Tallinkin uusi MyStar laiva otettiin käyttöön joulukuun 13. päivä 2022 ja samalla Helsinki-Tallinna välille saatiin napsun verran mukavammat ja tyylikkäämmät puitteet tarjoava Business Lounge kuin mitä vuonna 2016 käyttöön vihityllä Tallink Megastarilta löytyy. Molempien laivojen business-luokka on pohjaratkaisultaan hyvinkin samanlainen, mutta MyStarilla tila on käytetty paremmin, sisustus on luonnollisesti tuoreemman näköinen ja niin ruokien kuin myös juomien esillepanot on toteutettu Megastaria tyylikkäämmin. Näkyvin ero on viinejä ja väkevämpiä juomia varten tehty cocktail bar, jonka yläpuolella on hauska väriä vaihtava kyltti ja tämä on tuotu enemmän ikään kuin keskelle tilaa.

Tässäkin laivassa business-luokan lippuun kuuluu pääsy näihin tyylikkäisiin tiloihin, kattava valikoimia erilaisia kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä jälkkäreitä, alkoholittomia ja alkoholijuomia, nopeampi nettiyhteys, päivän lehdet, omat saniteettitilat sekä Lounge Shopping -osasto. Tallink MyStarin Business Loungessa matkasta pystyy nautiskelemaan kaikessa rauhassa ja lisää matkustusmukavuutta tuo myös se, että niin Tallinnan kuin myös Helsingin päässä bisnesluokan matkustajat päästetään laivalta ensimmäisenä ulos. Lisäksi Tallinnan satamassa Business-luokassa matkustaville on varattu oma Tallink Lounge tila, jossa voi nauttia virvokkeita ja konvehteja ennen laivaan siirtymistä, ja tietenkin loungesta matkustajat päästetään laivaan ennen muita.

Lippu Business Lounge luokkaan maksaa normaalin laivalipun hinnan päälle 69 euroa/suunta, joten mistään ihan ilmaisesta lystistä ei ole kyse. Jos kuitenkin arvostaa kiireetöntä ilmapiiriä ja haluaa merimatkan aikana nauttia hyvästä ruoasta sekä vaikkapa gin tonicista ja lasillisesta kuohuviiniä, niin ei tuo sitten enää mitenkään niin mahdottoman hintainen ole. Ja jos tämä matkustusluokka tuntuu turhan rahvaanomaiselta, niin Tallink MyStarilla voi halutessaan upgreidata itsensä vielä Platinum Loungeen, joka maksaa normaalin laivalipun hinnan +500€ suunta. Lisätietoa näistä molemmista luokista voitte katsoa Tallinkin nettisivuilta.

Tallinnan D-terminaalista muuten löytyy Tallink Lounge -tila, johon Business Lounge matkustajat pääsevät odottamaan laivaannousun alkamista. Lisää Tallink Loungesta voitte lukea aihetta käsittelevästä tekstistämme.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän