Solaris Keskus sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tallinnan Viru Hotellilta ja Viru Keskukselta, ja keskuksesta löytyy lukuisten kauppojen lisäksi elokuvateatteri Apollo Kino sekä yli 1800 ihmiselle suunniteltu Alexela Kontserdimaja. Solaris on kaikin puolin viihtyisä ja monipuolinen kauppakeskus, josta löytyy kelpo kattaus erilaisia liikkeitä. Pitkään tämä tallinnalainen kauppakeskus tuntui olevan suunnattu enimmäkseen nuorille, mutta sittemmin Solarikseen on ilmestynyt muun muassa luomukauppa Biomarket, juustokauppa Juustukuningad sekä design zone, josta löytyy virolaista designia sekä muita merkkiliikkeitä. Jos päätätte suunnata Solaris Keskukseen ostoksille, niin suosittelemme piipahtamaan Eesti Disaini Maja myymälässä sekä Krunnpea putiikissa.

Tallinnan kauppakeskus Solariksesta löytyy myös kohtuullisen monipuolisesti erilaisia ruokapaikkoja, mutta ainakin allekirjoittaneet voivat todeta, että useimmin sitä tulee suunnattua muualle syömään. Ne kerrat, kun Solariksessa on iskenyt aivan ylitsepääsemätön nälkä, niin melkeinpä joka kerta valinta on osunut Vapianoon, joka ei petä koskaan. 😀 Täältä saa herkullisia pastoja, pizzoja ja salaattia. Toinen potenttiaalinen vaihtoehto on sushi ja ramen ravintola Tokumaru, josta voitte lukea lisää aihetta käsittelevästä tekstistämmeVinkkejä muista hyvistä ruokapaikoista löydätte Tallinnan Ravintolalistaltamme.

Solaris Tallinna 9219

Kauppakeskuksesta löytyy muuten yksi Tallinnan tyylikkäimmistä kirjakaupoista eli Apollo Raamatupood, joten tuolla kannattaa piipahtaa. Loppuun voisi ehkä vielä vinkata virolaista kosmetiikkaa myyvästä Pillerkaar liikkeestä, josta löytyy paljon paikallisten toimijoiden tuotteita rasvoista ja saippuoista meikkeihin ja tuoksukynttilöihin. Lisää voitte lukea paikkaa käsittelevästä tekstistämme.

Solaris Keskus Tallinna 4929

Kauppakeskus on avoinna joka päivä 09.00-23.00, liikkeet ovat avoinna 10.00-21.00 (sunnuntaisin 10.00-19.00), ruokakauppa 09.00-23.00, apteekki 09.00-21.00 (sunnuntaisin 09.00-19.00) ja ravintolat 10.00-23.00. Lisätietoa voitte katsoa kauppakeskus Solariksen nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Ostokset
Solaris Keskus merkittynä Tallinnan karttaan:

21 KOMMENTIT

  • Moikka,

   Jaama Turg on tällä hetkellä remontissa. Mielenkiinnolla odotamme mimmoinen paikka siitä remontin jälkeen muodostuu.

 1. Tietääkö ketään, minne solariksen alakerrassa ollut gurmee kauppa on kadonnut? Samainen kauppa oli ilmeisesti myös kaubamajassa, mutta sekin muuttanut pois 🙁

  • Valitettavasti tämän kysymyksen kanssa emme osaa auttaa. Solariksessakin käynyt viime vuosina muutoksen tuulet sen verran tiuhaan, että emme rehellisesti sanottuna edes muistaneet koko gourmet-kauppaa. Saattaa hyvin olla ettei koko yritystä ole enää olemassa.

   • Liikkeen nimi oli Selver Gurmee. Facebookissa viimeinen päivitys heidän sivuillaan on viime vuoden lokakuulta. Sitä ennen päivittivät melko ahkeran sivua.

 2. Löytyykö liikettä missä olisi ” monster energy ” vaatteita? Tallinnassa kuulemma jossain jokin liike mistä näitä löytyy, mutta missä?

  • Moikka,

   Tallinnan Solaris Keskusessa ei tällä hetkellä ole yhtään lastenvaateliikettä, mutta esimerkiksi Viru Keskuksen Kaubamajasta kannattaa käydä katsomassa. 🙂

 3. Harmitti kun viime vuonna itsenäisyyspäivänä menin Tallinnaan ja vasta viimeisenä päivä vihdoin löysin Solariksen mutta ainoastaan läpi ehdin mennä. Olen onnellinen että nyt heinäkuussa pääsen kunnolla tutustumaan. TALLINNA ON PARAS KAUPUNKI MISSÄ VIIHTYY JOPA SATEELLA!!

  • Terve,

   tuon asian kanssa en kyllä valitettavasti osaa auttaa. Kohvik Komeet on ihan kiva kahvila ja Apollo-kirjakauppa on kaikin puolin (myös kahvila) todella kiva. 🙂

 4. todella kiva paikka.ystävättären kanssa vietimme yhden sateisen päivän Solariksessa. Upeassa kirjakaupassa (myös suomen ja englannin kielisä kirjoja)vierähti toista tuntia.Näköalakahvilassa ylimmässä kerroksessa nautimme herkullisista leivoksista ja hyvästä palvelusta.samassa kerroksessa olevassa kauneushoitolassa, pedikyyri ja tunnin kokovartalohieronta oli luksusta, suosittelen.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän