FK Keskus kartingrata sijaitsee Tallinnassa, muutaman kilometrin päässä Rocca Al Maren kauppakeskuksesta ja noin 9 km päässä kaupungin keskustasta. FK Keskuksessa on 730 metriä pitkä ulkokartingrata, josta löytyy leveitä kaarteita ja pitkiä suoria. Usein nämä kartingradat tuppaavat olemaan sisäratoja, joten varsinkin kauniina kesäpäivänä on todella mukava päästä nauttimaan vauhdin huumasta raikkaaseen ulkoilmaan. Tämä paikka onkin Tallinnan ja lähialueen ainoa ulkokartingrata ja samalla myös Tallinnan pisin kartingrata.

Meidän porukasta kenelläkään ei ollut kovinkaan paljoa aikaisempaa kokemusta karting-autoista, ja olipa mukana myös yksi ensikertalainen, mutta tämä rata tuntui sopivan hyvin kaiken tasoisille kuskeille. Niin rata kuin myös käytössä olevat Alpha-kart Honda GX 270 karting-autot ovat siistissä kunnossa, joten täällä kaiken energian voi laittaa ajamisesta nauttimiseen ja kavereiden kanssa kisaamiseen. 🙂

Tänne osui meidän kanssa samaan aikaan erään paikallisen firman työporukka, joka ajoi pitkän kaavan mukaan kunnon kilpailun lämmittely- ja aika-ajoineen sekä kilpailuineen. FK Keskus onkin oiva paikka työporukan virkistyspäivää varten tai vaikkapa polttariporukalle, sillä kisaamisen lomassa voi paikan kahvilasta tilata virvokkeita sekä pientä purtavaa, jonka lisäksi kartingradan tiloista löytyy myös tilaussauna. Saunan vuokraamisen tuntihinta on 30€ ja pyyhevuokra on 2,50€/pyyhe. Mini GP-paketti (väh. 8 henkilöä) maksaa 28€/hlö (alle 16-vuotiaat 25€/hlö) ja kilpailupaketti (väh. 8 hlö) maksaa 42€/hlö (alle 16-vuotiaat 35€/hlö). Lisäksi tarjolla on myös juhlapaketti sekä ‘Hinta sisältää kaiken’-paketti, ja näistä kaikista voitte katsoa lisätietoa FK Keskuksen nettisivuilta.

Me emme tällä kertaa kuitenkaan lähteneet ajamaan Mini GP:tä tai saunomaan, vaan tyydyimme kahteen 8 minuutin vapaaseen ajoon, jossa radalla oli meidän lisäksi myös muita kuskeja. Yksi vapaa-ajo maksaa 15€ (lapset ja opiskelijat 12€). Sen verran hauskaa puuhaa tämä oli, että teki mieli ottaa vielä pari vapaa-ajoa lisää, mutta aikataulut eivät tällä kertaa sitä sallineet. Seuraavalla kerralla tänne täytyy tulla ajan kanssa, niin pääsee kunnolla ottamaan miehestä mittaa! Oheisesta videosta voitte katsoa lisää radan profiilista sekä meidän ajosuorituksista FK Keskuksessa:

Lue lisää: Tallinnan Aktiviteetit
FK Keskuksen sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. Olisiko mahdollista tulla ajamaan 10 henkilön kanssa 13.9.2019 aamupäivällä. Ajon jälkeen sauna ja jotain pientä syötävää.

    Kuljetus hotellilta ja takaisin. Hotelli on Siljan hotelli Virun vieressä.
    Haluaisin hinnan mitä tämä maksaa kokonaisuudessaan.

    T KARI

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän