Cafe Mmuah on kokemuksemme mukaan edelleen yksi Tallinnan ydinkeskustan parhaista aamiais- ja lounaspaikoista, mikäli haluatte saada hyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan. Viru Keskuksen vanhalla puolella sijaitseva Cafe Mmuah on tyylikkäästi sisustettu ja palvelukin on aina ollut ihan hyvää, mutta pienenä miinuksena täytyy mainita se, että kahvilan kauppakeskuksen puoleinen sisäänkäynti kulkee vieressä olevan sukkakaupan läpi.
Menusta voimme suositella kokeilemaan aamiaisella tuorepuristettua appelsiinimehua, cappuccinoa, munakasta lohen kera sekä lettuja vadelmilla ja jäätelöllä. Paikka sopii hyvin aamupalapaikaksi meidän kaltaisille unikeoille, jotka eivät aamuisin ole jalkeilla jo kukonlaulun aikaan, sillä täällä aamiaista tarjoillaan kello 11.00-14.00. Lounaaksi meidän vinkit taas ovat alkuruoaksi tai pieneen nälkään kilohailivoileipä uppomunalla ja suurempaan nälkään Mmuahin hampurilainen. Jälkkäriksi suosittelemme ottamaan Mmuahin lettuja, sillä nämä on tullut niin moneen kertaan todettua erittäin toimivaksi valinnaksi. Alkuruokien hinnat Tallinnan ravintola Mmuahissa ovat 8-15 euroa, keitot 5-6 euroa, salaatit 10 euroa, pastat 8-9 euroa, pääruoat 12-17 euroa ja jälkiruoat 6-7 euroa. Cafe Mmuahista löytyy myös oma lasten ruokalista. Lisätietoa voitte katsoa Cafe Mmuahin nettisivuilta.
Cafe Mmuahin aukioloajat:
Ma-To 11.00-22.00
Pe-La 11.00-23.00
Su 11.00-20.00
Cafe Mmuah merkittynä Tallinnan karttaan:

4 KOMMENTIT

 1. Olenpa käynyt jo pariin otteeseen Cafe Mmuahassa ja todennut,että se on meikäläisen tuleva vakio paikka aina Tallinnassa käydessä.
  Siisti,ysävällinen palvelu ja erinomaiset ruuat ,että näin vuonna 2017

 2. Moikka! Missä tuo Mmuah tarkalleen ottaen sijaitsee, kun jossain lukee että kaubamajan puolella ja jossain että virukeskuksessa? Meillä on tosi vähän aikaa kun ollaan tulossa käymään eikä ehdittäis kovasti etsiä 🙂
  Kiitos jos ehdit vastaamaan 🙂

  • Moikka,

   Cafe Mmuah sijaitsee Viru Keskuksen vanhalla puolella. Eli jos kierrätte kauppakeskuksen Viru hotellin päästä, kuljette ravintola Lyonin ja Hesburgin ohitse ja ylitätte tien. Tien ylitettyänne käännytte vasemmalle ja heti ensimmäisestä nurkasta oikealle. Tien toisella puolen näkyy Viru Keskuksen vanha puoli, jossa Cafe Mmuah sijaitsee. Toivottavasti löydätte näillä ohjeilla perille. 🙂

 3. Kesäkuussa -16 tuli käytyä ja on kyllä kehujen arvoinen paikka. Alkupalaksi bruschetta-leivät ja pääruoaksi burgerit niin maut kaikissa todella hyviä ja hinta kohtuullinen.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän