Kaubamaja on varmaan tuttu lähes jokaiselle Tallinnassa vierailleelle suomalaiselle, sillä tavaratalo sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa toimivan kauppakeskus Viru Keskuksen yhteydessä. Kaubamaja vie merkittävän osan koko kauppakeskuksen liiketilasta, ja tavaratalosta löytyykin kaikkea mahdollista vaatteista ja kodintarvikkeista, elektroniikkaan ja ruokaan. Kaubamajassa järjestetään kaksi kertaa vuodessa Osturalli (Kaubamajan “Hullut Päivät”), ja tuolloin tavaratalosta löytyy paljon erilaisia tarjouksia samalla tavalla kuin miten Stockmannin Hulluilla Päivillä on totuttu näkemään. Tuoreimmat tiedot Osturallista löydätte täältä. Ennen tavaratalossa vierailua kannattaa muuten myös hankkia Kaubamajan Partnerkaart, sillä tuolla kortilla saatte kaikista ostoksista -5% alennuksen.
Viru Keskuksen alakerrasta löytyy Kaubamajan ruokakauppa, joka on hintojen puolesta selkeästi kalliimpi kuin paikalliset ruokakauppaketjut, mutta valikoimasta löytyy paljon erikoistuotteita, mitä ei muualta saa. Kaubamajan ruokakauppa on ehdottomasti yksi Tallinnan laadukkaimmista ruokakaupoista, ellei jopa laadukkain. Täällä tuleekin usein piipahdettua silloin kun mieli tekee jotain vähän parempaa. Ruokakaupan sisustus on melko hiljattain uusittu ja sen jälkeen Kaubamajan Toidumaailm on myös ehdottomasti Tallinnan tyylikkäin ruokakauppa.
Kaubamajan lisäksi Tallinnan keskusta-alueelta löytyy myös Stockmannin tavaratalo, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Viru Keskukselta, mutta kyllä Kaubamaja vetää näistä kahdesta tavaratalosta pidemmän korren. Tallinnan Kaubamaja on avoinna päivittäin kello 09.00-21.00 ja tavaratalon ruokakauppa kello 09.00-22.00. Lisätietoa voitte katsoa tavaratalon nettisivuilta.
Kaubamajan sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. Kiitoksia positiivisesta palautteestasi! 🙂

    Itse en noista kampaamoista niin kovin perillä ole ja näin en tiedä mitään hyvää ja edullista paikkaa Viru hotellin lähellä, mutta keskustasta noin 10min matkan päässä on kauneushoitola Popi & Tete (http://popitete.ee/index.php?id=21) ja siitä paikasta olen kuullut pelkkää hyvää. Kauneushoitolalla on nettisivut myös suomeksi. Sitten heti tien toisellapuolella on Meriton Hotelli jossa sijaitsee myös kauneushoitola/kampaamo. Noista kahdesta suosittelisin lähtemään, sillä keskustassa on yleisesti kalliimmat hinnat.

    Hauskaa reissua! 🙂

  2. Sivusi vaikuttavat todella monipuolisilta ja näppäriltä 🙂 Itse olen käynyt useasti virossa mutta kampaamot ovat jääneet vähemmälle huomiolle.
    Nyt kuitenkin kahden viikon päästä kun olen jälleen lähdössä viroon päin niin haluasin kävästä kampaajalla. Olisi kiva jos Viru hotellin vieressä sattuisi olemaan jokin halpa ja osaava kampaamo 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän