Tallink Express Hotel sijaitsee Tallinnan A-terminaalin läheisyydessä, ja se tarjoaa perussiistit huoneet sekä hyvän hotelliaamiaisen edulliseen hintaan. Laivayhtiö Tallinkilla on Tallinnan keskusta-alueella myös kaksi muuta hotellia: Tallink Spa & Conference Hotel sekä Tallink City Hotel. Tallink Express Hotellilta on n. 5 minuutin kävelymatka Tallinnan vanhaankaupunkiin ja ydinkeskustaan jalkapatikalla pääsee reilussa 10 minuutissa. Lyhyen kävelymatkan päästä hotellista löytyvät mm. Energiakeskus, Linnahall sekä Kalatori. Jos SadaMarketin kierteleminen sattuu kiinnostamaan, niin sekin löytyy aivan hotellin välittömästä läheisyydestä. Aivan hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Ristorante Flavore, joka on oikein passeli vaihtoehto, jos ette halua lähteä kauemmaksi hotellista, mutta hyvää ruokaa pitäisi saada. 🙂

Tallinnan Tallink Express Hotellin huoneet ovat yksinkertaisen siististi sisustettuja ja suihkusta tulee lämmintä vettä, mutta huoneista ei kamalasti kannata etsiä mitään ylimääräisiä mukavuuksia. Toisaalta hotelliin saa välillä sen verran edullisia majoituspaketteja, ettei tuohon rahaan voi edes ihan kamalasti vaatia. Tallink on kuitenkin pitänyt hyvin huolen siitä, että tämäkään hotelli ei pääse ränsistymään, sillä hotellin aula-alue on hiljattain uudistettu, ja täytyy todeta, että tämä päivitys on toteutettu oikein onnistuneesti. Samalla hotellin vastaanoton viereen on asennettu olutseinä, josta saa itse kaataa lasiin haluamansa määrän vaikkapa virolaisen pienpanimo Õllenautin Sesoon-olutta. Desilitra olutta maksaa 1 euron, joten erityisesti pienpanimo-oluiden kohdalla tuota hintaa voi pitää jopa melko huokeana.

Hotellin aamiainen tarjoillaan vastaanotosta katsottuna vasemmalla puolen sijaitsevassa Tempo ravintolassa, ja tarjolla on muun muassa lettuja, makkaroita, munakokkelia, lettuja, hedelmiä leipää, juustoa, leikkeleitä, muroja, kahvia ja mehua, joten valikoima on yllättävänkin hyvä. Aamiaista tarjoillaan viikonloppuisin klo. 11 asti, joten paikka sopii myös hieman aamu-unisemmille. Viimeisimmällä reissulla oltiin matkassa 14-vuotiaan kummipoikamme kanssa, ja hänkin tuntui viihtyvän hyvin Tallink Express Hotellissa. Erityisesti kehuja keräsi runsas aamiainen, josta sai hänen sanojensa mukaan “kunnon mättöaamiaisen”. 😀

Jos viimeisen päälle sisustettu hotellihuone ja muut ylellisyydet eivät ole teille Tallinnan reissulla ne tärkeimmät asiat, niin Tallink Express Hotel on potentiaalinen vaihtoehto. Kokonaisuutena tämä budjettihotelli tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen, ja niinpä täällä onkin tullut vuosien varrella yövyttyä jo useamman kerran.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Tallink Express Hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

1 KOMMENTTI

  1. Kävin 31,10,-01,11 kyseisessä hotellissa ,eikä mitään valittamista. Henkilökunta ystävällistä ja asiallista. Aamupalalta löytyy kyllä kaikille nautinnollista tarjontaa. Tarjottimien puuttuminen tosin kummaksuttaa. Suosittelen lämpimästi .

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän