SkyWheel of Tallinn maailmanpyörä avautui tänä keväänä Tallinnan kauppakeskus T1 Mall of Tallinnin katolle, kyllä luitte aivan oikein, kauppakeskuksen katolle. Kyseessä on ainakin Pohjois-Euroopan mittakaavassa melko uniikki ratkaisu, sillä SkyWheel of Tallinn vie vierailijat 120 metriä merenpinnan yläpuolelle (itse maailmanpyörä on 45m korkea) ja yläilmoista avautuvat upeat näkymät kaikkiin ilmansuuntiin. Maailmanpyörä tarjoaa aivan uudenlaisen kulman esimerkiksi Tallinnan keskusta-alueen, Tallinnan lentokentän sekä Ulemiste järven ihasteluun.

Maailmanpyörä SkyWheel of Tallinnissa on yhteensä 27 ilmastoinnilla ja lämmitysjärjestelmällä varustettua gondolia, joten maailmanpyörä on käytössä ympäri vuoden. Yksi näistä gondoleista on muista poikkeava, niin ulkonäkönsä kuin myös käyttötarkoituksensa puolesta, sillä punainen gondoli on varattu MUMM VIP-kokemusta varten. Pääsimme kokeilemaan tätä settiä, johon sisältyy pääsy samppanjalounge odotustilaan, gondoli 30 minuutiksi käyttöön sekä pullo MUMM samppanjaa.

Kyytiin mahtuu yhteensä 4 ihmistä, joten kokemuksen ja samppanjapullon voi halutessaan jakaa ystävien tai vaikka oman kullan kanssa. Hintaa tällä lystillä on 100 euroa, mutta ainakaan meidän mielestä tämä ei ole mitenkään mahdottoman paljon tästä, sillä kaupasta ostettuna pelkkä pullo maksaa jo 40-50 euroa. Lisäksi puolessa tunnissa maisemia ehtii katsella ihan kaikessa rauhassa. Itse pääsimme todistamaan täällä upeaa auringonlaskua. 🙂

Maailmanpyörässä toki pääsee myös ihan normaalille kierrokselle, jonka kesto on noin 12 minuuttia ja hinta 10 euroa per henkilö. Myynnissä on myös perhelippuja, joihin sisältyy 2 aikuista ja perheen alaikäiset lapset. Perhelipun hinta on 28 euroa. Skywheel of Tallinn on avoinna maanantaisin kello 12.00-22.00 ja viikon muina päivinä klo. 10.00-22.00. Lisätietoa voitte katsoa paikan nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Nähtävyydet
T1 Mall of Tallinn sijainti Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän