Telliskiven luovassa keskuksessa sijaitseva Tali Design on virolaista ja eurooppalaista designia myyvä putiikki, joka sijaitsi aiemmin Balti Jaaman torin läheisyydessä, mutta avasi nyt hiljattain uusissa tyylikkäissä tiloissa. Oman kokemuksen mukaan Tali on yksi kaupungin parhaista designputiikeista ja täältä onkin vuosien varrella tarttunut matkaan vaikka mitä kivaa niin paikallisilta suunnittelijoilta kuin myös ulkomaisilta brändeiltä. Virolaisen street wear-brändi Kirjun vaatteita varten pitää kohta jo hankkia oma vaatekaappi ja viimeisimpänä ostoksena täältä tuli hankittua tanskalaisen Rains brändin reppu. Aiemmin Talista sai myös tyylikkäitä virolaisia Wooden Lifestylen puisia rusetteja, mutta nykyään näitä ei enää valikoimassa ole (Wooden Lifestylen omien nettisivujen kautta näitä kyllä voi edelleen tilata).

Vaatteiden ja asusteiden lisäksi Talissa myydään muun muassa huonekaluja sekä sisutuselementtejä kuten, astioita tauluja, kynttilöitä ja lamppuja. Tali Designista löytyisi vaikka mitä kivaa, mutta designtuotteet tuppaavat maksamaan selvästi enemmän kuin massatuotantona tuotetut globaalien firmojen tuotteet. On kuitenkin aina mahdollisuuksien mukaan kiva tukea pienempien firmojen toimintaa ja erityisesti paikallista yrittäjyyttä. 🙂

Tali Design Tallinna 1

Tallinnan Tali Designin nettisivuilla voitte käydä tutustumassa myynnissä oleviin tuotteisiin jo ennen Tallinnan reissua, jonka lisäksi heidän verkkokaupastaan myös suoraan tilata tuotteita kotiin.

Designkaupan aukioloajat:
Ma-Pe 11.00-19.00
La-Su 11.00-19.00
Lue lisää: Tallinnan Ostokset
Talin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän