Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva My City Hotelli on jo useampana vuotena löytynyt muun muassa Tripadvisorin Tallinnan parhaat hotellit-listalta, joten emme selvästikään ole ainoat tähän hotelliin tykästyneet. 🙂 My City Hotelli on osoittautunut toimivaksi kaupunkihotelliksi, johon on aina mukava palata takaisin. Siistit ja viihtyisät huoneet tarjoavat paljon miellyttäviä yksityiskohtia, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä pienen tervetuliaispaketin, joka sisältää vesipullon sekä tuoreita marjoja ja hedelmiä. Hotellista löytyy myös ‘Good Night’s Sleep Guarantee’-huoneita, joista voitte lukea lisää aihetta käsittelevästä tekstistämme.

Kylpyhuoneen puolelta taas löytyy hiusten- ja ihonhoitotuotteita, ompelusettiä sekä kylpyankka. Kaikissa huoneissa ei kuitenkaan ole kylpyammetta, joten jos haluatte päästä kellumaan ankan kanssa, niin kannattaa jo varausvaiheessa pyytää ammeella varustettu huone. Ainakin meistä on ollut välillä mukava päättää pitkä päivä rentouttavaan kylpyyn, ja sen jälkeen kääriytyä huoneen varustukseen kuuluviin kylpytakkeihin ja tossuihin. Mikäli tuohon ankkaan muuten sattuu kovastikin kiintymään, niin sen saa mukaansa muutaman euron korvausta vastaan. 😀

My City Hotelli Tallinna (1)
‘Kwaak kwaak! Vie minut kotiin.’

My City Hotellin sängyt ovat mukavat ja ilmastoidut huoneet tarjoavat muutenkin hyvät puitteet kunnon yöunille. On pakko sanoa, että ensimmäisellä visiitillä tähän hotelliin olimme hieman skeptisiä juuri yörauhan suhteen, sillä se sijaitsee vain kivenheiton päässä Club Hollywoodista, joka on yksi Tallinnan suosituimmista klubeista. Onneksi tässä hotellissa on investoitu kunnollisiin ikkunoihin, sillä joskus olemme myös yöpyneet hotelleissa, joihin kadulta kuuluvat äänet ovat kantautuneet selvästi. Myös hotellin yleiset tilat jättävät hyvän ja arvokkaan vaikutelman, jonka lisäksi palvelu on aina ollut ystävällistä.

Hotellin aamiainen tarjoillaan alakerran Ravintola MIX:ssä. Hotellin aamiaisesta voi sanoa sen verran, että kyseessä on keskivertoaamiaista parempi kattaus, vaikkei se mitään suuria yllätyksiä tarjoakaan. Yhteenvetona My City Hotellista voisi sanoa, että se tarjoaa arjen keskelle mukavaa pientä luksusta kohtuuhinnalla. Jos haluattekin yöpyä tässä hotellissa, niin varauksen voitte tehdä kätevästi alla olevan painikkeen kautta:

VARAA HUONE
My City Hotelli merkittynä Tallinnan karttaan:

1 KOMMENTTI

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän