Nyt ei tarvitse enää miettiä, että mitä taksifirmaa kannattaa Tallinnassa käyttää, sillä oheiseen listaan olemme koonneet Tallinnan taksiyritysten hinnastot. Kaikista löytyy linkki suoraan nettisivulle, josta löydätte lisätietoa sekä puhelinnumeron tilauksia varten. Listan meidän suosimistamme taksiyhtiöistä sekä kyytipalveluista löydätte täältä. Hinnat päivitetty 31.10.2021 ja ne ovat saattaneet muuttua tämän jälkeen. Viimeisimmät hintatiedot löydätte jokaisen taksiyhtiön omilta nettisivuilta.

Taksifirma Aloitusmaksu €/KM €/KM Yöllä Tunnin odottamisen hinta 
Amigo Takso 2.00€ 0.50€ 0.50€ 8.00€
E.T.X. Takso 2.90€ 0.55€ 0.70€ 11.80€
Krooni Takso 2.50€ 0.50€ 0.55€ 9.50€
Q-Takso 2.00€ 0.50€ 0.50€ 10.00€
Reval Takso 2.29€ 0.49€ 0.49€ 10.50€
Sõbra Takso 2.29€ 0.49€ 0.49€ 10.50€
Takso 24 2.95€ 0.60€ 0.75€ 11.00€
Tallink Takso 3.95€ 0.99€ 1.10€ 16.00€
Tulika Takso 3.85€ 0.89€ 0.99€ 12.00€
Tulika Premium 4.55€ 0.89€ 0.99€ 14.40€
Airport Taxi 3.85€ 0.89€ 0.99€ 12.00€
Välk Takso 3.20€ 0.60€ 0.60€  13.20€

43 KOMMENTIT

 1. Tilasin tänään taksin Väänan kylään kilometrin päähän kylän keskustasta. Eestimaa takso keskukselle sanoin ainakin kaksi kertaa selvästi osoitteen. Taksi ei tullut paikalle. Sitten soitti venäläinen taksinkuljettaja että hän ei löydä minua vaan kiertelee jossain meren rannalla metsässä. Yritin monta kertaa selvittää puhelimessa hänelle, että odotan lähellä tunnettua kylää päällystetyn tien ääressä. Keskus oli tallentanut paikan väärin (Naage oli muuttunut Näkiksi). Usean keskukseen tehdyn soiton ja kirjain kirjaimella tehdyn tavauksen jälkeen keskus antoi uuden tiedon, että taksi tulee 8 km päästä oikeaan kohtaan. Laivalle meno myöhästyi yli puoli tuntia ja jouduin vaihtamaan laivayhtiötä. Kysyin keskukselta, eikö taksilla ole navigaattoria. Sanoi takseilla olevan, mutta kun istuin taksiin, en sellaista nähnyt. Samoin ei ollut taksamittari päällä. 25 km matka satamaan kesti siis yli tunnin. Lisäksi taksi ajoi hiljaa ja suorastaan mateli tiellä. Taksin veloitushinta (sama kuin netissä) oli nähtävillä kojelaudalla. Hinta kaikesta sekoilusta oli 32,20 €. Maksu meni Talltakso yhtiölle. Oikea hinta olisi ollut 15 € luokkaa. Lisäksi taksin aivan tarkoituksenmukainen hitailu aiheutti lisäkustannuksia laivayhtiön vaihdon takia.
  Ongelma on siinä, että monet Tallinnan taksit eivät osaa vielä tänäänkään enempää kunnolla viroa kuin suomeakaan puhumattakaan englannista. Ma ise räägin eesti keeles arusaadavalt. Julkisessa liikenteessä kuljettajat ovat pääsääntöisesti venäläisiä ja niin oli myös taksikeskuksen nainen.
  Opetus: ei kannata ottaa Eestimaa taksosta palveluita.

  • Täsin samaa mieltä! Ihan turha tilata tähän Assakulle taksia keskuksen kautta, eivät löydä! Siksi aina Bolt appin kautta, se on edullisempi ja tilaus menee GPS-koordinaattien mukaan.

 2. Tähän kieli asiaan noin 5 vuotta sitten pärjäsi hyvin suomenkielellä mutta nykyään pitää osata englantia Viroa tai venäjää eivät suostu suomea puhumaan vaikka osaisivat

 3. Tere!
  Tänään tuli koettua hintatason ero samasta matkasta.Meno Viimsi Spasta Tallinn Zoo:hon maksoi Tulika Taksolla 17€.Paluu Zoon vierestä Rocca Al Maresta jonkun Igorin taksolla 28€!Auto oli erehdyttävästi Tulika Taksoa muistuttava,oven logoa myöten,joten otimme sen vahingossa “lennosta”.Tarkoitus oli soittaa taksokeskukseen.Igor ajoi eri reittiä kuin Tulikan kuski!

  • Tere tere,

   nämä ovat aina tosi ikäviä juttuja ja sen takia yritetäänkin suomalaisia matkailijoita aina muistuttaa näistä. Joskus kuitenkin käy hassusti vaikka kuinka yrittää olla tarkkana. Kiitoksia, että jaoitte tämän kokemusten meidän kanssa. 🙂

   Terkuin,
   Tuomas

 4. Hei, tiedätkö millä taksifirmoilla olisi isoja minibusseja tai onko erillisiä bussifirmoja jotka heittävät lyhyitä matkoja bussilastillisen porukkaa paikasta A paikkaan B

 5. Opettele ensin suomea ennen kuin kirjoitat tämmöisiä. Esim. Sanan ENÄÄ perään ei tule N-kirjainta.

  • Moikka Jorma,

   kiva että löysit aikaa palautteen jättämiseen. Ollaan tehty tätä sivua kohta 8 vuotta ja sinä aikana on kirjoitettu monta sataa tekstiä. Aina välillä tuonne jää kirjoitusvirheitä, mutta minkäs teet.
   Jospa sä aloittaisit sitten oman sivuston pitämisen? Tai jos meidän jutut ärsyttää, niin eihän niitä ole pakko lukea. 😉 Mukavaa päivänjatkoa sullekin. 🙂

 6. No mitä voi sitten tehdä kun kuski matkan päätteeksi yrittää saada kyydistä suuremman summan mitä se oikeasti tekisi?

  • Paikalle voi soittaa tietenkin poliisin, mutta se on tietenkin aika työläs ratkaisu. Tämän takia mekin olemme koonneet listan meidän suosituksistamme, sillä niitä käyttämällä vältytte tuommoisilta yllätyksiltä.

 7. Kukkuu!
  Kävin viime vuonna Tallinnassa ja päädyin mitä erikoisimpaan taksiin… Sain käyntikortin jossa tiedot
  “Vlad Ykssarv
  Müstik (Spirit taxi)
  +372 55 66 5076
  sekä iskulause ‘Kes ei rända, see ei leia oma hõimu üles’.”

  Tämmöisen ilmeisen yksittäisen taksin kanssa kenellähään kokemusta? Kalliihko, ei kuitenkaan mikään ryöstöhinta, taisi mielestäni olla mutta taivas, olipa persoonallinen taksikuski ja kiva auto 😀

 8. Ryöstö, ryöstö. Taksilla satamasta eläintarhaan vähän reilu seitsemän km: aloitus 5,90 €, 4,90/km eli 44,30. Olipa kallis lysti. Kymmenkertainen kilometritaksa!

  • No huh huh! Aivan järjetön hinta! Kävimme muutama viikko sitten Rocca Al Maressa taksilla ja matka D-terminaalin liepeiltä maksoi reilut 6 euroa, joten jo pelkkä aloitusmaksu oli teillä aivan liian korkea, kilometrihinnasta puhumattakaan. Satutteko muistamaan, että mikä taksiyhtiö oli kyseessä?

 9. Taas tuli todettua alkuviikosta, että taksien hinnat vaihtelee ihan hurjasti ja turistilta viedään rahat surutta. Mentiin Viru-hotellin edestä Tallink taksolla Saku Suurhallille, hinta mittarin mukaaan 12,80e mutta kuski otti maksua tasan 10e. Suurhallilla oli 30 seconds to marsin keikka, joten takaisin päin lähtiessä otettiin vaan hallin taksitolpalta ensimmäinen vapaa taksi. Taksifirma oli joku ihan ihmeellinen ja hintakin sen mukainen, reilut 36e. Hotellin edustalla kuultiin sitten, että joltain toisilta konsertista tulleilta suomalaisilta oli otettu hintaa lähemmäs 50e. Että juu, Tallink taksolle lähtee täältäkin suositukset.

 10. Heippa ja kiitokset hyvästä sivusta.

  Tuossa äsken Twitterissä kaveri mainosti älypuhelin applikaatiota nimeltään Taxify. Ilmeisesti eestiläistä alkuperää ja ilmainen.
  No hetihän latasin omppuun ja kokeilemaan. Aikasen näppärä sovellus. Laitoin kursorin tulevan matkan hotellin kohdalle ja heti näytti lähimmän taksin, hinnat ja asiakkaiden antaman palautteen viisitähtisellä asteikolla.
  Katsellaan miten pilittää Tallinnan päässä.

 11. Heippa!

  Me jouduttiin kaverin kanssa tommoseen “ryöstytaksiin” viime joulukuussa. Oli kiire syömään, ni sitten ajateltiin että otetaan taksi ja mennään. Satamasta otettiin eka taksi joka osui kohdalle. Mentiin Grillhause Daube:n ja taksi otti 15e. Kyl tuli vähä ryöstetty fiilis. Mut jos oikein muistan ni se taksi oli joku Tallink-niminen taksi firma. En kyl enää mene siihen taksiin vaikka antoikin korttinsa. 🙁

  • Moikka! Noita tosiaan on, mutta veikkaisimme kuitenkin ettei kyseessä ollut Tallink Takso vaan joku Tallinna niminen taksi. Tallink Takso on ainakin omasta kokemuksestamme yksi luotettavimmista taksiyhtiöistä, jolla toki on korkeat hinnat mutta samalla myös rehelliset toimintatavat. Sen sijaan näitä erilaisia Tallinna-nimisiä taksifirmoja on useampi kappale ja osalla niistä ei välttämättä ole kovin puhtaat jauhot pussissa… ja niitä päivystää sataman alueella. 15 euroa tuosta matkasta on melko paljon, sillä “normaalitaksilla” hinta olisi ollut varmaan noin 4 euroa.

 12. Jouduimmekohan “ryöstötaksin” uhriksi 12.12.2013 ? Otimme taksin satamasta osoitteeseen Hermanni 1, hinnaksi sovimme 10 euroa. Määränpäässä kuski vielä pyysi 2 euroa tippiä. Vähän tuntui kalliilta, mutta kun ili kiire….

 13. Vuosia sitten virolainen ystäväni huomasi ja ihmetteli miksi käytän kallista taksia. Ei usein taksilla ajeta, muutaman kerran vuodessa mutta kokeilin Raadiota ja Kiisua ja hyvin toimi. Sittemmin ollaan ajeltu IR tai Euro taksoilla, taitaavat käyttää samaa keskustakin. Ei moittimista. Ruuhka- aikoina voi joutua odottamaan jonkun minuutin ylimääräistä. Tolpalta jos ottaa taksin niin aina maksaa enemmän. Pitää kokeilla sitä Eestimaa taksiakin. Kiitos sivuista !

 14. Nämä taksien lähtöhinnat eivät pidä paikkaansa koska eseimmissa lähtöhinta 4,80e
  esim.A-terminaalista viruhotelliin matkan pitäisi virallisella hinnalla olla 4,00e
  sataman taxxot ottavat 10,00e matkasta
  Otin viruhotellin edestä takson menin koplikadulle 300metriä ennen pysähdystä mittarissa oli 3,80e sammutti mittarin kun pysähdyimme mittari näytti 10,00e
  joten ajatko 1km tai 5km taksa on 10ekee. ainoa rehellinen takso on kun soitat 1212
  niin 7,5km matka maksaa 6,50e

  • Ainakin kokemuksemme mukaan taksien lähtöhinnat kyllä pitävät paikkansa. Tosin emme koskaan ota taksia jonosta satamassa emmekä missään muuallakaan, sillä niissä useimmiten jonottavat juuri ne kaikista kalleimmat taksit. Mainitsemasi 1212-taksi on Krooni Takso ja se on ihan ok hintainen taksi, mutta esimerkiksi suosimamme Eestimaa Takso on edullisempi. Neuvomme on, että aina kannattaa soittaa taksi paikalle, eikä koskaan ottaa taksijonosta.

 15. Niin, nuo “ryöstötaksot” puuttuivat listalta. Ja juuri niitä kannattaa varoa. Vilkaise hinnasta sivuikkunasta ja varmista, että mittari on päällä. Älä sovi mitään könttäsummia!
  Itse käytän Eurotaksoa, mutta sitä ei juurikaan satamassa näe. Täällä asuvana tilaan aina takson puhelimitse. Koskaan ei ole jymäytetty, vaikka aksentista tunnistavat kyllä suomalaiseksi.

 16. Hyvä ja mainio lista, mutta varmaan siitä juuri nuo “ryöstötaksit” puuttuvat. Satamassa ja Tallink Conference & span edustalla päivysti ainakin viime keväänä takseja, joiden kilometrihinnat olivat luokkaa 5 e/km. Onkohan tämänkaltaisia takseja paljonkin liikkeellä?

  • 5 euron taksoja emme ole nähneet, mutta juuri viime viikonloppuna bongasimme taksin, joka veloitti kilometriltä lähes 2 euroa ja aloitusmaksu oli jotain 7-8 euron luokkaa. Kannattaa siis olla tarkkana, että mihin taksiin sitä Tallinnassa istahtaa. Eestimaa Takso on tällä hetkellä se taksifirma jota me suosimme. 🙂

 17. Lista on melkoinen! Kiitos siitä!! 🙂
  Jotkut varmaankin harvinaisempia ja jotkut taas päivystävät satamissa.
  Pystyisitkö heittämään hatusta viisi parasta ja luotettavinta yhtiötä, jotka yleensä päivystävät satamissa.
  Katsoin toista listaasi ja siellä ykköstilalla olivat Eestimaa Takso ja Söbratakso.
  Tulika Takso ja Tallink Takso kalleimmat.

  • Kiitoksia kommentista! 🙂 Yleensä satamassa päivystää valitettavasti kaikista kalleimmat taksit eli Tulika Takso ja Tallink Takso sekä liuta “ryöstötakseja”. Itse en koskaan ole ottanut satmasta taksia, sillä helpompi on kävellä esimerkiksi Norde Centrumille (muutaman minuutin kävely Tallinkin D-terminaalilta) ja soittaa sieltä taksi. Eestimaa Takso, IR Takso ja Söbrätakso ovat ainakin omien kokemuksieni mukaan olleet aina luotettavia.

 18. Kiitos sinulle!
  Saimpa hyvät tiedot näistä taksien hinnoista. Olemme käyneet mieheni kanssa Tallinnassa muutaman kerran. Nyt siitä on 8 vuotta aikaa, kun oltiin viimeksi, joten ajat ovat muuttuneet.Vietämme 45 vuoden yhteistä avioliittoa ja mieheni 65-synttäreitä.

 19. Tere!
  Kõik Tallinna taksofirmad, ei ole seal nimekirjas. Puudu on sealt nn rööveltaksod, kes kysivad hingehinda. Yheks näiteks on nn Tallinn Takso. (tegu ei ole Tallinna takso, ega Tallinki taksoga)
  saadan delfi lingi, kust saad täpsemalt lugeda:

  http://majandus.delfi.ee/news/uudised/tallinn-takso-valjast-viisakas-uhissoiduk-seest-roovlikoobas.d?id=48858465

  Peale Tallinn Takso on neid tallinnas veelgi.
  Olen ise näinud kuidas pahaamamatud turistid istuvad sellisesse taksosse.
  Oleks hea, kui sa nn rööveltaksodest ka kirjutaksid, ja soomlasi ja teisi turiste hoiataksid.

  Tervitades
  su blogi järjepidev lugeja

 20. Eksyin tänään vahingossa blogiisi ja lukaisin sen heti lävitse. Kiitos monista vinkeistä! Ollaan avomiehen kanssa suuntaamassa viikonloppulomalle Tallinnaan ja täältä löyty monta kivaa pikkujuttua loman varalle 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän