Viron Tilastokeskuksen data osoittaa, että viime vuonna suomalaisten yöpymiset Tallinnassa kasvoivat hienosti, mutta ihan ei oltu vielä koronapandemiaa edeltäneellä tasolla ja 2016-2017 kaltaisten huippuvuosien tasoon on vielä matkaa. Luvut antavat kyllä kuitenkin viitettä siitä, että suomalaiset ovat koronan jälkeen löytäneet takaisin Tallinnaan.

Suomalaisten Yöpymiset Tallinnassa 2015-2022

Vuosien 2020 ja 2021 määrissä näkyy raju koronaepidemista johtuen raju pudotus. Näinä vuosina Tallinnaan matkustettiin huomattavasti normaalia vähemmän ja tämä näkyy luonnollisetsi myös yöpymisten määrässä. Vielä alkuvuodesta 2022 koronaepidemia vaikutti matkustajamääriin, mutta huhtikuussa alkoi selkeästi uusi nousu.Suomalaisten Yöpymiset Tallinnassa 2015-2022 vuositasolla

2 KOMMENTIT

  1. Tallinna on kiva kaupunki ,monipuolinen mutta hinnat tosiaan nousseet sekä yöpyminenkin kallista. Tykkään kulttuuritoiminnasta ja shoppailulistallani on muodokkaan naisen vaatteet,luontaistuotteet,kankaat ja ompelutarvikkeet,virolaiset juustot ym ruoka. Toki tulisi ostettua jotakin alkoholia mutta minulle se ei ole pääasia.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän