Viru Keskus on varmasti lähes jokaiselle joskus Tallinnassa vieraileelle matkailijalle tuttu ostospaikka. Kauppakeskus sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa ja tätä kauppakeskusta kannattaa suosia erityisesti, mikäli olette tulossa Tallinnaan pikaisesti päiväristeilylle ja reissussa ei ole aikaa lähteä seikkailemaan julkisilla tai takseilla ympäri kaupunkia. A-terminaalilta ja D-terminaalilta pääsee bussilla numero 2 kätevästi Viru Keskukselle tai jos on reipas, niin kävellen satamasta pääsee Viru Keskukselle noin 10-15 minuutissa. Kauppakeskuksen yhteydessä toimii myös legendaarinen Viru Hotelli.

Viru Keskus (4)

Tallinnan Viru Keskuksessa sijaitsee kohtuullisen hyvä valikoima erilaisia liikkeitä vaatekaupoista ja kultasepänliikkeistä kahvikauppaan ja levykauppaan. Kauppakeskuksesta löytyy myös River Island sekä Massimo Duti, joita ei ainakaan meidän tietojemme mukaan löydy Suomesta. Viru Keskuksen toisesta kerroksesta löytyy myös nurkkaus jossa sijaitsevat ABC King, Salamander, Aldo, Högel, Ecco ja brittiläinen Dune. Näiden putiikkien lisäksi kauppakeskuksesta löytyy Kaubamajan tavaratalo, josta löytyvät seuraavat osastot: kauneusosasto, naisten muoti, naisten kenkäosasto, miesten muoti, nuorten muoti, lasten vaatteet ja lelut, kodinosasto, urheiluosasto, elektroniikkaosasto sekä ruokaosasto. Jos teette ostoksia Kaubamajassa, niin  suosittelemme hankimaan Partnerkaartin, sillä tuolla kortilla saatte 5% alennusta kaikista ostoksista. Lisätietoa löydätte Kaubamajan nettisivuilta.

Kesäkuussa 2022 Viru Keskuksen Tammsaaren puiston puoleiseen osaan avattiin täysin uudenlainen ruokapaikkojen keskittymä, kun Viru Toidutänav eli Ruokakatu avasi ovensa. Idea perustuu maailmalla suosittuun food hall/food court konseptiin ja yhteensä täältä löytyy 15 erilaista ruokapaikkaa. Aiemmin samaisissa tiloissa toimi kahvila ja ravintola, joten uudistuksen myötä valinnan varaa on hurjasti lisää.

Viru Keskus Tallinna (9)

Tallinnan Viru Keskus on avoinna päivittäin kello 08.00-21.00. Liikkeet ovat avoinna 09.00-21.00 ja Kaubamajan ruokakauppa klo. 09-22. Lisätietoa löydätte Viru Keskuksen nettisivuilta. Jos tuntuu ettei Viru Keskuksesta löydy tarpeeksi liikkeitä, niin kävelymatkan päässä sijaitsevat Solaris Keskus, Rotermannin Kortteli Stockmann, Postimaja Keskus sekä Kauppakeskus Foorum. Lisätietoa Viru Keskuksesta voitte katsoa kauppakeskuksen nettisivuilta.

Viru Keskus Tallinna (5)

Lue lisää: Tallinnan Ostokset
Viru Keskuksen sijainti Tallinnan kartalla:

36 KOMMENTIT

 1. Heippa! Onko Virukeskus auki 23.6.2017 ja 24.6.2017? Entäs Millai onko ylensäkkin kaupat / ravintolat tuolla ajalla miten auki?
  -Laura

 2. Hei! Tulossa Tallinnaan tällä viikolla… Onko sataman lähellä mitään leipomistarvikkeisiin erikoistunutta liikettä? Aikaa tosi vähän, siksi pitäisi olla lyhyen kävelymatkan päässä!

 3. Heippa, olen Tallinnassa tällä hetkellä käymässä muutaman päivän ja ajattelin että onko ostoskeskukset tai ylipäätään vaatekaupat uudenvuoden aattona (31.12) auki normaalisti? 🙂

 4. Moikka,
  huomenna Tallinnassa käymässä. Missä kannattaisi käydä farkkuostoksilla? Merkkifarkkuja g-star, Levis, Diesel jne..

  • Moikka,

   Tallinnan Viru Keskuksesta löytyy mm. Denim Dream, Tommy Hilfiger ja Pepe Jeans. Tuolta voi siis aloittaa ja jos ei sieltä tunnu löytyvän mitään, niin sitten kannattaa aikataulun salliessa suunnata Ülemiste Keskukseen.

 5. Hei! Millaiset ovat aukioloajat Tallinnassa jouluna? Esim. ravintolat ja kaupat 24.-26. joulukuuta; onko kaikki kiinni?

 6. Onko newyorker viru keskuksessa? Koska päivän olemme virossa niin ei voi lähteä suunistamaan kovin kauas

  • Moikka,

   Ravintolalistastamme löytyy hyviä ruokailupaikkoja Tallinnan keskustasta: tallinnaa.com/ravintolasuosituksemme-tallinnaan/

  • Terve,

   Meidän sivustomme ei myy mitään eikä ole muutenkaan yhteydessä esimerkiksi Viru Keskukseen. Lyhyt Oppimäärä Tallinnaa on Tallinna-aiheinen matkailusivusto, josta löytyy vinkkejä Tallinnan ja Viron reissuja varten. 🙂 Tietääkseni Viru Keskuksessa ei myydä Hollisterin vaatteita eikä nyt tule ainakaan heti mieleen, että olisin niitä missään muuallakaan nähnyt.

 7. Haluaisin tietää myydäänkö teillä käsin virkattuja kaitaliinoja. n90cn x 45cn Jos voitko laittaa mallia.
  Olen liikuntarajoitteinen ja pyörätuolilla. Joudun käyttämään taxia. Minkä hinta. Voiko netin kautta tilata.
  Olen tulossa hieman juhannuksen jälkeen
  m.seitsonen@live.fi

  • Moikka,

   Lyhyt Oppimärää Tallinnaa sivusto ei myy eikä välitä mitään tuotteita/palveluita, joten emme valitettavasti osaa auttaa kysymyksesi kanssa. Toivottavasti löydät jostain muualta vastauksen kysymykseesi. Mukavaa kesää! 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän