Tallinnan Viru Keskuksen vanhalla puolella sijaitseva Cafe Mmuah on kokemuksemme mukaan yksi Tallinnan ydinkeskustan parhaista lounaspaikoista, mikäli haluatte saada hyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan. Cafe Mmuah on tyylikkäästi sisutettu ja palvelukin on aina ollut ystävällistä, mutta pienenä miinuksena täytyy mainita se, että kahvilan kauppakeskuksen puoleinen sisäänkäynti kulkee vieressä olevan kaupan läpi.
Cafe Mmuah Tallinna 1231
Menusta voimme suositella kokeilemaan alkuruoaksi tai pieneen nälkään kilohailivoilepää uppomunalla ja suurempaan nälkään silakoita tai Mmuahin hampurilaista. Jälkkäriksi suosittelemme ottamaan Mmuahin lettuja, sillä nämä on tullut useampaan kertaan todettua erittäin toimivaksi valinnaksi. Alkuruokien hinnat Mmuahissa ovat noin 4-9€, pääruoat 4-10€ ja jälkiruoat 3-5€ välillä. Lisätietoa voitte katsoa Cafe Mmuahin nettisivuilta.
Cafe Mmuah Tallinna 13121
Cafe Mmuahin aukioloajat:
Ma-La 11.00-23.00
Su 11.00-21.00
Cafe Mmuah Tallinnan kartalle merkittynä:

4 KOMMENTIT

 1. Olenpa käynyt jo pariin otteeseen Cafe Mmuahassa ja todennut,että se on meikäläisen tuleva vakio paikka aina Tallinnassa käydessä.
  Siisti,ysävällinen palvelu ja erinomaiset ruuat ,että näin vuonna 2017

 2. Moikka! Missä tuo Mmuah tarkalleen ottaen sijaitsee, kun jossain lukee että kaubamajan puolella ja jossain että virukeskuksessa? Meillä on tosi vähän aikaa kun ollaan tulossa käymään eikä ehdittäis kovasti etsiä 🙂
  Kiitos jos ehdit vastaamaan 🙂

  • Moikka,

   Cafe Mmuah sijaitsee Viru Keskuksen vanhalla puolella. Eli jos kierrätte kauppakeskuksen Viru hotellin päästä, kuljette ravintola Lyonin ja Hesburgin ohitse ja ylitätte tien. Tien ylitettyänne käännytte vasemmalle ja heti ensimmäisestä nurkasta oikealle. Tien toisella puolen näkyy Viru Keskuksen vanha puoli, jossa Cafe Mmuah sijaitsee. Toivottavasti löydätte näillä ohjeilla perille. 🙂

 3. Kesäkuussa -16 tuli käytyä ja on kyllä kehujen arvoinen paikka. Alkupalaksi bruschetta-leivät ja pääruoaksi burgerit niin maut kaikissa todella hyviä ja hinta kohtuullinen.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän