Pub Kompressoria voi hyvällä syyllä kutsua eläväksi legendaksi, sillä paikka on vuosien varrella noussut käsittämättömään kulttimaineeseen niin paikallisten kuin myös matkailijoiden keskuudessa. Moni asia on Tallinnassa ehtinyt vuosien varrella muuttua, mutta Tallinnan vanhastakaupungista löytyvän lettupubi Kompressorin vetovoima se vaan säilyy vuodesta toiseen. Paikka on sisältä hyvin yksinkertaisen näköinen ja joku voisi kutsua sitä jopa hieman karuksi, mutta se ei kamalasti tunnu ovensuussa jonottavia ihmisiä haittaavan. Erityisesti viikonloppuisin ja lomasesongin aikaan Kompressorista pöydän saaminen ei ole mikään helppo homma, sillä tuolloin kaikki tuntuvat haluavan päästä näkemään että mistä tässä paikassa on oikein kyse.
Kompressor Lettupubi Tallinna 6012

Lettupubi ei  ole paikka johon tullaan viihtyisän ilmapiirin tai kauniin sisutuksen vuoksi, vaan ihan puhtaasti ruoan takia. Kompressorissa on tarjolla ehkäpä kaupungin parhaat letut ja valinnanvaraakin löytyy, sillä paikasta saa pitkälle toistakymmentä erilaista suolaista ja makeaa lettua, joten kumma on jos ei tuosta valikoimasta löydy mitään mieluisaa. Mikään pikruokapaikka Kompressor ei kyllä ole, sillä joskus ruokaa joutuu odottamaan yli puoli tuntiakin. Kaikki letut maksavat 4-6€ kappaleelta, joka saattaa kuulostaa paljolta yhdestä letusta, mutta voimme melkeinpä taata ettei tuolta tarvitse lähteä nälkäisenä. Letut ovat sen verran reilunkokoisia, että meidän kokemuksemme mukaan yksi räiskäle riittää hyvin esimerkiksi aamiaiseksi tai lounaaksi.
Kompressor Lettupubi Tallinna 6013

Lettujen lisäksi Kompressorin listalta löytyy edullisia keittoja (n. 3€/kpl) sekä salaatteja (n. 4€/kpl), mutta kuten jo paikan nimikin kertoo, niin kyllä letut ovat se paikan erikoisuus.  Mikään illallispaikka tuo ei tosiaankaan ole, mutta jos myöhäisillassa iskee lettuhimo niin ei hätää, sillä Kompressor on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 11.00-23.00. Jos etsitte kunnollista illallispaikkaa Tallinnasta, niin käykää katsomassa meidän ravintolasuosituksemme. Lisätietoa lettupubista voitte katsoa paikan nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Pub Kompressorin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän