Põrgu on sulkenut ovensa pysyvästi.

Põrgu on kenties Tallinnan tunnetuin erikoisoluisiin keskittynyt olutbaari, joka on vuosien mittaan noussut kaupungissa eräänlaiseen kulttimaineeseen. Põrgu löytyy Nigulisten kirkon takana sijaitsevan rakennuksen kellarista ja suomeksi käännettynä paikan nimi tarkoittaa helvettiä. Katutasolta alaspäin lähtevät jyrkät portaat tuovat melko karuun ja askeettisesti sisutettuun tilaan. Seinät ja katto ovat valkoiset ja tuolit sekä pöydät on valmistettu puusta ja metallista. Tämä tallinnalainen olutravintola ei yritä kosiskella asiakkaita nokkelilla sisustusratkaisuilla, vaan tänne tullaan nauttimaan paikan erinomaisesta olutvalikoimaista sekä hyvästä ruoasta.
Põrgu Tallinna (35)

Põrgu ei meidän kirjoissamme nouse Tallinnan parhaiden ravintoloiden joukkoon oikeastaan millään mittarilla, mutta usein tuolla on käyty oluella ja samalla sitten tilattu myös jotain syötävää. Ruoassa ei missään nimessä ole mitään vikaa, sillä annokset ovat ihan hyvänkokoisia ja makukin on yleensä kohdillaan. Palvelun taso sen sijaan heittelehtii aikalailla, sillä se on ollut kaikkea todella ystävällisen ja töykeän välillä. Tekemämme empiirisen tutkimuksen mukaan ruokaa tilaamalla saa parempaa palvelua kuin pelkällä oluella. 😉

Bar Pörgu Tallinna (33)

Oluita Põrgusta löytyy joka lähtöön, sillä useamman sivun mittaisesta olutlistasta löytyy paikkalisten oluiden lisäksi kattava valikoima ulkolaisia oluita. Alkuruoat ravintolassa maksavat 3-9 euroa, pääruoat 9-19 euroa ja jälkiruoat 4-5 euroa. Lisätietoa voitte katsoa Põrgun nettisivuilta.

Põrgu Tallinna (1)

Olutravintolan aukioloajat:
Ma-To 12.00-00.00
Pe-La 12.00-02.00
Su Suljettu
Keittiö avoinna kello 22.00 saakka
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän