviä sushista ja mustekalasalaatista loheen ja jättikatkarapuihin. Kaikkea tarjolla ollutta voisi tilata toisenkin kerran, mutta kyllä koko setin herkullisin annos oli mustekalasalaatti, joka todella vei kielen mennessään! Loppuun vielä tuoreita marjoja sorbetin ja samppanjan kera, niin eihän illasta voinut jäädä muuta kuin hyvä maku suuhun! 😀 Tällä kertaa Tai Boh kyllä todella ansaitsee kehut! Viimeksi kun ollaan kirjoiteltu arvostelua tästä paikasta, niin positiivisia juttuja oli hyvin paljon vähemmän. Joskus on siis hyvä antaa asioille toinen mahdollisuus. 🙂

Tai Boh löytyy jatkossa myös meidän Tallinnan Ravintolalistaltamme. Toinen kokeilemisen arvoinen aasialainen ravintola on vanhassakaupungissa sijaitseva Chedi, joka myöskin lyötyy ravintolalistaltamme. Alkuruoat maksavat 8-11€, salaatit 12-19€, pääruoat 10-21€ ja jälkiruoat 5-9€. Erikseen täytyy vielä mainita, että tästä ravintolasta löytyy kattava kasvismenu, joten tämä paikka sopii myös kasvissyöjille. Lisätietoa ravintolasta voitte katsoa sen nettisivuilta.

VARAA PÖYTÄ TÄSTÄ
Ravintolan aukioloajat:
Ma-To 17.00-23.00
Pe-La 12.00-01.00
Su 14.00-22.00
Ravintola Tai Boh merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän