Tallinnasta löytyy paljon erikokoisia ja näköisiä taksiyrityksiä, ja niin löytyy myös hintojakin. Vaikka takseissa nykyään onkin hinnastot, niin kyllä monia suomalaisia vieläkin vedätetään takseissa oikein huolella. Olemme esimerkiksi kuulleet reilusti yli 10 euron veloituksista satamasta vanhaankaupunkiin (matkan oikea hinta noin 5 euroa  taksiyhtiöstä riippuen) sekä käsittämättömästä 50 euron kyydistä Tallinnan lentokentältä keskustaan (oikea hinta pyörii noin 10 euron hujakoilla). Suomessa kun taksilla ajaminen on niin älyttömän kallista, niin monet eivät edes ymmärrä, että matka joka tuntuu halvalta onkin paljon kalliimpi kuin oikea paikallinen hinta. Yksi hyvä keino on pyytää kuskilta kuitti, jossa on selvitys siitä että mistä on maksanut (jos tulostin on “yllättäen” hajonnut, niin todennaköisesti kuski yrittää ukottaa teitä).
Lain mukaan asiakkaalla on oikeus saada kuitti ja jos ei kuljettaja tätä suostu antamaan, niin matkasta ei tarvitse maksaa (tarvittaessa voitte vaikka soittaa poliisin paikalle). Oheisesta listasta löydätte muutaman omista suosikeistamme Tallinnaan. Listamme ei perustu halvimpiin hintoihin, vaan omien kokemuksiemme perusteella parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Listasta löytyy myös taksifirmojen logot, joten nyt meidän suosittelemien taksien tunnistaminen on entistäkin helpompaa.
Nykyään taksin tilaaminen hoituu kätevästi myös erilaisten sovellusten kautta, ja itse olemmekin siirtyneet hyvin pitkälti käyttämään Uber sovellusta sekä virolaista alkuperää olevaa Boltia (tunnettiin aiemmin nimellä Taxify), joka sittemmin on levittäytynyt myös moniin muihin maihin. Ohessa nopeat vinkit videon muodossa:

Bolt Tallinna
1. Bolt: Luotettava, edullinen ja nopea, siinä kolme ensimmäistä asiaa, jotka tulevat mieleen Boltista. Yritys näkyy nykyään Tallinnan ja muiden virolaiskaupunkien katukuvassa taksiensa lisäksi myös ruoantoimituspalvelun, sähköpotkulautojen sekä lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitettujen Bolt Drive autojen kanssa. Boltin sovelluksesta pääsette käsiksi kaikkiin noihin palveluihin, mutta jos pelkkää taksikyytiä haluatte, niin sekin hoituu kätevästi sovelluksen kautta. Käytännössä sovelluksen kautta tilaaminen poistaa sen mahdollisuuden, että joutuisitte maksamaan kyydistä enemmän kuin pitäisi. Boltin kyydit ovat kaiken lisäksi niin edullisia, että ei ihan hirveästi kannata lähteä tekemään hintavertailua paikallisten taksiyritysten kanssa. Meidän valinta on nykyään oikeastaan aina Bolt, sillä se vaan yksinkertaisesti toimii niin hyvin.
Uber Tallinna
2. Uber: sama toimintalogiikka kuin Boltilla, mutta jäänyt Viron markkinalla altavastaajan asemaan, vaikka tämä jenkkifirma onkin edelleen yksi maailman suurimmista kyydinvälityspalveluista. Bolt vaan on onnistunut kotimarkkinallaan huomattavasti Uberia paremmin. Jos kuitenkin Uber on ennestään tuttu, niin tämä vaihtoehto toimii hyvin myös Tallinnassa.

Takso 24

3. Takso 24: Jos välttämättä haluatte valita tietyn paikallisen taksiyhtiön, niin tämä Tallinkin “halpataksi” on edelleen meidän ykkössuositus. Tallinkin omistama taksiyhtiö, joka käytännössä tarjoaa kaikki samat mukavuudet kuin Tallink Takso, mutta hinta on selvästi huokeampi (kilometrihinta päivällä 0.60€ ja yöllä 0.75€ + 2.95€ kyydin aloitusmaksu). Tilausnumero (+372)  640 8927.

Söbra Takso

4. Sõbratakso: Myöskin edullinen (kilometrihinta 0.49€/km + 2.29€ kyydin aloitusmaksuna).  Saatavuus on yleensä hyvä ja autotkin ovat kelvollisessa kunnossa. Tilausnumero: (+372) 621 5080

Tulika Takso

5. Tulika Takso: Ei missään nimessä halvimmasta päästä (kilometrihinta päivällä 0.89€ /km ja yöllä 0.99€/km + 3.85€ kyydin aloitusmaksu), mutta saatavuus on hyvä ja autot ovat siistejä. Tilausnumero: (+372) 612 0000

Tallink Takso
6. Tallink Takso: Varmasti yksi Tallinnan kalleimmista taksiyhtiöistä (kilometrihinta päivällä 0.99€/km ja yöllä 1.10€/km + 3.95€ kyydin aloitusmaksu), mutta autot ovat siistejä ja niiden saatavuus on myös hyvä. Tilausnumero: (+372) 640 8921.
Listamme siis perustuu omiin kokemuksiimme ja jokaisella on varmasti hieman oma makunsa taksien suhteen. Toivotammekin kaikille mieluisia taksikyytejä Tallinnassa! 🙂

Täältä voitte tsekata kaikkien Tallinnan taksifirmojen hinnat.

66 KOMMENTIT

 1. Miten ovat taksifirmojen vakuutusten laita, korvaako vakuutus jos sattuu kolari ja kyydissä oleva loukkaantuu?

  • Taksikyyti Tallinnan D-Terminaalista linja-autoasemalle voi enimmillään maksaa vaikka kuinka paljon, jos satutte lennosta ottamaan ns. “väärän taksin”. Suosittelemmekin, että lataatte Boltin taksisovelluksen, sillä tällä tavalla näette jo tilausta tehdessänne arvion kyydin hinnasta.

 2. Kyllähän joskus kannatta ottaa taksikin . Itse kävin taxarin kanssa aikoinaan hienossa museossa ja hän itsekin kävi siellä. Se oli kiva nähdä Viron tai Eestin(kui te haluatte sanoa) historia. Harmi etten muista firman nimeä, mutta paljon kiitos. t satunnainen matkailija virosa

  • Kummasta Tallinnan laivaterminaalista on kyse? D-terminaali on Tallinkin käytössä ja A-terminaalia taas käyttävät Eckerö Line sekä Viking Line. 🙂

 3. Hei! Minun pitäisi tilata ennakkoon tilataksi / kaksi tilataksia 19 hengen porukalle ensi viikonlopuksi noin 30 kilometrin matkalle. Osaatko sanoa, mikä olisi paras ja edullisin vaihtoehto? 🙂

  • Saitteko kuitin tästä matkasta? Ja olihan kyseessä varmasti Tallink Takso eikä yksi näistä sen nimeä muistuttavista rosvotakseista? Tallink Takson nettisivujen mukaan aloitusmaksu on 5 euroa ja kilometrihinta päivällä 0.99 euroa. Matkaa Tallinnan A-terminaalista Viru Hotellille on autoteitä pitkin noin 3 kilometriä, joten matkan hinnaksi olisi tilataksilla pitänyt tulla noin 8 euroa. Meillä ei ole koskaan ollut Tallink Takson kanssa ongelmia ja juuri tämän vuoksi olemmekin sitä suositelleet.

  • Bolt-sovellus näyttää, että kyyti juuri tällä hetkellä maksaisi 5.50 euroa, ja Uber antaa hinnaksi 6.10 euroa. Noissa kuitenkin hinnat muuttuvat kysynnän mukaan, joten sanoisin kyydin maksavan noin 6-10 euroa taksiyhtiöstä riippuen.

  • Hieman riippuu taksiyhtiöstä, mutta hinnan pitäisi asettua varmaan noin 5-10 euron väliin. Yli kymppiä tuon matkan ei missään nimessä tule pidä maksaa. Jos haluatte tietää matkan hinnan jo etukäteen, niin suosittelemme käyttämään Uber tai Bolt sovellusta.

  • Riippuu hieman siitä, että saavutteko Tallinnan sataman A-terminaaliin vai D-terminaaliin, sekä tietenkin taksiyhtiöstä. Matkan ei kuitenkaan pitäisi maksaa yli 10 euroa, ehkä noin 6-10 euroa. Jos haluat nähdä matkan hinnan jo tilausta tehdessänne, niin suosittelemme lataamaan Uber tai Bolt sovelluksen.

 4. Minkä verran helppoa/vaikeaa on saada taksia tekemään pidempää reissua Tallinnasta ulospäin, luokkaa 45 min. itään?

  • Kyllä sitä Tallinnasta taksin saa pidemmällekin reissulle. Itse on tullut joskus ajettua n. 35 min matka Tallinnasta ulos ja kuski vaikutti oikein tyytyväiseltä kun sai pidemmän ajon. Tietenkin hinta on hyvä sopia etukäteen, niin ei tule sitten mitään epäselvyyksiä.

   • Kiitos vastauksesta! Onkohan vastaavasti mahdollista/helppoa saada taksia periferiasta takaisin parin päivän päästä? Paikka kohtalaisen keskellä ei mitään.

   • Se saattaa tietenkin olla vähän haastavampaa, mutta kyllähän senkin pitäisi onnistua. Suosittelemme lataamaan Bold ja Uber sovellukset puhelimeen, sillä näillä tilaaminen onnistuu helpommin kuin taksikeskuksiin soittelemalla.

  • D-Terminaalilta Viimsin kylpylään pääse noin 10-15 eurolla, hinta tietenkin riippuu hieman taksiyhtiöstä. Jos käytätte Bolt tai Uber sovellusta, niin tuolloin näette arvion matkan hinnasta jo etukäteen. 🙂

 5. Ei kannata käyttää Söbrä taksoa. Kerran olen sillä mennyt ja auto oli rähjäinen romu ja haisi pahalle. Ainoat siistit taksit taitavat olla Takso24, Tulika, Tallink ja Välk Takso. Ja ainakin Todellinen Tallinna kirjassa on lukenut, että vain Tulika hoitaa veronsa asiallisesti. Kannattaa ladata Taxofon.

 6. Taxofon on paras ja toimii myös hyvin käyttäkää sitä. En suosittele ollenkaan noista Söbra Taksoa ja Eestimaa Taksoa, Autot suorastaan p*skaisia romuja jotka hyvä kun lähtee liikkeelle. Tulika on paras

  • Moikka,

   Tallinnassa käytetään Taxify sovellusta sekä Uber sovellusta. Kummatkin toimivat hyvin ja ova luotettavia. 🙂

  • Moikka,

   ei tuon matkan pitäisi paljon yli 10 euroa maksaa. Joskus tullut taksilla, joka maksoi vain 7 euroa, mutta tuo oli ihan poikkeuksellisen edullinen kyyti. 🙂

   -Tuomas

 7. Tietääkö kukaan , miten maksaa taksin tallink satamasta hotelliin st.olav , ja mikä taksi tulee olla ???
  kiitos

  • Moikka,

   riippuu taksifirmasta, mutta sanotaanko ettei yli 10 euroa pidä missään nimessä maksaa. Varmaankin noin 6-8 eurolla pitäisi selvitä. Tuossa listassa olevat taksifirmat ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja.

 8. Olen aina maksanut 10 euroa d-terminaalista Viruun vaikka mittari näyttää vähemmän.Jos elämä on muutamasta eurosta kiinni ni kannattaa jäädä kotiin homehtumaan.

  • 10 euroa D-terminaalilta Viru Hotellille on reilusti yli tuplahinta, mutta jos pätäkkää löytyy niin eihän siinä mitään. Me emme kyllä tuosta matkasta maksaisi yli viittä euroa.

 9. Juuri äsken Tallinnassa käyneenä ja yhden 20€:n taksireissun Telliskiveltä Viru hotellille (oikea hinta kalliilla taksilla max 6€) kokeneena sanoisin, että oppaaseen kannattaa ehdottomasti panna maininta, että (etenkin turistien suosimalta alueelta) sattumalta bongattuun vapaaseen taksiin hyppääminen samaan tapaan kuin monessa muussa maassa ei missään nimessä ole suositeltavaa; Tallinnassa turistialueilla vaanii kaikkein epämääräisimmät huijaustaksit siinä toivossa, että joku hyppää kyytiin.

  Itse koin taksin, jonka kuski kohteli mittaria lähinnä värivalosarjana jonka viereisillä napeila hän pysäytti mittarin kun se oli tullut siihen kahdenkympin kohdalle, jossa se oli kätevä pysäyttää; ja käteistähän hän ainoastaan myös hyväksyi. Kuitista ei siinä vaiheessa ollut mitään iloa kun merkinnöistä ei edes ottanut selvää; kilometrikorvaus näytti perustuneen johonkin yli tai ali 17km matkaan, tiedä häntä, mutta matkan pituutta ei missään lukenut, toisin kuin rehellisten taksien kuiteissa.

  Postaamissanne logoissa on myös se ongelma, että vanhassa kaupungissa tuli nähtyä mm. vanha rämä Mersu, jonka logo oli täysin identtinen Viru hotellin edessä partioivien rehellisten Tulika Takso –autojen kanssa, paitsi että logon Tulika-sanan oli korvannut sen yläpuolella sijaitseva lähes näkymätön sana Tallin; auton toisella puolella oli täysin eri logo, samalla firmannimmellä kuitenkin (Tallin Takso).

  Yksi toinen strategia jonka havaitsin oli myös se, että hinnastoa ei oltu laitettu pelkääjän- vaan kuljettajanpuoleiseen takaikkunaan esille. Käytännössä suomalaiselle, joka ei herkästi lähde väittämään vastaan edes ilmiselvään huijaukseen, tämä usein tarkoittaa sitä, että hinta tulee yllätyksenä kun on jo istunut alas (ja omassa kokemuksessani auto oli jo lähtenyt liikkeelle metrin parin verran, vaikkei määränpäätä oltu edes ilmoitettu).

  • Terve,

   kiitos tästä kommentista. Juuri tämänkaltaisten tapausten takia olemme tämän postauksen koonneet. Mainitsemasi “Tallin”, “Tallinn” ja “mitä näitä nyt on” taksit ovat hyvin ongelmallisia, sillä niiden logot ja nimet menevät helposti sekaisin Tallink Takson ja Tulika Takson kanssa. Olemme maininneet muun muassa Tallinnan terminaaleja käsittelevissä teksteissämme, että lennosta taksin ottaminen on aina riski. Mielummin kannattaa tilata taksi tai jos ei tämä ole mahdollista, niin sitten käyttää vaikkapa Tallink Taksoa. Näin välttyy ikäviltä yllätyksiltä.

 10. Hi!
  Kiitos tosi hienosa blogista! Meitä on viisi henkeä (tavallinen taksi ei siis riitä) ja olemme menossa Tallinnan satamasta Kurtnaan (reilut 20 km) ja takaisin Kurtnasta Tallinnaan samana iltana. Kannattaako mielestäsi tilata taksi etäteen vai napata tolpalta? Mikähän mahtaisi olla suunnilleen käypä hinta matkasta?
  Kiitos paljos jos jaksatte vastata!

  • Moikka,

   nyt on pakko sanoa, että me emme tiedä. Ei ole koskaan tullut kiinnitettyä asiaan huomiota. Varmaankin kannattaa kysellä Tallink Taksolta ja Tulika Taksolta, sillä jos jollain taksifirmoilla niitä on, niin kaksi edellä mainittua ovat ne todennäköisimmät.

 11. Sinu Takso…Ensin kaksi soittoa kysyäkseni onnistuuko etukäteisvaraus tietylle kellonajalla,molemmilla kerroilla luuri korvaan kun keskus kuuli että puhutaan englantia…Kolmas soitto juuri lähdön edellä,edelleenkään ei tullut varmuutta tuleeko taksi vai ei,keskus ei puhunut englantia,puoli tuntia odotettuamme soitin neljännen kerran ja sain selville että “NO TAXI” soitto Reval Taksoon,josta sanottiin että taksi tulee 7 minuutin kuluttua,joka myöskin piti paikkansa…NEVER AGAIN “Sinu Takso”

  Info on kopeeritud portaalist http://www.taksod.net

 12. Olen huomannut että eestinkielen sujuva puhuminen (ei siis ihan turisti vaan jotakuinkin oikein) vaikkakin aksentilla auttaa asiaa, ettei tule huijatuksi hinnassa. Mutta 10eur satamasta viruun/vanhaan kaupunkiin on tosissaan ryöstö. Olen maksanut saman lentokeltä väike-Öismäen kaupungin osaan joka on siis ihan toisella puolella kaupunkia Nömmen ja Mustamäen takana. Tulika takson saatavuus on hyvä ja usein ainakin itse nappaan lentokentältä tämän vaikka se on ehkä hiukan kalliimpi kuin muut tallinnan taksit. Kroonitaksosta on myös hyviä kokemuksia. Vikingtaksossa kaveri tupakoi ikkuna-auki (tosin ainoa kokemus).

 13. Taksi minä tilaan aina soittamalla keskukseen ja ainakaan vielä ei ole koskaan huijattu eli keskuksen antama hinta on aina pitänyt paikkansa

 14. Vanhasta kaupungista St. Olav hotellista tilattiin taksi satamaan. 12 euroa yht. 5€ aloitusmaksu piti paikkansa, mutta 2€/km ei kyllä enää pitänyt vaikka taksi ajoi kiertelemättä. Antaa tympeän kuvan, kun hotellin tilaama taksi on tällainen.

  • Kiitoksia kommentista. Sen verran täytyy kyllä todeta, että useat tuolla sivulla olevista Tallinnan taksien hinnoista ovat kohtuullisen vanhoja kun taas omalla listallani olevat firmat olen itse tarkastanut Tallinnan taksifirmojen nettisivuilta.

  • Kyllähän sitä Tallinnassa taksilla uskaltaa kulkea, mutta kannattaa olla hieman hereillä sen suhteen että minkä taksifirman autoja sitä käyttää. Myös matkan hinta kannattaa kysyä jo ennen kyydin alkua. 🙂

 15. Muutamien tympeiden Tallink Takso kokemusten jälkeen aion itse myös välttää kalleinta ja vieläpä nykyisellään valitettavan epäluotettavaa yhtiötä.

  Viimeinen niitti arkkuun oli toukokuun matka Tallinnan bussiasemalta Linda Linen terminaaliin. Mitään kiinteää hintaa ei sovittu. Hyvin heikosti viroa ymmärtänyt Tallink Takson auton 104 BGK kuljettaja Viktor Seliverstov paineli kolmeen eri otteeseen 1 euron lisämaksuja mittariin. Kolmannen kerran jälkeen kysyin viroksi, että mitä nuo lisämaksut ovat ja sanoin, että kirjoitathan perillä kuitin. Kovasti selitteli, ettei niistä tarvitse välittää, mutta silti ne oli kuljettajan omassa lcd-näytössä lopuksi lisättynä loppusummaan.

  Kuski lopulta kuitenkin tajusi, ettei huijaus onnistu ja alkoi tulostella sekä ryttäillä pikkukuitteja, johon summaa oli pilkottu. Kyyti maksoi lopulta kympin ja kuitissa otsakkeena oudosti osasuoritus matkasta. Kallista oli silti, mutta normaalihinta suunnilleen.

  Jos tämänkaltaiset herrasmiehet niistävät jokaiselta matkustajalta muutaman euron ekstraa, niin päivässä pääsee jo hyvälle tilille. Tämän auton Tallink Takso oli vuokrannut eteenpäin alihankkijayritykselle. Halvalla laivayhtiö antaa nimensä käyttöön Work Way OÜ:n kaltaisille veijariyrityksille.

 16. Mikä kallis tuo Tallink takso on kun vanhassa kaupungissa yöaikaan katselee taksaluetteloita niin kilometrihinnat voivat olla 2,00-4,50€ kilometriltä. Kyllä jurrista suomalaista viedään kuin pässiä narussa.
  Muistakaa, että kyse on vapaasta hinnoittelusta, ei huijaamisesta.

 17. huijareita näköjään on.ajoin eilen (nainen yksin)taksilla d-terminaali /vanhakaupunki,hinta 11.50 jeeeeeee.en alkanut riitelemään vaan mainitsin että olen ajanut tätä reittiä jo muutaman kerran täällä ollessa ja hinta ollut n.5euroa.maksoin 10e ja se kuulemma riitti.sanoin kertovani hinnasta muille takseille.harmi kun en ottanut rekkaria ylös mutta muitan nuoren kaverin joka ajoi autoa.keltaiset taksit muka luoteettavia,huh.taidan ottaa musta auton seuraavankerran ja tietty pitää kysyä hinta näköjään ensin.oikeestaan vähän oma moka.jätkä kyllä kuulee kunniansa kun nään tänään ratissa

  • Näitä tämmöisiä takseja valitettavasti löytyy Tallinnasta edelleen, mutta tosiaan paras tapa välttyä näitä ikäviltä yllätyksiltä on se, että kysyy hinnasta jo ennen kuin kyyti alkaa.

 18. Tallinnalaisena suosittelen esim. Krooni-taksoa. Puhelin 1212 ja lähtöhinta on 2,50 euroa. Aina on ainakin mulle ollut ihan oikea hinta. Ei juurikaan saa tolpalta, mutta soittamalla kyllä. Heillä käy ainoastaan käteinen.

  • Krooni Takso on tosiaan myös hyvä vaihtoehto. Sitä on tullut käytettyä aina välillä, ja tähän päivään mennessä ei ole ollut mitään ongelmia. Kiitoksia kommentista! 🙂

 19. Tallinnalaisena olen oppinut käyttämään Krooni-taksoa. Lähtöhinta on 2,50 eikä ajeluta minne sattuu. Mutta pitää mukamas tietää tarkkaan minne menee ja reitti että eivät ajele ihan huvikseen.
  Noita taksoja ei ole aina saatavilla ja tolpilla ei juuri lainkaan. Soittamalla ja tilaamalla saa aika kivasti ja hinta on sopiva! 🙂

 20. Itsekin pitänyt Tulika Taksoa rehellisenä,en enää
  01.01.2013 klo 13:00 Viru hotelli D-terminaali 10euroa,ei taksamittari päällä,eli kysykää vaan etukäteen

 21. Unohtakaa “Lasna-Takso”, “Pilu-Takso”, “Soomi-Takso”, “Ystava-Takso” ja muut vanhat Ford Sierrat ja Mondeot. Soittakaa AINA Tulika Taksoon numeroon 1700- saatte uuden auton alle, asiallisen kuskin ja normaalihintaisen (=edullinen)kyydin.

 22. Hei! Juuri kävin viikonloppuna Tallinnassa, otimme valkoisen taksin Satamasta (A-term.)Kaubamajalle eli matka ei juuri mitään hinta pitäisi olla tällä hetkellä n. 5-6 Eur niin taksikuski huijasi niin että painoi sormellaan mittaristoa ja mittari meni hieman eteenpäin eli matkan hinnaksi tuli tällä tavalla 6,70 Eur. Olen ollut useita kertoja Tallinnassa ja matkustanut taksilla, mutta usko alkaa pikku hiljaa hiipumaan rehellisistä kuskeista… Aina yritetään keinolla millä hyvänsä saada turistit maksamaan enemmän taksimatkastaan. En jaksanut kiistellä kuskin kanssa, enkä muistanut miten toimia joten maksoin kiltisti. Onkohan se niin että enää keltaisiin takseihin voimme turistina luottaa?

 23. Tallinnassa tosi törkeitä takseja. Lentokentältä vanhaankaupunkiin matka kuitissa 6,6 km. (ajeli minun mielestä ylimääräisiä mutkia)
  Pyysimme keskeyttämään palvelun, mutta ei siihen “suostunut”.
  Maksu 50,5 euroa. Auton rek. no. kuitin mukaan 886 BFJ.
  Varokaa muita kuin tolpalla olevia takseja ja sopikaa etukäteen
  hinta.!!!

  • Mitähän taksiyhtiötä mahdoitte käyttää? Kun kerran otitte rekisterinumeron ylös ja teillä on matkasta kuittikin, niin suosittelisin ehdottomasti ottamaan yhteyttä taksiyhtiöön ja selvittämään asian heidän kanssaan.

   Itse en missään nimessä suosittele hinnan etukäteen sopimista, sillä siinä tulee helposti huijatuksi, sillä tuolloin kuitin saaminen on kohtuullisen epätodennäköistä. Jos siis tulee ongelmia, niin tilanne on helposti se, että asiakkaan sana vastaan kuskin sana. Itse olen kulkenut taksilla Tallinnassa vuosien ajan, ja koskaan ei ole ollut mitään ongelmia kunhan on tiennyt miten homma toimii. Esimerkiksi yllä olevassa tekstissä mainitut yhtiöt ovat aina hoitaneet hommansa hyvin.

 24. Tallink Taksoa pidettiin aikoinaan suht rehellisenä yhtiönä, mutta nyt sielläkin epärehellisyys rehoittaa. Perjantaina 15.6 satamasta Viruun, n.1kilometri kuski löi mittariin 10 Euroa. Sopikaa aina matka etukäteen. Tämän olin jo itse unohtanut, koska monena vuonna Portugalissa ollessamme olin tottunut luottamaan takseihin . Siellä ei kukaan ole koskaan kusettanut . Siellä lähtöhinta 3.25 ja sillä pääsee noin 4-5 kilometriä. Tuntuu nykyään että kaikki kusettavat tahoillaan Tallinnassa turisteja

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän