Tallink MyStar Comfort Lounge tarjoaa matkustajille erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja mukavaan matkustamiseen Itämerellä. Loungessa on tarjolla ilmainen internet-yhteys, monipuolista pientä purtavaa, mukavat istuimet ja upeat merinäköalat. Tämä lounge on täydellinen valinta, jos haluat matkustaa rauhallisesti ja mukavasti.

Tallinkin uudelta MyStar laivalta löytyy myös oma Comfort Lounge luokka, ja tilat sijaitsevat laivalla samassa kohtaa kuin missä ne ovat Tallink Megastar laivalla eli siis keulassa. Pohjaratkaisu onkin hyvin samantyyppinen, mutta yhtenä selkeimmistä eroista on tilan oikeassa takanurkassa sijaitseva erillinen huone, jonka voi varata isommalle porukalle vaikkapa kokous- ja seminaarikäyttöön.

Tallink MyStar Comfort Lounge (6)Muuten MyStarin Comfort Lounge tarjoaa hyvin samantyyppisen matkustuskokemuksen kuin Megastar, mutta kuten jo totesin laivan Business Loungea käsittelevässä tekstissäni, niin täälläkin kaikki on hieman mukavammin ja tyylikkäämmin toteutettua, sillä onhan uusi aina uusi. Erityisesti tykkäsin kasveilla tilaan tuodusta vehreydestä ja ilmavuuden tunnusta. MyStarin Comfort luokka tuntui sisustukseltaan ehkä hieman kevyemmältä.

Tallink MyStar Comfort Lounge Tarjoilut (5)

Tarjoilujen osalta setti on oikeastaan täysin sama kuin sisarlaivalla eli tarjolla on virvoitusjuomia, erikoiskahveja, pientä naposteltavaa sekä päivän lehdet. Tästä matkustusluokasta löytyy myös omat WC-tilat ja  lisämaksu normaalin laivalipun päälle on 29 euroa. Kuten todettu myös Megastarin kohdalla, niin ei tuo lisämaksu ole minusta mitenkään kohtuuton, sillä Comfort luokka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle. Jatkossakin mut löytää useimmiten Helsinki-Tallinna välillä matkustamassa täällä. Eli Comfortissa tavataan! 🙂 Lisätietoa Tallink MyStarin Comfort Loungesta voitte lukea Tallinkin nettisivuilta.   Tallink MyStar Comfort Lounge (9)

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän