Laivayhtiö Tallinkilla on Tallinnan keskusta-alueella yhteensä kolme hotellia: Tallink Express Hotelli, Tallink Spa & Conference Hotelli sekä Tallink City Hotelli . Viimeksi mainittu sijaitsee Tallinnan A-terminaalin läheisyydessä, ja se tarjoaa perussiistit huoneet sekä hyvän hotelliaamiaisen edulliseen hintaan. Tallink Express Hotellista on n. 5 minuutin kävelymatka Tallinnan vanhaankaupunkiin ja ydinkeskustaan jalkapatikalla pääsee reilussa 10 minuutissa. Lyhyen kävelymatkan päästä hotellista löytyvät mm. Energiakeskus, Kohvik Moon, Linnahall sekä Kalatori. Jos SadaMarketin kierteleminen sattuu kiinnostamaan, niin se löytyy aivan hotellin välittömästä läheisyydestä.

Tallink Express Hotellin huoneet ovat yksinkertaisen siististi sisustettuja ja suihkusta tulee lämmintä vettä, mutta huoneista on ihan turha etsiä mitään ylimääräisiä mukavuuksia. Toisaalta hotelliin saa välillä sen verran edullisia majoituspaketteja, ettei tuohon rahaan voi edes kamalasti vaatia. Aamiaisella on tarjolla mm. lettuja, munakokkelia, leipää, muroja ja mehua, joten tuolta saa kyllä ihan syödäkseen. Aamiainen tarjoillaan klo. 11 asti, joten paikka sopii myös hieman aamu-unisemmille.

Jos viimeisen päälle sisustettu hotellihuone ja muut ylellisyydet eivät ole teille Tallinnan reissulla ne tärkeimmät asiat, niin Tallink Express Hotelli on potentiaalinen vaihtoehto. Kokonaisuutena tämä budjettihotelli tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen, joten täällä tulee varmasti yövyttyä myös jatkossa. 🙂 Jos haluatte seuraavalla Tallinnan reissulla yöpyä Tallink Expressissä, niin varauksen voitte tehdä tästä:

VARAA HUONE
Tallink Express Hotelli merkittynä Tallinnan karttaan:

1 KOMMENTTI

  1. Kävin 31,10,-01,11 kyseisessä hotellissa ,eikä mitään valittamista. Henkilökunta ystävällistä ja asiallista. Aamupalalta löytyy kyllä kaikille nautinnollista tarjontaa. Tarjottimien puuttuminen tosin kummaksuttaa. Suosittelen lämpimästi .

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän