Tai Boh on sulkenut ovensa vanhassa sijainnissa. Täysin uusi Tai Boh avaa ovensa helmikuussa 2024.


Tai Boh on Tallinnan vanhankaupungin reunalla sijaitseva aasialainen fuusioravintola, josta löytyy melkeinpä yhtä persoonallinen sisustus kuin saman rakennuksen alakerrassa toimivasta Manna La Roosasta. Kummankin ravintolan sisustuksen on suunnitellut taitelija Soho Fond, mutta molemmissa paikoissa on kuitenkin täysin omanlainen fiiliksensä. Alakerrassa on ehkä hieman psykedeelisempi meininki. 😛 Tai Bohin henkilökunta on ollut mukana ravintolan sisustamisessa, joten lopputuloksessa näkyy jokaisen työntekijän henkilökohtainen panos. Ravintolan parasta antia ei kuitenkaan onneksi ole sen sisustus, vaikka se mielenkiintoinen onkin, vaan paikan herkullinen aasialaistyylinen ruoka. Tai Boh onkin nykyään ehdottomasti yksi Tallinnan parhaista aasialaiseen ruokaan erikoistuneista ravintoloista.

Lisäksi Tai Bohin drinkit ovat kerrassaan loistavia! Passion Martini-drinkki saa meiltä erittäin vahvan suosituksen. Myös paikan palvelu on asiallisen hyvää, vaikkei välttämättä ihan sieltä Tallinnan parhaasta päästä olekaan. Ravintolasta löytyy erilaisia maistelumenuja, ja “Siam Bay“-menusta on muodostunut meidän suosikki. Kuten nimestäkin saattaa jo päätellä, niin tarjolla on erilaisia mereneläviä kuten muun muasa mustekalaa, eritavoilla valmistettua lohta sekä jättikatkarapuja. Menun kruunaa herkullinen mangosorbetti. Myös listalta tilaamalla löytyy vaikka ja mitä herkkuja, ja itse olemme todenneet alkuruoista erittäin toimiviksi vietnamilaiset kesärullat, tonnikala sashimin ja katkarapu tempuran, sekä pääruoista iPad Thai prawn– ja Grilled Octopus-annokset. Jälkkäreistä kuohuviinin kanssa tarjoiltava mangosorbetti sekä passionhedelmäjuustokakku kruunaavat mukavasti aterian. Tänne on kyllä aina kiva tulla syömään, sillä Tai Bohissa toteutuu mukavasti sanonta “hyvä ruoka, parempi mieli”.

Tai Boh löytyy siis jatkossakin meidän Tallinnan ravintolasuositukset listalta. Alkuruoat maksavat 10-16€, salaatit 14-16€, keitot 11-14€, pääruoat 10-27€ ja jälkiruoat 7-8€. Maistelumenut taas maksavat 63/55€ per henkilö. Erikseen täytyy vielä mainita, että tästä ravintolasta löytyy kattava kasvismenu, joten tämä paikka sopii hyvin myös kasvissyöjille. Lisätietoa ravintolasta voitte katsoa sen nettisivuilta

Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Ravintolan aukioloajat:
Ma-To 17.00-23.00
Pe 17.00-01.00

La 14.00-01.00
Su 14.00-23.00
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Ravintola Tai Bohin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän