FK Arena sijaitsee Viimsissä reilun 10 km päässä Tallinnan keskustasta ja noin kilometrin päässä kylpylähotelli Viimsi Spasta. Tämä viihdekeskus tarjoaa hauskaa tekemistä, niin lapsille kuin myös aikuisille, sillä täältä löytyy kaksi erilaista pakohuonetta, pelisali, disco-huone, yksityishuoneita (yhdessä on sauna) sekä laserpeliareena, jossa voi halutessaan ottaa myös erän airsoft-kaupunkisotaa. Täällä voi siis järjestää vaikkapa lasten syntymäpäivät, piipahtaa polttariporukalla tai tulla ihan muuten vaan kavereiden ja perheen kanssa nauttimaan hauskasta aktiviteetin täyteisestä päivästä. 

Pääsimme porukalla testaamaan laserpeliareenaa sekä Sherlock Holmes-aiheista pakohuonetta, ja tästä jäi kyllä koko porukalle positiivinen fiilis. Niin sitä vaan alkaa aikuisia ihmisiä lapsettamaan kun päälle puetaan vilkkuvat liivit ja käteen annetaan laserpyssy. Hikihän siinä tuli, kun 20 minuuttia juoksi ympäri pelikentän sokkeloita ja yritti saada kavereihin mahdollisimman paljon osumia! 😀 

Tämän jälkeen oli hauska siirtyä kokeilemaan hieman vähemmän juoksemista ja enemmän ajattelemista vaativaan pakohuoneeseen, josta oli 30 minuuttia aikaa päästä ulos. Alkuun homma ei meinannut ottaa sujuakseen, mutta lopulta saatiin kaikki lukot auki ja vapaus koitti ennen kuin aika ehti kulua loppuun. Joskus ennenkin on tullut näitä pakohuoneita kokeiltua, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun vastaan tuli tämmöinen puolen tuntia kestävä versio. Toisaalta FK Arenan kokonaisuuteen tämä sopii hyvin, sillä täältä kannattaa ottaa mielummin joku paketti kuin vain lähteä tänne pelkän pakohuoneen takia. 30 minuutin pakohuone, 20 minuutin laserpeli ja yksityishuoneen vuokraaminen 2 tunniksi maksaa ryhmältä (max. 8 henkilöä) 120 euroa. FK Arenalla on tarjolla myös muita paketteja, joihin voitte tutustua paikan nettisivuilla. Saitilta löydätte myös tarkemmat tiedot eri aktiviteeteista sekä hinnoista.

Aukioloajat:
To-Pe 16.00-20.00
La-Su 12.00-20.00
Lue lisää: Tallinnan Aktiviteetit
FK Arenan sijainti kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän