Jos Tallinnassa suuntaatte Viru Keskukseen ostoksille, niin todennäköisesti käytte myös tavaratalo Kaubamajassa. Siispä kannattaakin hankkia Kaubamaja Partnerkaart, jolla saatte -5% alennuksen kaikista ostoksistanne Kaubamajassa, I.L.U.:ssa, ABC King kenkäkaupoissa, Ehituse ABC remonttiliikkeissä sekä L’Occitane kosmetiikkaliikkeissä. Kortin saa hankittua esimerkiksi Kaubamajan kodintarvikeosastolta. Kortin hinta on 5 euroa ja se on voimassa kolme vuotta. Kortin uusiminen maksaa 2 euroa.

Kaubamaja Partnerkaart on kätevä myös jos olet suuntaamassa Tallinnaan syntymäpäiviä juhlistamaan, sillä Partnerkaartilla saat -10% alennuksen kaikista ostoksistasi 5 päivää ennen synttäreitä ja 5 päivää synttäreiden jälkeen. Ja vaikka käyttäisitte korttia vain yhden ainoan kerran, mutta teette ostoksia yli 100 eurolla, niin kortti kannattaa hankkia.

Tämän lisäksi kortilla saa joka kuukausi erityistarjouksia yllä mainittujen liikkeiden lisäksi myös SHU kenkäkaupoista ja Selverin ruokakaupoista. Kaubamaja tekee yhteistyötä myös monien muiden liikkeiden kanssa, joten jos liikkeessä huomaat Partnerkaartin kuvan, niin on hyvinkin mahdollista että kortilla saa myös kyseisestä liikkeestä -5% alennuksen tai muita etuja. Lisätietoa löydätte Partnerkaartin nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Ostokset

4 KOMMENTIT

  1. Kiitoksia tiedosta. Itselläni on ollut Partnerkaart jo niin monta vuotta, että omasta ensimmäisestä päivästäni kortin haltijana on ehtinyt vierähtää jo tovi. 🙂 Korjaan tuon kohdan tekstiin.

  2. Ei saanut 10 prosentin alennusta ensimmäisenä päivänä. Olisi pitänyt ottaa luottokortti ja sitä ei saa kun ei ole Virossa osoitetta.

  3. no on varmasti inflaatio iskenyt, kun kävin tän viikon tiistaina kysymässä Partnerkaartia, niin hinta ei suinkaan ollut 50kr vaan 100kr..eli laskin, jotta saadakseni omani takaisin, täytyy Kaubamajasta ostaa 2000:lla kroonilla, eli tietty jos paljon Tallinnas käy ja ostelee niin kannattaa hankkia..Ja juurihan myös kerroit, että Tallink Takso on kaikista kallein..eli alennus yhtä tyhjän kanssa

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän