Tallinnan Nõmmellä sijaitsee koko perheen seikkailupuisto, josta löytyy vaikka mitä tekemistä. Seikkailupuiston vetonaulat ovat ehdottomasti seikkailuradat, joita löytyy yhteensä  kuusi kappaletta: lapsille ja sitten niille vähän isommille lapsille. Lisäksi Nõmmen Seikkailupuisto järjestää laskeutumisia Mustamäen 32 metriä korkeasta mäkihyppytornista. Tuolle lystille hintaa kertyy 115€/6 henkilöä ja jokainen lisähenkilö maksaa 15€.

Tallinnnan Nömmen Seikkailupuistossa on myös piknikterassi jonka voi varata omaan käyttöönsä hintaan 20€/55min (max. 30 henkilöä) ja grillin vuokraus maksaa 15€. Hinta on mielestämme kohtuullisen suolainen, joten suosittelemmekin syömään eväät jossain muualla tai menemään ihan reilusti ravintolaan. Polttariporukalla tai muuten isommassa seurueessa hinta ei ole kovin paha, mutta esim. 5 henkiselle perheelle hintaa kertyy grilleineen yli 6€/henkilö.

Seikkailupuiston hinnasto:
Aikuiset: 21€ (Keväisin ja syksyllä 17€)
Nuortet (yli 140cm): 17€ (Keväisin ja syksyllä 13€)
Lapset (115-140cm, kolme ensimmäistä rataa): 10€  (Keväisin ja syksyllä 7€)
Pikkulasten seikkailurata: 7€ (Keväisin ja syksyllä 5€)
Perhelippu (min. 3 henkilöä, sis. 1 aikuinen): -10%
Ryhmät 6-10 henkilöä: -10%
Ryhmät 11+ henkilöä: -15%

Lisätietoa Nõmmen Seikkailupuistosta sekä aukioloajat voitte katsoa puiston nettisivuilta. Toinen varteenotettava seikkailupuisto löytyy Piritan rannan läheltä, ja siitä voitte lukea lisää täältä.

Julkisilla Nõmmelle pääsee sujuvasti Viru Keskuksen vieressä sijaitsevalta Kaubamaja-pysäkiltä, jonka ohi bussit numero 23 ja 23A kulkevat. Pois hyppäätte Trummi-pysäkillä, josta on hieman alle puolen kilometrin kävelymatka Seikkailupuistoon.

Lue lisää: Tallinnan Aktiviteetit
Nõmmen Seikkailupuisto merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän