Tallinnan Tondilla sijaitsevan ampumaradan lisäksi kaupungista löytyy myös toinen ampumarata, nimittäin KGB Ampumarata. Paikka sijaitsee tiloissa, joissa Neuvostoliiton aikana toimi oikea KGB agenttien harjoitusrata sekä KGB:n autovarikko. Tänä päivänä Neuvostoliiton ja KGB:n ajoista muistuttavat ainoastaan seinillä olevat maalaukset sekä tietenkin KGB:n käyttämät aseet, joita radalla pääsee halutessaan kokeilemaan. Radan omistaa sama taho joka pyörittää Tondin rataa, joten tuota ampumarataa käsittelevästä tekstistämme voitte käydä katsomassa lisätietoa mm. ohjaajien taustoista sekä ampumaradan turvallisuusohjeista ja säännöistä. Kun vierailimme ampumaradalla, niin jotkut uudistukset olivat vielä vaiheessa, mutta omistajien kertoman mukaan tuonne on piakkoin tarkoitus avata pieni kokoustila, FX-shooting alue sekä itsepuolustusopetukseen tarkoitettu harjoitussali. Jos edellä mainitut jutut kiinnostavat, niin voitte kysyä niistä lisätietoa varauksen yhteydessä.
KGB Ampumarata Tallinna (1)

KGB:n ampumaradalla on tarjolla viisi erilaista pakettia, joiden hinnat ovat 30-160 euron välillä. Halvin paketti on nimeltään “KGB Mini” ja jos otatte tuon paketin niin pääsette ampumaan  yhteensä 20 laukausta kolmella neuvostovalmisteisella käsiaseella. Kaikkein kattavimman paketin taas tarjoaa “KGB VIP”, joka sisältää viisitoista KGB:n käyttämää asetta ja yhteensä 150 laukausta. Jos haluatte tehdä varauksen suoraan ampumaradalta, niin yhteystiedot sekä lisätietoa tarjolla olevista paketeista löydätte ampumaradan nettisivuilta.

KGB Ampumarata Tallinna (2)

KGB ampumaradalle pääsee Tallinnan keskustasta näppärästi julkisilla, sillä useat keskustasta lähtevät bussit kulkevat tuosta ohi. Foorum Keskuksen edustalla sijaitsevalta Hobujaaman pysäkiltä voitte napata esimerkiksi bussin numero 5 tai ottaa Viru Keskusen bussiasemalta numeron 18. Myös suoraan D-terminaalilta pääsee perille bussilla numero 20. Jos tulette millä tahansa edellä mainituista busseista, niin jääkää pois Vineeri nimisellä pysäkillä.

KGB Ampumarata Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän