Useimmiten illalliset Tallinnan ravintoloissa ovat kulkeneet sen perinteisen kaavan mukaan: ruokalista käteen ja sieltä valkkaamaan alku-, pää- sekä jälkiruoka. My City Hotellin yhteydessä toimiva ravintola MIX tarjosikin piristävää vaihtelua tähän, sillä tämä paikka tarjoaa neljän ruokalajin yllätysmenun. Alkuun tarjoilija tiedusteli mahdollisia allergioita sekä erityisruokavalioita ja näiden tietojen pohjalta MIX:n kokit kokosivat yllätysillallisen. Tarjolla on liha-, kala- sekä kasvismenu, mutta näitä voi myös yhdistellä oman mielensä mukaan. Me päädyimme kalamenuun ja otimme annoksien kaveriksi ravintolan viinisuositukset.Ravintola MIX Tallinna (8)

Alkuun saimme lasilliset kuohuviiniä, talon omaa leipää sekä kokin terveiset, joka oli tällä kertaa venäläistyylinen kalarulla. Ravintola MIX:n makea leipä oli mielenkiintoinen tuttavuus, sillä se sisälsi kuivattua luumua, rusinoita sekä siemeniä. Yllätysmenu tarjosi onnistuneen makumatkan, jonka varrella näkyi selvästi ravintolan logossakin esiintyvä sana “fusion“. Annoksissa oli vivahteita esimerkiksi itämaisesta ja venäläisestä keittiöstä, ja olimmekin ruoan tasoon hyvin tyytyväisiä yhtä pientä kömmähdystä lukuun ottamatta. Pääruoan tonnikala oli läpipaistettu, joten huomautimme siitä tarjoilijalle. Henkilökunta suhtautui asiaan ammattimaisesti ja hetken päästä saimmekin uuden annoksen kokin pahoitteluiden kera.

Palvelun laadusta ei löydy pahaa sanaa sanottavaksi, sillä sen suhteen Ravintola MIX tarjosi ehdottomasti yhden Tallinnan parhaista kokemuksista. Saamamme palvelu oli asiantuntevaa ja aidosti ystävällistä, niin meidän pöytämme osalta kuin myös viereisissä pöydissä istuneiden vieraiden osalta. Myös ravintolan yleisfiilis jätti hyvän vaikutelman, sillä paikan sisustus onnistuneella valaistuksella ja rauhallisella jazz-musiikilla höystettynä loivat juuri oikeanlaisen tunnelman rauhallista perjantai-illan illallista varten.
Ravintola MIX Tallinna (7)

Neljän ruokalajin yllätysmenu maksaa normaalisti 78€, mutta TableOnlinen asiakkaat ovat viimeaikoina saaneet kaksi yllätysmenua yhden hinnalla. Pöytävarauksen voitte tehdä alla olevan “Varaa Pöytä”-painikkeen kautta ja tarjouksen saatavuuden voitte varmistaa joko ravintolasta tai TableOnlinelta. Jos yllätysmenu ei tunnu sopivalta vaihtoehdolta, niin Ravintola MIX:stä saa myös yksittäisiä annoksia. Alkuruoat maksavat 5-12€, keitot 5-8€, pääruoat 10-28€ ja jälkiruoat 4-9€. Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta.

VARAA PÖYTÄ

Ravintola MIX:n aukioloajat:
Maanantai-Sunnuntai 10.00-23.00
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Ravintola Mix:in sijainti merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän