Lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan vanhankaupungin Vapaudenaukion sijaitseva Hotelli St. Barbara tarjosi melko erikoisen kokemuksen, eikä välttämättä niin kovin hyvässä mielessä. Hotelli on hintatasoltaan Tallinnan keskitasoa, joten meillä oli paikasta tietynlaiset ennakko-odotukset, mutta valitettavasti ainoastaan St. Barbaran aamiainen oli niiden mukainen, ja ehkä jopa hieman parempi.

Hotel St. Barbara Tallinna (1)

Huone sen sijaan oli yksi kummallisimmista virityksistä mitä olemme nähneet. Tässä muutamia havaintoja siitä:

  • sisäänkäynti huoneeseen oli rappukäytävästä
  • huoneen mittasuhteet olivat todella kummalliset
  • täällä ei pystynyt kunnolla nukkumaan
  • näkymät ikkunoista olivat viereiselle parkkipaikalle sekä naapuritalossa (talojen välissä muutama metri) sijainneen toimiston ikkunoihin
Hotel St. Barbara Tallinna (3)
Kello 04.24

Ensimmäinen ja kolmas ongelma linkittyvät hyvin vahvasti toisiinsa, sillä tyhjästä rappukäytävästä kaikuivat kaikki äänet huoneeseen ja toisena yönä saimme vielä nautiskella pyykkikärryjen siirtelystä kello neljä aamulla. Ei välttämättä semmoinen aamuherätys, mitä ihminen sunnuntaiaamuna toivoisi.  Hotellihuone oli ehdottomasti isommasta päästä, mutta tilaa ei oltu pystytty hyödyntämään kunnolla, jonka lisäksi erityisesti kylpyhuone olisi pienen kasvojenkohotuksen tarpeessa.

Hotel St. Barbara Tallinna (4)
Meidän huoneen ovi

Toki huoneesta löytyi ihan positiivisiakin juttuja, sillä lakanat olivat puhtaat, suihkusta tuli kylmää ja kuumaa vettä, ja huoneessa oli kahvikone. Kokonaisuutena visiitti Hotelli St. Barbaraan menee kuitenkin negatiivisen puolelle, joten tänne tuskin tulee toiste lähdettyä. Tallinnasta kuitenkin löytyy iso joukko laadukkaita hotelleita, jotka tarjoavat samaan hintaan huomattavasti enemmän.

Hotelli St. Barbaran sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän