Tallinnan A-terminaali sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta ja palvelee Eckerö Linen ja Viking Linen laivoja. Terminaalin läheisyydessä on muutamia ostospaikkoja kuten Sadama Turg ja SadaMarket, sekä terminaalissa pieni kahvila ja Eckerö Linen myymälä. Takseja löytyy terminaalin edestä, mutta hinnasta kannattaa aina sopia etukäteen ryöstöhintojen välttämiseksi.

Tallinnan A-Terminaali sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Tallinnan ydinkeskustasta. Tähän terminaaliin saapuvat Eckerö Linen sekä Viking Linen laivat, ja satama-alueelta löytyy useampikin ostospaikka, sillä Sadama Turg ja SadaMarket sijaitsevat aivan kivenheiton päässä uloskäynnistä. Myös itse terminaalista löytyy mm. pieni kahvila/baari sekä Eckerö Linen myymälä. Lisätietoa voitte katsoa Tallinnan Sataman nettisivuilta. A-Terminaalin lisäksi Tallinnasta löytyy myös toinen terminaali: D-terminaali, joka on Tallinkin käytössä. 
Tallinnan A-Terminaali Viro 5352
Tallinnan A-terminaalin edessä (kuten myös D-terminaalin edessä) päivystää aina joukko takseja, mutta me emme näitä takseja koskaan käytä, sillä yleensä ne veloittavat huomattavasti korkeampia hintoja kuin esimerkiksi suosimamme taksiyhtiöt. Jos kuitenkin päätätte ottaa satamasta taksin, niin matkan hinta kannattaa aina sopia etukäteen.
A-terminaalin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän