Balti Jaaman Torin ylimmästä kerroksesta löytyy todellinen second hand- ja kirpputorishoppailijan taivas, sillä täällä majaansa pitävät lukuisat paikalliset vintage-, second hand-, kirpputori- ja antiikkiliiketoimijat. Vintage-nurkkauksesta löytyy laadukkaita naisten- ja miesten vaatteita myyvän Sveta Vintagen lisäksi myös pienempiä alan liikkeitä kuten muun muassa MS Vintage, Fandakelik Vintage ja Metsvintage. Svetasta löytyy ehdottomasti laajin ja monipuolisin valikoima, mutta myös muissa putiikeissa kannattaa piipahtaa tekemässä löytöjä.

Lisäksi torin toisesta kerroksesta löytyy suuri Basaarin itsepalvelukirppis, jossa myynnissä laadukkaita vaatteita ja asusteita, sekä itsensä yhteiskunnalliseksi yritykseksi luokitteleva Sõbralt Sõbrale (suomeksi ystävältä ystävälle), joka myy lahjoituksina saatuja huonekaluja, kodin tarvikkeita, vaatteita, kirjoja, leluja ja paljon muuta. Yrityksellä on Virossa jo neljätoista toimipistettä, joista kolme sijaitsee Tallinnassa.

Samaisesta kerroksesta löytyy myös laaja antiikkitavaroihin keskittyvä nurkkaus, mistä löytyy kaikenlaista rompetta sekä arvoesinettä pinsseistä ja kupeista neuvostoaikaisiin kuviin ja huonekaluihin. Antiikkinurkkauksessa toimii kymmenkunta erilaista toimijaa, joilla jokaisella hieman

Balti Jaaman Torilla on kyllä onnistuttu harvinaisen hyvin yhdistämään tämä kaikki yhteen kerrokseen saman katon alle. Usein sitä joutuu kiertelemään enemmän ympäri kaupunkia, mikäli haluaa tämäntyyppisissä liikkeissä vierailla, mutta täällä siitä on tehty helppoa ja miellyttävää säällä kuin säällä. Kaikilla liikkeillä ei ole samoja aukioloaikoja, joten ennen reissua kannattaa katsoa Balti Jaaman Torin nettisivuilta, miten mikäkin näistä putiikeista on avoinna.

Balti Jaaman torin aukioloajat:
Ma-La 09.00-19.00
Su 09.00-17.00
Balt Jaama Turgin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän