T1 Mall of Tallinn kauppakeskus avattiin Tallinnan Ülemiste Keskuksen läheisyyteen marraskuussa 2018, ja monella tuntui olevan tätä paikkaa kohtaan suuret ennakko-odotukset, mutta ainakin toistaiseksi tämä paikka ei ole oikein vakuuttanut. Kauppakeskus tuntuu melko keskeneräiseltä, sillä monet liiketilat ovat edelleen tyhjillään ja esimerkiksi brittiläinen tavarataloketju Debenhamskaan ei ole saanut myymäläänsä vielä auki. Sen sijaan kauppakeskuksen katolla sijaitseva SkyWheel of Tallinn maailmanpöyrä avattiin huhtikuussa. Meidän kokemuksistamme maailmanpyörän kyydissä voitte lukea täältä.

Debenhams Tallinna 2991

Jotenkin T1 Mall of Tallinnin kanssa tuli jo ennen rakentamisen aloittamista semmoinen fiilis, että mahtaakohan tämmöiselle oikeasti olla kysyntää, sillä Tallinnassa oli runsaasti ostospaikkoja ja kauppakeskuksia jo entuudestaan. Noh, reilun tunnin visiitti kauppakeskukseen sen kun vahvisti tätä tunnetta, sillä ainakin meille tämä jäi todennäköisesti ensimmäiseksi ja samalla viimeiseksi käynniksi T1 Mall of Tallinnissa. Ihan ensimmäiseksi täytyy todeta, että kauppakeskussa kulkeminen on yllättävän hankalaa, sillä joistain kerroksista on pääsy toiseen ainoastaan kerroksen päädyssä olevista liukuportaista. Tästä tulee helposti semmoinen fiilis, että täällä on vähän niin kun pakosta katselemassa kauppojen ikkunoita.

T1 Mall of Tallinn Kauppakeskus 1062

Lisäksi T1 Mall of Tallinnissa ei oikeastaan ole juuri mitään semmoista, mitä ei löytyisi keskustan tai kivenheiton päässä sijaitsevasta Ülemiste Keskuksesta. Varsinkaan shoppailun suhteen tämä kauppakeskus ei vaan toimi, sillä muualta löytyy huomattavasti parempi valikoima vaatekauppoja sun muuta. Ostoksille suosittelemmekin siis suuntaamaan vaikkapa Ülemiste Keskukseen, Viru Keskukseen, Rotermannin Kortteliin tai Solaris Keskukseen.

Ehkä ainoa syy miksi tänne voisi lähteä on yläkerran Skypark, josta löytyy muun muassa Euroopan suurin trampoliinikeskus, kiipeilyseiniä, 360⁰ 4D-elokuvateatteri sekä SkyWheel of Tallinn maailmanpyörä.  Tämä paikka näyttää vetävän lapsiperheitä, joten jos olette Tallinnassa reissussa lasten kanssa, niin tänne perheen pienimmät sekä vähän isommatkin pääsevät purkamaan ylimääräistä energiaa. T1 Mall of Tallinn kauppakeskuksesta löytyy myös ihan kelpo valikoima ravintoloita, kahviloita yms., mutta toisaalta ei tänne kannata pelkästään näiden perässä lähteä, sillä kyllä Tallinnan keskusta-alueelta löytyy huomattavasti parempi ja monipuolisempi valikoima ruokapaikkoja. Esimerkiksi Rotermannin Kortteli on oiva paikka shoppailun ja hyvän ruoan yhdistämiseen.

Jos kuitenkin päätätte lähteä käymään tässä kauppakeskuksessa, niin T1 Mall of Tallinnin pääsee Tallinnan ydinkeskustasta kätevästi julkisilla, sillä raitiovaunu numero 4 pysähtyy aivan kauppakeskuksen vieressä (Ülemiste jaam-pysäkki). Lisätietoa T1 Mall of Tallinnin liikkeistä voitte katsoa kauppakeskuksen nettisivuilta.

Kauppakeskuksen aukioloajat:
Liikkeet – Ma-Su 10.00-21.00
Selver – Ma-Su 08.00-23.00
Skypark – Ma-Su 10.00-22.00

Lue lisää: Tallinnan Ostokset
T1 Mall of Tallinn merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän