Suklaapuoti Chocokoo sijaitsee Tallinnan Telliskivi-kadun varrella lyhyen kävelymatkan päässä Telliskiven Luovasta Keskuksesta. Chocokoon toimitilat löytyvät vanhan puutalon alakerrassa ja heti ovesta sisään astuttaessa nenään leijuu semmoinen tuoreen suklaan tuoksu, että sitä tietää tulleensa niin sanotusti herkulliseen paikkaan.

Suklaapuoti Chocokoo Tallinna 4896

Suklaapuotia pyörittää Kristel Lankots, joka on selvästi löytänyt suklaan valmistuksesta oman intohimonsa, ja tämä näkyy myös myynnissä olevissa tuotteissa. Kristelin suklaat ovat keränneet tunnustusta niin paikallisissa ruokakilpailuissa (mm. Eesti Parim Toiduaine kilpailussa) kuin myös kansainvälisessä International Chocolate Awards European kilpailussa. Yksi hänen erikoisuuksistaan on kanttarellia sisältävä suklaakonvehti, joka allekirjoittaneiden pienistä ennakkoluuloista huolimatta osoittautui herkulliseksi suupalaksi. 🙂 Myynnissä on siis käsintehtyjä konvehteja sekä suklaalevyjä, jonka lisäksi Chokokoossa järjestetään myös suklaanvalmistustyöpajoja.

Kristel Lankots Suklaapuoti Tallinna 8189

Me pääsimme osallistumaan yhteen Kristelin työpajoista, ja sen perusteella voimme lämpimästi suositella tätä kaikille suklaanvalmistuksesta kiinnostuneille. Työpajassa pääsee itse käsin tekemään suklaakonvehteja, jotka voi sitten viimeistellä haluamillaan koristeilla. Meidän luomukset olivat lopulta sen näköisiä, että ehkä tässä joutuu vielä muutaman työpajan käymään ennen kuin olemme valmiita avaamaan oman suklaapuodin. Mutta hauskaa oli! 

Suklaapuoti Chocokoo Tallinna 4183

Lisätietoa voitte katsoa Chocokoon nettisivuilta, jotka tosin ovat pelkästään viroksi, mutta jos työpajat kiinnostavat, niin Tallinnan Chocokoon voi myös olla yhteydessä suoraan sähköpostitse (info@chocokoo.ee).

Suklaapuoti Chocokoo Tallinna 4222

Suklaapuodin aukioloajat:
Ma-Pe 11.00-18.00
La 11.00-16.00
Su Suljettu
Suklaapuoti Chocokoon sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän