Tallinnan D-Terminaali sijaitsee kaikista terminaaleista lähimpänä keskustaa noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Tallinnan vanhankaupungin porteista. Uudistetun D-terminaalin ensimmäinen osa avattiin matkustajille lokakuussa 2019 ja vielä remontin alla olevan osan pitäisi aueta kesäksi 2020.  Tämä Tallinnan terminaali on Tallinkin käytössä ja uudesta osasta löytyykin myös laivayhtiön myymälä. Terminaalin välittömässä läheisyydessä sijaitsee Nautica Keskus, Lootsi Keskus sekä SuPer Alkon alkoholimyymälä. D-Terminaalin lisäksi Tallinnasta löytyy myös toinen terminaali: A-terminaali, joka on Eckerö Linen ja Viking Linen käytössä. Lisätietoa näiden terminaalien palveluista voitte katsoa Tallinnan sataman nettisivuilta.

Tallinnan D-Terminaalin edessä (kuten myös A-Terminaalin edessä) päivystää aina joukko takseja, mutta me emme näitä takseja koskaan käytä, sillä yleensä ne veloittavat huomattavasti korkeampia hintoja kuin esimerkiksi suosimamme taksiyhtiöt. Jos kuitenkin päätätte ottaa satamasta taksin, niin matkan hinta kannattaa aina sopia etukäteen.

D-Terminaalin sijainti Tallinnan kartalla:

3 KOMMENTIT

  1. Eilen tultiin Tallinnasta ja ärtymys oli suuri, kun Vanhasta kaupungista, Raatihuoneen torin laidalta D-terminaaliin hinta oli 14,70.
    ;(

    • Ikävä kuulla, että näin kävi. Otitteko taksin lennosta vai tilasitteko? Valitettavasti Tallinnan vanhankaupungin porttien liepeillä päivystää monenlaista taksiyrittäjää.

      • Kysyn aina hintaa ennen matkaa. Viro-keskus -D terminaali 6 euroa.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän