Swissotel Tallinn on 117 metrin varrellaan Tallinnan korkein rakennus sekä yksi koko Baltian korkeimmista hotellirakennuksista. Hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa Stockmannin vieressä ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä Viru Keskukselta. Swissotel mainostaa itseään luksushotellina ja meidän kokemuksiemme mukaan ei aivan suotta, sillä visiittimme hotellissa ovat olleet kaikin puolin erinomaisia kokemuksia. Tänne onkin aina mukava palata. 🙂

Viimeisimmällä visiitillä saimme huoneen Swissotel Tallinnin 27. kerroksesta, josta aukesivat upeat näkymät Tallinnan satama-alueen suuntaan. Modernisti sisustetussa ja tilavassa huoneessa kelpasi viettää aikaa, mutta kylpyhuoneen lasiseinä tuntuu edelleen joka kerta hieman erikoiselta ratkaisulta. Kaiken kaikkiaan ilmastoitu ja hyvin äänieristetty huone oli kuitenkin erittäin viihtyisä ja kahden yön jälkeen jäi semmoinen fiilis, että täällä olisi voinut viipyä pidempäänkin.

Swissotellista löytyy hyvät fasiliteetit liikuntaan ja rentoutumiseen, sillä hyvän hotellikuntosalin lisäksi Pürovel Spasta löytyy tyylikäs uima-allas sekä muutama erilainen sauna, joista toinen on varmasti yksi kaupungin parhaista näköalasaunoista. Ollaan myös käyty testaamassa Pürovelin hierontapalveluita ja todettu ne erittäin laadukkaiksi. Tosin meidän oma henkilökohtainen suosikkipaikka hierontojen ja muiden hemmotteluhoitojen suhteen on edelleen Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva Sinine Salong.

Swissotel Tallinnin aamupalaa olemme kehuneet aiemminkin ja se onkin edelleen yksi Tallinnan parhaista hotelliaamiaisista. Tosin on pakko todeta, että viime kertaan nähden hotellin aamupalan taso oli hieman laskenut, sillä esimerkiksi tuorepuristetut mehut olivat hävinneet. Tarjolla on kuitenkin edelleen kaikkea smootheista ja erikoisjuustoista erilaisiin lämpimiin ruokiin ja marjoihin. Viikonloppuisin aamiaista on tarjolla kello 07.00-12.00, joten lauantaisin ja sunnutaisin ei ole ainakaan tämän suhteen mihinkään kiire. 🙂 Aamupala on hotellin 8. kerroksessa sijaitsevassa ravintola The Quarterissa, mutta jos haluatte syödä oikein kunnolla, niin ylimmästä kerroksesta löytyy Horisont Restaurant & Bar, joka on jo vuosia kuulunut Viron parhaiden ravintoloiden joukkoon.

Myös Horisontin drinkkibaari kannattaa käydä tsekkaamassa, sillä meidän kirjoissa se on yksi Tallinnan parhaista drinkkipaikoista. Swissotel Tallinn ei siis missään nimessä pettänyt tälläkään kertaa. Jos siis etsitte Tallinnan reissullenne luksusta upealla näköalalla, erinomaisilla puitteilla ja monipuolisella aamupalalla höystettynä, niin Swissotel on erinomainen oikea valinta tähän.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Swissotel Tallinnin sijainti Tallinnan kartalla:

4 KOMMENTIT

  • Moikka,

   tässä muutamia hyviä pihvipaikkoja, jotka ovat kävelymatkan päässä Swissotellista:
   Argentina Restaurant (1,3km kävely)
   Goodwin Steak House (1km kävely)
   The Able Butcher – Hilton hotellissa (500m kävely)

 1. Pettymys oli hintaan nähden. Suihkulattian kaato oli valettu miten sattuu ja suihkukaapinovesta huolimatta vesi lainehti kylpyhuoneen lattialle ja suihkun jälkeen piti laapata vettä viemärin suuntaan. Tästä johtuen vessan kynnys oli turvonnut toisesta päästä muodottomaksi. Kesti pitkään ennenkuin vessaan pystyi menemään sukat jalassa. Oikeasti aika kauhea homma pyyhkiä, työnnellä vesiä ja kuivata lattia jokaisen suihkun jälkeen. Ei olisi vanhemman, saatikka liikuntarajoitteisen hommaa ollenkaan.

  Huonekaan ei mitenkään ihmeellinen. Odotukset oli korkealla tuon 5 tähden luokituksen takia.
  Eipä tarvitse uudelleen mennä.

  Jälkeenpäin matkatoimistosta kehoitettiin, että kannattaa epäkohdista heti mainita respaan. Niinpä niin, ihmettelen miksi ongelmaa ei ole korjattu heti kun se on huomattu. Kyllähän siivoja sen joka kerta näkee, että vesi valuu pitkin lattioita. Miksi asioille tehdään sitten vasta jotain kun siitä “valitetaan”. Olen lähes varma, että siitä oli kyllä aiemminkin jo reklamoitu.

 2. Tuli itsekkin käytyä tässä hotellissa, mutta oli kyllä melkoinen pettymys.
  Heti vastaanotossa alkoi upgradin myynti ja aamiaisen jonka olimme etukäteen tilanneet.
  Aamiainen tässä hotellissa oli 17€/hlö. Oli kyllä yksi parhaista, mutta palvelu jätti toivomisenvaraa
  ihan reilusti. Oikeastaan kaikki hotellin palvelut maksoivat lisää tai niitä oli lähes mahdoton saada
  kuten champiania cooleri huoneeseen vasta 4. kerta onnistui/ei viitsinyt enää mainita asiasta.
  Pysäköinti hotellin parkissa 25€ ja tien parkkihallissa 14€/vrk.
  Maisemat olivat mahtava vaikkakin Törnimäe 5 asuntoihin näki suoraan sisään ja toisinpäin.
  Ilmastointi puhalsi koko yön vaikka koitimme saada sen pienemmälle eikä hotellin respakaan osannut
  tehdä asialle mitään.
  Huoneet olivat kyllä siistejä ja meitäkin hieman ihmetytti tuo kylpyhuoneen lasiseinä, mutta taitaa olla muotia
  nykyään. Olen varmaan käynyt parissasadassa hotellissa ja myös tämän ketjun hotelleissa eikä taso vastannut mitenkään kerrottua ja ketjun muita hotelleja.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän