Jos haluatte tehdä Tallinnan leffareissusta hieman normaalia spesiaalimman, niin kannattaa kokeilla Coca Cola Plazan A.Le Coq sviittiä. Paikka tarjoaa melko uniikin leffakokemuksen, sillä 40 erillistä nahkapenkkiä ja apupöytää käsittävässä salissa kelpaa istuskella ja nauttia elokuvasta. A.Le Coq sviitin yhteydessä on myös baari, johon voi tulla jo ennen elokuvaa nauttimaan vaikka lasillisen viiniä, jonka lisäksi tuolta voi tilata juomia ja pientä snacksia leffaa varten.

Mikäli eväät sattuvat loppumaan kesken elokuvan, niin täydennystä voi tilata omassa istuimessa kiinni olevasta kosketusnäytöstä. Lapsiperheille tiedoksi, että baarista saa myös limua, karkkia ja popcornia. Lisäksi täältä löytyy mukavat oleskelutilat ja isosta ikkunasta aukeaa näkymät kohti Tallinnan vanhaakaupunkia

Ihan ilmaisesta leffakokemuksesta ei ole kyse, sillä maanantaista torstaihin pyöriviin näytöksiin liput maksavat 14 euroa ja viikonlopun (pe-su) näytöksiin 18 euroa. Lapset ja eläkeläiset pääsevät elokuviin 8 eurolla. Lisätietoa hinnoista ja tulevista näytöksistä voitte katsoa Forum Cinemasin nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Aktiviteetit
Coca Cola Plazan sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän