Viron Tilastokeskuksen data osoittaa, että viime vuonna suomalaisten yöpymiset Tallinnassa kasvoivat hienosti, ja viime vuonna mentiinkin yli vuoden 2019 lukujen, mutta 2016-2017 kaltaisten huippuvuosien tasoon on vielä matkaa. Suomalaiset ovatkin siis koronan jälkeen löytäneet hienosti tiensä takaisin Tallinnaan!

Suomalaisten yöpymiset Tallinnassa kuukausittain 2015-2023 Vuosien 2020 ja 2021 määrissä näkyy raju koronaepidemista johtuen raju pudotus. Näinä vuosina Tallinnaan matkustettiin huomattavasti normaalia vähemmän ja tämä näkyy luonnollisetsi myös yöpymisten määrässä. Vielä alkuvuodesta 2022 koronaepidemia vaikutti matkustajamääriin, mutta huhtikuussa alkoi selkeästi uusi nousu. Vuosi 2023 mentiinkin sitten kokonaisuudessaan vahvassa kasvussa, ja näiden lukujen perusteella vuodesta 2024 on lupa odottaa vieläkin kovempaa.

Suomalaisten yöpymiset Tallinnassa 2015-2023

2 KOMMENTIT

  1. Tallinna on kiva kaupunki ,monipuolinen mutta hinnat tosiaan nousseet sekä yöpyminenkin kallista. Tykkään kulttuuritoiminnasta ja shoppailulistallani on muodokkaan naisen vaatteet,luontaistuotteet,kankaat ja ompelutarvikkeet,virolaiset juustot ym ruoka. Toki tulisi ostettua jotakin alkoholia mutta minulle se ei ole pääasia.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän