Rocca Al Mare sijaitsee Tallinnan eläintarhan, ulkoilmamuseon ja Saku Suurhallin välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskukseen pääsee kätevästi Viru Keskuksen takaa lähtevällä bussilla numero 42 tai Balti Jaamasta bussilla numero 43. Pois kyydistä kannattaa hypätä eläintarhan edustavalla eli Zoo-pysäkillä. Takaisin päin lähtiessä ylitätte vain tien ja Zoon pysäkiltä pääsee takaisin niin Viru Keskukselle kuin myös Balti Jaamaan.
Rocca Al Mare Tallinna 9239

Rocca Al Maren on edelleen hyvä paikka vaateostoksille, mutta nykyään olemme siirtyneet enimmäkseen shoppailemaan Ülemiste Keskukseen, joka on Viron suurin ja samalla myös monipuolisin kauppakeskus. Tänä päivänä myös Tallinnan keskusta-alueen kauppakeskukset ja tavaratalot yhdessä antavat kovan vastuksen Rocca Al Marelle. Toki myös täältä löytyy liikkeitä vaikka millä mitalla, sillä kauppakeskuksessa on yhteensä 134 erilaista putiikkia sekä 14 ravintolaa, mutta jotenkin täällä ei vaan ole enää tullut käytyä. Myös Tallinnan sataman ja Rocca Al Maren väliä sukkuloineen Prisma bussin liikennöinnin lopettaminen on varmasti vaikuttanut tähän, sillä sen avulla kauppakeskukselle oli kätevää lähteä käymään.

Mikä ruokailuun tulee niin mielummin kannattaa suunnata keskustaan syömään, sillä aivan kuten Kristine Keskus niin myöskään Rocca Al Mare ei ole mikään kulinaristin taivas. Meidän ravintolasuosituksistamme löytyy useampikin ehdotus hyvistä ravintoloista, niin Tallinnan vanhastakaupungista kuin myös muualta päin Tallinnaa. Lisätietoa voitte katsoa kauppakeskuksen nettisivuilta.

Kauppakeskuksen aukioloajat:
Ma-Su 10.00-21.00 (Prisma 08.00-23.00)
Lue lisää: Tallinnan Ostokset
Rocca Al Maren sijainti Tallinnan kartalla:

77 KOMMENTIT

 1. Olemme tulossa joulukuussa Viroon ostoksille, Haluaisin ostaa hyviä ja laadukkaita kynttilöitä. Mihin minun kannattaisi suunnistaa? Onko olemassa jotakin tehtaanmyymäälä yms?

  • Moikka,

   ainakin Kaubamajasta löytyy laadukkaita kynttilöitä. Lisäksi Kalamajan Telliskivi-kadun alueella on paljon virolaisia käsityömyymälöitä. Niistä kannattaa käydä katsomassa. 🙂

 2. Meillä on pikkunen bichon frise koira mukana tallinnassa..pääseekö sen kanssa rokkaan ja virukeskukseen kauppoihin.entä ruokakauppaan siellä alakerrassa..voidaan kantaa sitä kyllä sylissä..kiitti

  • Moikka,

   nyt oli kyllä vähän vaikeampi kysymys… kovin montaa kertaa en ole koiria kaupoissa nähnyt, mutta tämä varmaan kannattaa vielä tarkistaa suoraan kauppakeskukselta soittamalla tai sähköpostitse.

 3. Miten tuo prisman bussi käytännössä toimii ku oltais menossa Rocca Al Mareen ja tien toisella puolella olevaan eläintarhaan? Jos tuo on prisman oma bussikuljetus, niin täytyykö bussissa olla takastullessa näyttää esim. kuitti että on asioinut kyseisessä prismassa???
  kuika toimii matkustaminen kun on kahdet rattaatmukana? tarvittaessa ne saa kyllä aika nopeasti kasaan?
  Onko nuo pysäkit kuinka hyvin merkattu, löytääkö hyvin ja vielä se että pitääkö nuo aikataulut vielä paikkansa?

  • Moikka,

   Rocca Al Maren Prisma-bussi on täysin ilmainen ja siellä ei tarvitse mitään kuitteja esittää. Eli sillä voi halutessaan ajella Tallinnan Eläintarhalle. 🙂 Rattaista emme osaa varmuudella sanoa mitään, mutta linjaa ajavat ns. “normaalit” bussit eli kyllä kyytiin mahtuu melko varmasti jos rattaat kerran voi laittaa kasaan. Pysäkit on merkitty selvästi ja bussi ei muutenkaan pysähdy kuin muutamassa paikassa, joten eksyminen on melko vaikeaa. Aikataulut pitävät yleensä melko hyvin paikkansa.

  • Moikka,

   Eiköhän ne ala heti juhannuksen jälkeen. Osa kaupoista saattaa aloittaa jo aiemminkin, mutta eiköhän ne polkaista kunnolla käyntiin heti pyhien jälkeen.

 4. Moi. Onko isommat kauppakeskukset (Rocca al mare, Ülemiste) avoinna vapunpäivänä 1.5? Tai onko yleensä mitkään kaupat auki silloin??

 5. Hyvä tietää, kiitos!! 🙂 Onhan bussi ilmainen myös takasin tullessa satamaan? 🙂 Ja lähteekö se sieltä Rocca Al Maresta samalta pysäkiltä mihin jättää? 🙂

 6. Onko tuo bussiaikataulu edelleen voimassa? 🙂 Virossa ollaan juuri, Nordic Forum hotellissa ja huomenna ajateltiin suunnata Rocca al Mareen 🙂

  • Moikka,

   Aiemmin Tallinnan Rocca Al Maressa oli Tiimari, mutta nyt se taitaa olla muiden Tiimarien tavoin sulkenut ovensa lopullisesti. Tällä hetkellä ainoa Rocca Al Maresta löytyvä askartelutarvikeliike taitaa olla Kunsti & Hobi Galerii.

 7. Heipsan, tiedätkö kohtuu matkan päästä satamasta kalastustarvikeliikettä? etenkin perhokalastustarvikkeita olisi hakusessa..

  • Moikka! Sen verran ahkerasti tulee käytettyä Spotifyta, että Tallinnan levykaupat eivät ole kovin tuttu alue. Viru Keskuksessa on ainakin yksi levykauppa ja Kaubamajan sekä Stockmannin tavarataloista löytyy levyosasto.

 8. Moi, tietääkö joku, että onko Rocca Al Maressa jokin “taksitolppa”, mistä taksin saa helposti, kun lähtee poispäin sieltä?

 9. Moikka! Tallinnan kauppakeskus Rocca Al Mare on joka päivä avoinna klo. 10-21, eli ei muuta kuin sinne vaan sunnuntaina! 🙂

 10. Katselin tuolta kauppakeskuksen kotisivuilta noita aukioloaikoja, siellä oli vaan 10-21. Onko siis joka päivä ja onko tuolloin kaikki liikkeet auki? Sunnuntaina ollaan matkaan lähdössä, ja olisi kiva päästä käymään ostoksilla 🙂

 11. Kiitos vastauksesta ja ennenkaikkea näistä sivuista, erinomaista tietoa meille Suomen pulliaisille. Oikein hyvää Uutta Vuotta sinulle 🙂

 12. tämähän nyt ei varsinaisesti koske rocca al marea,on tullut käytyä, huhhuh, onpahan kauppoja, vaan ruokaostokset kiinnostaa, omatoimimatkailijoita kun ollaan, aina on luontaisesti suunnattu aian rimiin rimikortti kourassa :), kun kämppä on niin lähellä *laiska* .Mitähän arvelet, kannattaisko suunnata säästumarkettiin, eikös rautatieaseman lähellä moinen ole.. ihan siis perusruoan perässä..

  • Moikka,
   itse hoidamme ruokaostokset lähes poikkeuksetta Rimi-Prisma-Kaubamaja akselilla, mutta kyllähän perusruoan ja varsinkin hyvin tarjouksien perässä kannattaa lähteä käymään esim Säästumarketissa. On sitä joskus tullut käytyä sielläkin. Kauppojen uusimmat tarjoukset löydät osoitteesta http://www.virontarjoukset.com

  • Sehän riippuu ihan siitä, että millaisia vaatteita sitä on ajatellut ostaa, mutta kyllä hinnat ovat aikalailla samanlaiset kuin Suomessa.

  • Terve,
   Prisma-bussi ei pysähdy Tallinnan Viru Keskuksen edessä. D-Terminaalille kävelee Viru Keskukselta noin 10 minuutissa, eli matka ei ole mitenkään mahdoton. Viru Keskuksen takaa lähtee trollibussi numero 6, jolla pääsee suoraan Rocca Al Mareen. 🙂

 13. Hei,

  kiitos näistä sivuista. Paljon hyviä vinkkejä.
  Tiedätkö, koska Tallinnassa ja Rocca Al Maressa alkaa kesän alennusmyynnit?

  • Kiitos mukavasta palautteesta! 🙂
   Alennusmyynnit useimmissa Tallinnan ostoskeskuksissa ovat yleensä alkaneet heti Juhannuksen jälkeen. Esim. Rocca Al Maressa ja Kristiine Keskuksessa alennukset alkoivat viime kesänä Juhannuksen jälkeisellä viikolla.

  • Hei! Kiitoksia paljon sivuistasi, niistä on ollut paljon apua. Kysyisin vain alkavatko alet paikallisen juhannuksen jälkeen, eikä meidän?

 14. Terve! Ensinnäkin iiiiso kiitos sivuista. Tärkeitä tietoja olen saanut kasaan, kun olen taas vuoden parin jälkeen lähtössä todennäköisesti taas Tallinnaan, ja olisi kiva tietää, että missä kauppakeskuksessa yms. (mielellään ei niinkään pitkää matkaa satamasta koska pitäisi päivämatkan aikana tehdä ostokset) olisi paras lelukauppa tai leluvalikoima?

  Sada Marketista mulla on pieni muistikuva että olisi ollut joku kohtuullisen laadukas lelukauppa, ja Rocca Al Maren lelukauppa näyttää kuvissa tosi kivalle. Mitä suosittelisit? Sellainen mahdollisimman laaja valikoima, mitä nyt etenkin Star Wars-juttuja etsiskelen, mutta jos samalla jotain muuta mukaan tarttuisi.. 😀

  • Terve Lia,
   Kiitoksia viestistäsi. En varsinaisesti ole mikään asiantuntija lelukauppojen suhteen, mutta jos et suoraan halua lähteä Rocca Al Mareen, niin suosittelisin katsastamaan Viru Keskuksen Kaubamajan leluosaston ja Solaris Keskuksen We Play-lelukaupan. Niistä varmaan löytyy ainakin jotakin. 🙂

 15. Kiitos paljon, todella erittäin hyvät sivut olet tehnyt, löysin paljon hyödyllistä tietoa täältä! KIITOS 🙂

 16. Ensinnäkin suuri kiitos blogista! Löysin tämän sattumalta, ja täältä löytyikin paljon vinkkejä mitä tehdä kahden päivän reissun aikana. Vietimme sadepäivää sunnuntaina Rocca al Maressa, ja se oli mielestämme todella hyvä kauppakeskus! Ja prismabussilla pääsi sinne kätevästi. Meillä oli melkein viisi tuntia aikaa olla siellä, emmekä ehtineet edes käydä kaikissa kaupoissa missä olisimme halunneet. 🙂

 17. Kiitos vastauksestasi! Matka lähenee… Tyttömme on jo kovin innoissaan eläintarhasta, toivottavasti täyttää odotukset 🙂 terv Hensku

 18. Hei, olen lähdössä perheeni kanssa Tallinnaan heinäkuussa 2012. Onko tuo aikataulu edelleen voimassa Prismabussien suhteen? Eläintarhaan olisi tarkoitus lähteä ja tuo Prismabussi olisi kätevä sillä majoitumme sataman lähellä Tallink Spa&Conference-hotellissa.

 19. Onko Prisma-busseilla joku aikataulu? Miten se paluu onnistuu, millon menee viiminen bussi. Ja meneekö se bussi myös Viru hotellilta?

 20. Viitaten ilmaiseen Prisma-bussiin Rocca al mare kauppakeskukseen, sanoit että se on asiakkaille ilmainen. Kenen asiakas pitää siis olla?

 21. No keskustasta lähdet kohti Kristineä ja sieltä sitten koukkastaan Paldiski maanteelle…. sitä sitten posottaa eläintarhan suuntaan niin ei voi eksyä. Tuon tarkemmin en osaa neuvoa. 🙂

 22. Terve,
  en ihan tarkkaan osaa sanoa, mutta uskoisin että kyllä 10-15€ riittää, enempää ei missään nimessä kannata maksaa. Julkisillakin tuonne pääsee erittäin kätevästi.

 23. Joo sitä ei siellä enään valitettavasti ole. Viime syksynä kuulin huhua, että Hobby Hall meinasi lopettaa kokonaan toimintansa Virossa mutta en tiedä sen enempää miten siinä lopulta kävi.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän