Rado Restoran sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa, missä se avasi ovensa kesällä 2020. Ravintola tarjoaa tunnelmallisen ja modernin skandinaavisen miljöön, jossa asiakkaat voivat nauttia päivittäin vaihtuvasta ruokalistasta. Annokset valmistetaan laadukkaista tuoreista raaka-aineista, ja ravintolalla on myös kattava viinilista. Rado Restoran on saavuttanut suosiota niin asiakkaiden kuin myös Michelin-oppaan asiantuntijoiden keskuudessa, ja se onkin yksi vanhankaupungin parhaista ravintoloista.

Rado Restoran sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa samoissa tiloissa, missä aiemmin toimi vuosien ajan legendaarinen ravintola Ribe. Rado avasi ovensa keskellä koronakriisiä kesällä 2020, mutta haastavasta alusta huolimatta paikka on noussut asiakkaiden suosioon ja myös Michelin-opas on nostanut Radon omalle suosituslistalleen.

Ravintola miljöö on tunnelmallinen ja lämmin, mutta paikan sisustus itsessään on modernin skandinaavinen. Valoilla, lampaantaljoilla, seinillä olevilla tyylikkäillä tauluilla ja henkilökunnan iloisen ystävällisellä palvelulla paikkaan on saatu luotua tunnelma, missä viihtyy mielellään pidempäänkin. Radossa on päivittäin vaihtuva ruokalista, joka on kirjoitettu mustalle liitutaululle, minkä henkilökunta kantaa pöydän viereen.

Tällä kertaa tarjolla oli neljä erilaista alkuruokaa, viisi pääruokaa ja kolme jälkiruokaa, joista valitsimme alkuun lohta, jättikatkarapuja ja tartarpihviä, pääruoaksi ruijanpallasta ja lampaan maksaa, ja jälkiruoaksi kurpitsakakkua. Jos männävuosina tuli usein käytyä Ribessä, niin näiden annosten perusteella tulee jatkossa varmasti suunnattua tähän samaan osoitteeseen nauttimaan Radon herkuista. Kaikki valitsemamme annokset oli valmistettu laadukkaista tuoreista raaka-aineista ja ne olivat täynnä hyviä makuja. Paikalla on myös laadukas viinilista, mistä löytyi annosten kanssa yhteen sopivat juomat.

Illalliskokemus Rado Restoranissa oli kaikin puolin miellyttävä ja tänne voi hyvin lähteä toistekin. Vanhassakaupungissa löytyy tusinaan viisitoista huonoa ravintolaa, mutta Rado ei missään nimessä ole yksi niistä. Se on yksi Tallinnan vanhankaupungin parhaista ravintoloista ja ehdottomasti ansaitsee paikkansa myös meidän Tallinnan ravintolasuositukset listalla.

Alkuruoat maksavat noin 10-14 euroa kappaleelta, pääruoat 19-26 euroa ja jälkiruoat 8-10 euroa. Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta ja pöytävarauksen tekeminen onnistuu suoraan alla olevan painikkeen kautta.

Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat

Rado Restoranin aukioloajat:
Ma-La 12.00-23.00

Sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän