Viron Tilastokeskuksen data osoittaa, että tänä vuonna suomalaisten yöpymiset Tallinnassa ovat palautuneet erittäin vahvasti ja heinäkuussa 2022 oltiinkin yli vuoden 2019 heinäkuun tason. Ihan 2015-2016 kaltaisten huippuvuosien tasoon ei vielä päästy, mutta luvut antavat kyllä viitettä siitä että suomalaiset ovat koronan jälkeen löytämässä takaisin Tallinnaan.

Suomalaisten Yöpymiset Tallinnassa 2015-2021

Vuosien 2020 ja 2021 määrissä näkyy raju koronaepidemista johtuen raju pudotus. Näinä vuosina Tallinnaan matkustettiin huomattavasti normaalia vähemmän ja tämä näkyy luonnollisetsi myös yöpymisten määrässä. Vielä alkuvuodesta 2022 koronaepidemia vaikutti matkustajamääriin, mutta huhtikuussa alkoi selkeästi uusi nousu. Toivottavasti tämä nousu jatkuu myös syyskuukausina. 🙂

Suomalaisten Yöpymiset Tallinnassa 2015-2021 vuositasolla

2 KOMMENTIT

  1. Tallinna on kiva kaupunki ,monipuolinen mutta hinnat tosiaan nousseet sekä yöpyminenkin kallista. Tykkään kulttuuritoiminnasta ja shoppailulistallani on muodokkaan naisen vaatteet,luontaistuotteet,kankaat ja ompelutarvikkeet,virolaiset juustot ym ruoka. Toki tulisi ostettua jotakin alkoholia mutta minulle se ei ole pääasia.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän