Uba ja Humal Taproom ja olutkauppa on todennäköisesti Tallinnan satama-alueen paras sekä myös suosituin olutpaikka, joka tuntuu olevan kovassa huudossa myös paikallisten pienpanimoiden keskuudessa. Ja miksipä ei olisi, sillä niin kaupasta kuin myös baarin puolelta löytyy kattava valikoima virolaisia käsityöluita. Toki tarjolla on myös kansainvälisten panimoiden tuotteita ja osa oluista on merkitty ratebeer.com-sivuston pisteillä, joten periaatteessa jos oluen pistemäärä alkaa lähestymään sataa, niin sen pitäisi olla poikkeuksellisen hyvää. Näinhän se ei kuitenkaan aina mene ja makuasioista on turha kiistellä. 😉

Tallinnan Kalatorin ja Kohvik Moonin läheisyydessä sijaitsevasta Uba ja Humalista saa myös erilaisia kahveja sekä kahvikoneita, mutta kyllä paikan valikoima painottuu enemmän oluisiin kuin kahviin. Meidän oma suosikkimme on edelleen Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva olutkauppa Koht, mutta jos liikuskelette Kalasataman alueella tai olette vaikka matkalla Linnahallin terminaaliin, niin Uba ja Humalissa kannattaa poiketa. 

Uba ja Humal Taproom on melko tuore lisäys paikan tarjontaan, sillä se avattiin maaliskuussa 2018, mutta se ehdottomasti nosti tämän olutpaikan aivan uudelle tasolle. Taproomista on onnistuttu tekemään viihtyisä ja myös hanatuotteiden suhteen valikoima on erittäin hyvä. Aikaisemmin tänne on tullut tehtyä lähinnä täsmäiskuja olutostosten merkeissä, mutta jatkossa tänne voi halutessaan myös pysähtyä parille huurteiselle tuopille. 🙂 Lisätietoa voitte katsoa paikan FB-sivuilta.

Uba ja Humalin aukioloajat:
Su-To 10.00-20.00
Pe-La 10.00-22.00
Lue lisää: Tallinnan Baarit
Olutkaupan sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän