Citybox Hotelli sijaitsee Tallinnan Porto Francon alueella, tarjoten tyylikkään ja edullisen majoitusvaihtoehdon. Hotellissa ei ole turhia ylellisyyksiä, mutta huoneet ovat modernit ja mukavat. Palveluihin kuuluu itsepalvelu check-in ja yhteiskeittiö. Hotellin keskeinen sijainti mahdollistaa helpon siirtymän nähtävyyksien ja ravintoloiden pariin. Tämä budjettihotelli on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat edullista mutta laadukasta majoitusta.

Tallinnan Porto Francon alueella sijaitseva Citybox hotelli tarjoaa budjettimajoitusta tyylikkään laadukkaissa huoneissa, joissa ei ole oikeastaan mitään ylimääräistä. Huoneista on turha etsiä esimerkiksi televisiota, jääkaappia, vaatekaappia, vedenkeitintä tai edes pullonavaajaa. Sen sijaan huoneista löytyy pöytä, lukuvalo, tuoli, yöpöytä, muutama vaateripustin, laadukkaat sängyt, kompakti kylppäri sekä erittäin hyvin toimiva ilmastointi. Viimeksi mainittu todella yllätti visiitillämme, sillä tämä ajoittui juuri kesän kovimpiin helteisiin, mutta isoista ikkunoista huolimatta 13 neliömetrin kokoinen huone pysyi koko päivän mukavan viileänä. Myös sänkyjä täytyy ihan erikseen kehua, sillä täällä nukkui pari yötä erittäin hyvin.

Cityboxin konsepti on erittäin onnistunut, sillä täältä tosiaan löytyy kaikki tarpeellinen onnistunutta yöpymistä varten, mutta ei ei mitään ylimääräistä. Tämä näkyykin sitten majoituksen hinnassa, sillä kesäkuun puolivälissä meitä majoittui tänne kaksi henkeä viikonlopuksi yhteishintaan 126 euroa eli 63 euroa per yö. Tallinnassa on tullut kokeiltua monennäköisiä budjettihotelleja ja täytyy kyllä todeta, että Citybox on ehdottomasti parhaasta päästä ellei jopa kaupungin paras budjettihotelli.

CityBox Tallinna Sisäänkäynti

Cityboxista ei löydy perinteistä vastaanottotiskiä ja -virkailijaa, vaan asiakas hoitaa itse varauksen, maksun, check-inin ja check-outin hotellin aulasta löytyvällä automaatilla. Maksun ja check-inin suorittamisen jälkeen laitteesta tulostuu ulos huonekortti ja tieto huoneen numerosta. Mikäli näiden asioiden kanssa tulee ongelmia tai muuten tulee kysyttävää, niin Cityboxilla on kuitenkin henkilökuntaa paikalla 24/7, joten ihan oman onnensa nojaan sitä ei hotellissa joudu. Hotellin yleisistä tiloista löytyy myös runsaasti tuoli- ja sohvaryhmiä, joissa voi rentoutua tai työskennellä, ja tämän lisäksi Cityboxissa on myös TV-huone, yhteiskeittiö ja pyykkitupa.

Täällä ei ole tarjolla aamiaista hotellin puolelta, mutta jos ei jaksa yhteiskeittiössä alkaa kokkailemana, niin samassa rakennuksessa toimii kahvila LouLou, josta saa aamiaisen lisäksi myös lounasta. Paikka on auki päivittäin kello 08.00-16.00. Voitte lukea paikasta lisää sitä käsittelevästä tekstistämme. Mikäli aamiaiselle haluaa lähteä muualle, niin vaihtoehtoja kyllä löytyy, sillä sen verran keskeisellä paikalla Citybox sijaitsee. Rotermannin kortteliin (vinkkinä RØST Leipomo) kävelee muutamassa minuutissa ja Viru Keskukselle (vinkkinä Cafe Mmuah) pääsee alle 10 minuutissa.

Näkymä hotellihuoneen ikkunasta
Näkymä hotellihuoneen ikkunasta

Oikeastaan ainoa toivomisen varaa jättänyt asia oli ikkunasta aukeavat näkymät, mutta tämä nyt ei ole varsinaisesti hotellin vika, vaan harmillinen seuraus siitä, että Porto Franco alueen rakennuttaja meni konkurssiin ja toistaiseksi tälle projektille ei ole löytynyt loppuun viejää. Muuten Cityboxia voi kyllä ehdottomasti suositella niille, jotka etsivät hyvätasoista budjettimajoitusta Tallinnan keskusta-alueelta. Varauksen voitte halutessanne tehdä suoraan tästä:


tai sitten
Cityboxin nettisivuilla, mistä löydätte myös lisätietoa hotellista.

Citybox hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän