Kaubamaja on varmaan ainakin jollain tasolla tuttu lähes jokaiselle Tallinnassa vierailleelle, sillä tavaratalo sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa toimivan kauppakeskus Viru Keskuksen yhteydessä. Kaubamaja vie melko huomattavan osan koko kauppakeskuksen liiketilasta, ja tavaratalosta löytyykin kaikkea mahdollista vaatteista ja kodintarvikkeista, elektroniikkaan ja ruokaan. Kaubamajassa järjestetään kaksi kertaa vuodessa Osturalli (Kaubamajan “Hullut Päivät”) ja tuolloin tavaratalosta löytyy paljon erilaisia tarjouksia,  kuten esimerkiksi alennushintaisia laivalippuja sekä tarjoushintaisia vaatteita. Tuoreimmat tiedot Osturallista löydätte täältä. Ennen Kaubamajassa vierailua kannattaa muuten myös hankkia Kaubamajan Partnerkaart, sillä tuolla kortilla saatte kaikista ostoksistanne -5% alennuksen. Kaubamajan lisäksi Tallinnan keskusta-alueelta löytyy myös Stockmannin tavaratalo, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Viru Keskukselta.
Kaubamaja Tallinna Tavaratalo 67
Tallinnan Kaubamaja on avoinna päivittäin kello 09.00-21.00 ja tavaratalon ruokakauppa kello 09.00-22.00. Lisätietoa voitte katsoa tavaratalon nettisivuilta.
Kaubamajan sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. Kiitoksia positiivisesta palautteestasi! 🙂

    Itse en noista kampaamoista niin kovin perillä ole ja näin en tiedä mitään hyvää ja edullista paikkaa Viru hotellin lähellä, mutta keskustasta noin 10min matkan päässä on kauneushoitola Popi & Tete (http://popitete.ee/index.php?id=21) ja siitä paikasta olen kuullut pelkkää hyvää. Kauneushoitolalla on nettisivut myös suomeksi. Sitten heti tien toisellapuolella on Meriton Hotelli jossa sijaitsee myös kauneushoitola/kampaamo. Noista kahdesta suosittelisin lähtemään, sillä keskustassa on yleisesti kalliimmat hinnat.

    Hauskaa reissua! 🙂

  2. Sivusi vaikuttavat todella monipuolisilta ja näppäriltä 🙂 Itse olen käynyt useasti virossa mutta kampaamot ovat jääneet vähemmälle huomiolle.
    Nyt kuitenkin kahden viikon päästä kun olen jälleen lähdössä viroon päin niin haluasin kävästä kampaajalla. Olisi kiva jos Viru hotellin vieressä sattuisi olemaan jokin halpa ja osaava kampaamo 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän