Perheravintola Pann & Kook sijaitsee Tallinnan T1 Mall of Tallinn -kauppakeskuksessa ja on tunnettu herkullisista letuistaan ja erinomaisesta leikkialueestaan. Ravintola on täydellinen valinta perheille, sillä se tarjoaa lapsille oman ruokalistan ja monipuolisen leikkipaikan, jossa on muun muassa liukumäki, leluja ja suuri lohikäärme. Ravintolan menu sisältää laajan valikoiman suolaisia ja makeita lettuja, burgereita ja salaatteja.

Ravintola Pann & Kook sijaitsee Tallinnan T1 Mall of Tallinn kauppakeskuksen 3. kerroksessa ja Viron lapsiperheiden liitto on valinnut sen kahtena vuotena peräkkäin perheystävälliset ravintolat listaukseensa. Eikä mikään ihme, sillä Pann & Kookissa on upea Lotte leikkialue, josta löytyy liukumäki, kaksi leikkihuonetta, leluja, leikkiurku sekä kuusimetrinen tulta syöksevä lohikäärme. Kyseessä onkin todennäköisesti Tallinnan paras ravintolasta lapsille löytyvä leikkinurkkaus. Täällä saavat rauhassa temmeltää niin pienet kuin vähän isommatkin lapset.

Myös ravintolan ruokalistassa on otettu lapset hyvin huomioon, sillä lapsille löytyy täältä oma lista, jossa on herkullisia mutta helposti lähestyttäviä annoksia kuten muun muassa makeita ja suolaisia minilettuja, kanapastaa, ranskalaisia ja minihampurilaisia. Meidän puolitoistavuotias neiti veti hyvällä ruokahalulla 12 kappaletta kinkku-juustominilettuja ja myös aikuisille löytyi listalta katkarapu- ja lohiletut. Ravintola mainostaa itseään Viron suurimpana letturavintolana ja sitä Pann & Kook varmasti myös onkin, mutta Tallinnan parhaat letut löytyvät kyllä edelleen vanhankaupungin lettupubi Kompressorista.

Pann & Kookiin tulee varmasti kuitenkin suunnattua uudelleen, sillä onhan tämä kerrassaan loistava koko perheen ravintola. Meidänkin visiitin aikaan täällä oli paljon paikallisia lapsiperheitä ja ystäväporukoita, joiden lapset mennä touhusivat leikkipaikalla ja vanhemmat istuivat pöydissä. Välillä käytiin syömässä ja sitten meno taas jatkui.

Suolaiset letut maksavat 8-9.50 euroa per annos, makeat letut 7-7.50 euroa, burgerit, salaatit ja snäksit 6-11.50 euroa ja jälkiruoat 2-5 euroa. Lasten menussa annokset maksavat 4-7 euroa kappaleelta. Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta.

Pann & Kookin aukioloajat:
Ma-Su 11.00-21.00

T1 Mall of Tallinnin sijainti kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän