Junimperium Distilleryn ginibaari ja -tislaamo sijaitsee Tallinnan Telliskiven Luovan Keskuksen välittömässä läheisyydessä, rakennuksessa joka vielä joitain vuosia sitten oli yksi monista Telliskiven ränsistyneistä vanhoista tehdasrakennuksista. Sittemmin julkisivu on kuitenkin saanut tyylikkään uuden pinnan, jossa komeilee isoin valkein kirjaimin ginitislaamon nimi.

Sisältä Junimperiumin tilat ovat upeat, sillä sisustuksessa käytetyt materiaalit ja värivalinnat ovat viimeistä piirtoa myöten tyylikkäästi toteutettuja. Tämä ei sinänsä yllätä, jos tuntee paikan perustajiin lukeutuvan Tarvo Jaansoon taustaa, sillä herra on vaatesuunnittelun rautainen ammattilainen, joka on toiminut muun muassa virolaisbrändi Mosaicin yhtenä pääsuunnittelijana. Eli taustaa esteettisesti kauniiden asioiden suunnittelemisesta ja toteuttamisesta löytyy. Tämä näkyykin oikeastaan kaikessa, mitä Junimperiumin ginibaarin tiloista löytyy sekä myös yrityksen tuotteissa. Brändäyksessä on todella onnistuttu!

Junimperiumissa muuten on mahdollisuus myös päästä tutustumaan tislaamon puoleen, maistelemaan tuotteita ja kuulemaan lisää näiden valmistuksesta. Nämä kierrokset maksavat 45€/henkilö ja varauksen voi tehdä paikan nettisivuilla. Täällä niin omistajat kuin myös työntekijät tuntuvat olevan aidosti innostuneita ja ylpeitä laadukkaiden ginien valmistamisesta eivätkä pelkästään brändin rakentamisesta, joten jos haluatte tutustua syvemmin gininvalmistuksen saloihin, niin tämä paikka tarjoaa oivan mahdollisuuden siihen. Junimperiumin tuotteet ovat todella laadukkaita, ja joitain vuosia sitten tekemässämme virolaisten ginien testissä voiton korjasi Junimperiumin Summer Edition Gin.

Junimperium Tallinna

Tislaamon valikoimasta löytyy tällä hetkellä yhteensä seitsemän erilaista giniä. Ginibaarista löytyy kattava valikoima erilaisia drinkkejä, joiden pohjana on luonnollisesti käytetty Junimperiumin omia ginejä. Täällä on tullut testattua muun muassa signature gin & tonic sekä summer edition gin & tonic-drinkit, jotka ovat kyllä taidokkaasti valmistettuja. Täältä voi muuten ostaa pulloja myös kotiin viemisiksi, joten jos tykästytte johonkin giniin erityisen paljon, niin ei muuta kuin kassan kautta kotiin. Pienenä nippelitietona vielä loppuun semmoinen fakta, että kaikissa Junimperiumin ginipulloissa on muuten aito katajasta tehty korkki. Joidenkin tietojen mukaan tämä on maailman ainoa ginitislaamo, jolta tämmöinen löytyy. Lisätietoa tislaamosta, sen tuotteista sekä drinkeistä voitta katsoa Junimperium Distilleryn nettisivuilta.

Ginibaarin aukioloajat:
Ti-To 16.00-00.00
Pe 16.00-02.00
La 16.00-01.00
Lue lisää: Tallinnan Yöelämä
Junimperiumin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän