Georg Ots Spa on Saarenmaan paras kylpylähotelli, josta löytyy viihtyisät huoneet, ystävällistä palvelua ja herkullista ruokaa, mutta ennen kaikkea miljöö, jossa rentoutuminen ja kylpylälomasta nauttiminen onnistuvat parhaalla mahdollisella tavalla. GoSpa ei välttämättä ole Viron pramein kylpylähotelli, mutta kokemuksemme mukaan tämä Kuresaaresta löytyvä paikka tarjoaa kokonaisuuden, jossa kaikki osa-alueet toimivat.

Standard-Huone:

Georg Ots Spa sijaitsee Kuressaaren sataman välittömässä läheisyydessä ja lähes kaikista hotellihuoneista avautuvat upeat näkymät kohti avomerta sekä horisontissa pyöriviä tuulivoimaloita. Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on selvästi muutenkin panostettu asiakkaiden viihtyvyyden varmistamiseen, sillä huoneista löytyy kattavan minibaarin (olemme huomanneet, ettei tämä ole Virossa mikään itsestäänselvyys) ja mukavien sänkyjen lisäksi kätevät pyyhepussit, jotka voi ottaa mukaan kylpyläosastolle tai vaikka rannalle lähtiessä. Ainakin me pidämme tuota viimeksi mainittua asiaa isona plussana, sillä monissa kylpylähotelleissa joutuu ottamaan huoneen ainoat pyyhkeet mukaan allasosastolle. Ainoa asia mikä huoneiden sisustuksessa hieman häiritsi ovat parvekkeilla olevat matalat puupölkyt, sillä niissä istuminen ei ole erityisen mukavaa ja viihtyvyyttä lisäisi ehdottomasti enemmän vaikkapa aurinkotuoli.

Sviitti:

Muuten puitteet ovat kyllä kunnossa, sillä viihtyisän kylpyläosaston lisäksi Georg Ots Spasta löytyy aulabaari, laadukas ravintola, kuntosali sekä spa-hoitoja tarjoava hoitola. Kuntosalilta löytyy perustreenaamiseen lähes kaikki tarvittava ja treenin lomassa voi ihailla salin isoista ikkunoista aukeavaa näkymää. GoSpa muuten järjestää myös ohjattuja liikuntatunteja kuten mm. joogaa ja pilatesta, joiden aikataulut löytyvät vastaanoton välittömästä läheisyydestä.

Myös hotellin hoidot ansaitsevat tunnustusta, sillä testaamamme tunnin syvähieronta sekä erikoisempi 75 minuutin Saarenmaan katajanmarjahoito tarjosivat mukavan rentoutumishetken. Katajanmarjat ovat Saarenmaalta käsin kerättyjä ja tämä hoito tuntuukin olevan Georg Ots Span ylpeys. Spa-osasto tarjosi muutenkin hyvät puitteet: nätti sisustus kynttilöiden ja rauhallisen musiikin kera sekä ystävällisen henkilökunnan ammattitaito loivat tunnelman, jossa niin keho kuin myös mieli lepäsivät.

Ruokapuoli on GoSpassa sen verran hyvissä kantimissa, että ainakin yhtenä iltana tuolla kannattaa käydä illastamassa. Ravintola löytyi vuosina 2012 ja 2013 Viron 50 parhaan ravintolan listalta, ja sieltä saa edelleen herkullista ruokaa hyvällä hinta-laatusuhteella. Maittavan illallisen jälkeen voi siirtyä hotellin aulabaariin nauttimaan drinkeistä.  Hotellin aamiainen sen sijaan on melko peruskauraa mikä tuli hieman pettymyksenä, sillä odotimme aamiaisbuffetin tarjoavan monipuolisempia vaihtoehtoja.

Georg Ots Spa Kylpylähotelli Saarenmaa 12
Hotellista löytyy myös viihtyisä ulkoallasalue aurinkotuoleineen

Lapsien kanssa liikkeellä olevia saattaa kiinnostaa tieto siitä, että kylpylähotellista löytyy myös pari kappaletta lasten leikkipaikkoja, joissa järjestetään viikonloppuisin erilaista toimintaa pikkuväelle (Lastenklubi avoinna loka-toukokuussa). Georg Ots Spa onkin hyvin perheystävällinen hotelli, jonka perhehuoneissa lapsille on tarjolla muun muassa värikyniä, piirustuspaperia, sekä kuvioidut pyyhkeet ja vuodevaatteet. Ravintolasta löytyy myös suloisia nalletarroja, joita lapset (tai miksei myös isommatkin vieraat) voivat ottaa muistoksi. Vaikkei lastenallasta kylpyläosastolta löydykään, voimme hyvillä mielin sanoa, että tämä on yksi perheystävällisimmistä hotelleista missä olemme yöpyneet.

Samaan hengenvetoon täytyy kuitenkin todeta, ettei Georg Ots Spa todellakaan ole mikään Blue Village Bamse-klubi, joten myös muunlaisella kokoonpanolla liikenteessä olevat asiakkaat viihtyvät varmasti. Kokemuksemme perusteella voimmekin antaa tälle paikalle lämpimän suosituksen. Tosin olemme yöpyneet ainoastaan hotellin sviitissä, joten muita huoneita emme pysty kommentoimaan, mutta kylpylähotellin tarjoama toimiva kokonaisuus oli se asia mikä meihin teki vaikutuksen.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Muuta Mielenkiintoista Saarenmaalla
Georg Ots Span sijainti Saarenmaan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän