Vilnan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee reilun 5 kilometrin päässä Vilnan vanhastakaupungista. Ainakin toistaiseksi lentokentän pääsisäänkäynti näyttää enemmänkin juna-aseman julkisivulta, mutta kuten myös muita Baltian maiden pääkaupunkien lentokenttiä, niin tätäkin ollaan jatkuvasti remontoimassa uuteen uskoon. Itse lensimme Helsinki-Vilna väliä Finnairin suorilla lennoilla ja kaikki lentomatkustamiseen liittyvät asiat sujuivat ongelmitta, niin lennoilla kuin myös lentokentillä.

Vilnan Lentokentta Liettua 2275

Vilnan lentokentältä pääsee kätevimmin keskustaan taksilla, joka maksaa noin 5-10 euroa suuntaan. Jos jatkatte matkaa muualle päin Liettuaa, niin lentokentältä on suora junayhteys Vilnan päärautatieasemalle. Lippu maksaa reilun euron suuntaan. Keskustaan pääsee myös bussilla, mutta ainakin me koimme taksilla ja Uberilla matkustamisen sen verran käteväksi, että julkiseen liikenteeseen ei tässä tarvinnut turvautua. Taksi on kuitenkin huomattavasti nopeampi vaihtoehto. Lisätietoa Vilnan lentokentästä voitte katsoa sen nettisivuilta.

Lentokentän sijainti Vilnan kartalla:

1 KOMMENTTI

  1. Lentokentältä hotelliin on menty aina taksilla. Bussi ja juna on myös mahdollinen mutta niillä et toki pääse hotellille vaan on joko käveltävä tai jatkettava taksilla. Vilnan lentoasemaa on viime aikoina laajennettu huomattavasti.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän