Vuonna 1937 valmistunut Hotel Palace oli Tallinnan ensimmäinen hotelliksi suunniteltu rakennus ja yli 80 vuotta kestäneen taipaleensa aikana siitä on muodostunut yksi Tallinnan tunnetuimmista hotelleista. Viitisen vuotta sitten hotelli remontoitiin lattiasta kattoon. Edellisestä kasvojenkohotuksesta oli ehtinytkin kulua jo 25 vuotta, joten paikka rupesi olemaan remontin tarpeessa. Vanhan hotellin sisustuksesta jäi jäljelle ainoastaan alkuperäisen portaikon kaide, mutta uusi sisustus kunnioittaa hienosti paikan arvokasta ja pitkää historiaa. Lopputuloksena syntyi upea neljän tähden hotelli, jonka TripAdvisorin käyttäjät rankkasivat vuonna 2018 jo kolmatta kertaa peräkkäin Viron Parhaaksi hotelliksi.

Olemme yöpyneet Hotel Palacessa muutamaan eri otteeseen ja kaikilla kerroilla huoneeksi on valikoitunut standard-tason huone, jotka ovat ehdottomasti tämän tasoluokan parhaimmistoa koko Tallinnassa. Hotellihuoneista löytyy kaikki mitä tämän tasoisesta paikasta voikin odottaa: kylpytakit, tohvelit, hiusten- ja ihonhoitotuotteita, pehmeät lakanat, mukavat sängyt ja kattava valikoima erilaisia tyynyjä. Lisäksi huoneiden varustukseen kuuluu tablettitietokone, jolla voi halutessaan tsekata vaikkapa sivustomme tuoreimmat jutut. 😉

Hotel Palace Tallinna 0220

Hotel Palace on ehdottomasti kokonaisuutena yksi Tallinnan parhaista, ellei paras, kaupunkihotelli, sillä täällä yksinkertaisesti viihtyy hyvin ja tänne on aina mukava palata. Pitkään liputimme vahvasti Swissotellin puolesta, mutta nykyään Palace on tämän tasoisista kaupunkihotelleista se, johon tulee useimmiten suunnattua. 🙂 Ja mikäs täällä on kaupungilla vietetyn päivän jälkeen rentoutuessa, sillä alimman kerroksen kompakti ja viihtyisä kylpyläosasto tarjoaa hyvät puitteet tähän, ja jos hikoilla haluaa muuallakin kuin saunassa, niin samaisesta kerroksesta löytyy myös hotellin kuntosali.

Lisäksi hotellin yhteydessä toimiva ravintola Konrad sekä Hotelli Palacen aamupala ansaitsevat kehut, sillä huonepalvelun kautta tilaamamme ruoat olivat herkullisia ja hotellin monipuolinen aamiainen on ehdottomasti Tallinnan parhaasta päästä.

Yhteenvetona voisi sanoa, että Hotelli Palace on kyllä joka kerta tarjonnut viiden tähden kokemuksen alusta loppuun, ja se ei kamalasti jätä asioita toivomisen varaan. Palvelu on hyvin ammattitaitoista, mutta samalla ystävällistä, huoneessa viihtyisi aina pidempäänkin, aamupala on kaupungin hotellien parhaimmistoa ja alakerran allasosastolta sekä kuntosalilta löytyi kaikki mitä mukavaan rentoutumiseen tarvitaan. Hotel Palace on ehdottomasti Tallinnan hotellien eliittiä!

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Hotel Palace merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän