Polttarit tai firman kesäjuhlat tulossa ja pitäisi keksiä jotain yhteistä tekemistä Tallinnaan? Tai ihan muuten vaan isommalle porukalle jotain liikunnallista ulkoaktiviteettia? Noin 10 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta sijaitseva Paintballi Takso tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan, sillä ainakaan allekirjoittanut ei keksi kovinkaan montaa parempaa tapaa viettää aikaa kavereiden kanssa kuin värikuulasota.

Värikuulasotaa Tallinnassa (1)

Olimme liikkeellä 10 hengen porukalla ja kyseessä olivat polttarit, joten Paintballi Takson kaverit olivat järjestäneet juhlakalulle hieman erityisohjelmaa. Ensin herra laitettiin noutamaan kanistereita ilman asetta ja samalla muut osallistujat pääsivät testaamaan osumatarkkuuttaan liikkuvaan maaliin. 😉 Seuraavaksi osat kuitenkin vaihtuivat, kun polttarisankari pääsi ampumaan rivissä seisovia kavereita. Tästä eteenpäin mentiin sitten erilaisten joukkuepelien merkeissä, toki sekaan heitettiin myös muutama kaikki vastaan kaikki taistelu. Taistelukenttä oli hyvin suunniteltu, sillä keskellä sijaitsevan “kirkon” lisäksi reunoilla oli paljon erilaisia rakennuksia sekä renkaista rakennettuja suojia. Vaikka sää ei tuona päivänä suosinutkaan, niin pari tuntia sujahti sotaa leikkiessä aivan hetkessä. Sen verran hauskaa oli, että olisi sitä voinut vielä muutaman lisätunninkin ottaa. Meidän jälkeen oli kuitenkin tulossa jo toinen polttariporukka, jossa juhlakalu taisi joutua todelliseen höykytykseen. Maastoasun sijaan hän sai jänisasun, jossa oli etupuolella iso maalitaulu, ja aseen sijaan käteen annettiin jättiporkkanat.

Värikuulasotaa Tallinnassa (3)
Mikähän näistä mahtoi olla polttarisankarin maski? 🙂

Ilman lisäkuulia kolmen tunnin setti 10 hengelle maksoi reilut 300 euroa. Tosin me laitoimme ammuksia menemään sen verran iloiseen tahtiin, että jonkun verran ylimääräistä saatiin maksaa niistä ( ylimääräiset värikuulat maksavat 5€/100kpl. Lisätietoa erilaisista paketeista voitte katsoa Paintballi Takson suomenkielisiltä nettisivuilta. Tarjolla on myös kuljetus Tallinnan keskustasta pelipaikoille ja takaisin, mutta kuljetus on sen veraan tyyris, että ottamalla taksin säästätte selvää rahaa. Taksisuosituksemme Tallinnaan löydätte täältä. Paikan välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös karting-rata, joten jos oikein innostuu, niin ensin voi käydä vähän sotimassa ja sen perään ajaa vielä kilpaa.

Lue lisää: Tallinnan Aktiviteetit
Paintballi Takson sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän