Tallink Spa & Conference Hotel on toimiva kokonaisuus, joka tarjoaa siistit juuri remontoidut huoneet, hyvän kylpylän, kätevän sijainnin sekä runsaan aamiaisen. Tallinnan satama-alueella sijaitsevan hotellin standard-tason huoneet ovat hyvin varusteltuja ja viihtyisiä, ja nykyään huoneiden hintaan kuuluvat kylpytakkien lisäksi myös kylpytossut. Hienoa että Tallink on tämän asian suhteen kuunnellut asiakkaiden mielipiteitä… ainakin me purnasimme tästä joka ikinen kerta. 😉

Uudistetut hotellihuoneet on remontoitu onnistuneesti, sillä vaaleat maanläheiset värit sopivat jotenkin paremmin kylpylähotellin fiilikseen kuin aiemmin esimerkiksi huoneiden matoista sekä käytävistä löytyneet melko räikeän värikkäät ratkaisut. Tallink Spa & Conference Hotellin huoneet, käytävät, vastaanotto sekä ravintola Nero ovat kaikki saaneet päivitykset, jotka yhdessä tekevät tästä kylpylähotellista kaikin puolin viihtyisämmän.

Tallink Spa & Conference Hotel KylpyläosastoPaikan Aqua Spa-vesikeskus on saunamaailmoineen, porealtaineen ja ulkoaltaineen edelleen toimiva kokonaisuus, mutta ehkä tästä kuitenkin jäi hieman semmoinen fiilis, että näiden muiden uudistusten jälkeen olisi seuraavaksi mukava nähdä uudistettu kylpyläosasto. 🙂 Edelleen täältä kuitenkin löytyy kaikki tarpeellinen onnistuneeseen kylpylälomaan, ja Tallink Spa & Conference Hotel on tänäkin päivänä yksi Tallinnan keskusta-alueen parhaista kylpylähotelleista, ellei jopa paras. Tallinkin hotellista löytyy myös Aqua Spa kauneus-ja hyvinvointikeskus, jossa kävimme viimeisimmällä visiitillä kokeilemassa ihanan rentouttavaa hunajahierontaa. Lisätietoa kauneus- ja hyvinvointikeskuksesta voitte katsoa Tallink Hotelsin nettisivuilta.

Hotellilta kävelee Tallinnan vanhaankaupunkiin reilussa 5 minuutissa ja keskustaan jalkapatikka vie noin 10-15 minuuttia. Tallink Spa & Conference Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee A-terminaali, Sataman tori sekä Linnahall. Kylpylähotellin takaa alkavaa Kulttuurikilometriä pitkin voi tallustaa Kalamajan suuntaan, josta löytyy muun muassa Kalatori, Lentosataman museo sekä Noblessnerin alue, jossa kannattaa piipahtaa vaikkapa sisustuskauppa Shishissä tai Põhjalan panimon Tap Roomissa.

Tallink Spa & Conference Hotel (5)

Vielä loppuun täytyy erikseen kehua hotellin aamiaista, joka tarjoaa yllättävän monipuolisen kattauksen. Ei se Tallinnan paras ole, mutta kuitenkin erittäin hyvä. 🙂 Viimeiseksi vinkiksi voitaisiin heittää tähän vielä yksi ravintolasuositus, nimittäin Tallinkin Tulemajassa (Linnahallin vieressä) sijaitseva italialainen ravintola Flavore tuntuu olevan tällä nurkalla kaupunkia melko aliarvostettu ravintola. Paikasta saa muun muassa herkullisia pizzoja sekä italialaiseen tyyliin valmistettuja annoksia alkuruoista pääruokiin ja jälkkäreihin, jonka lisäksi ravintolasta löytyy myös hauska viiniseinä! Tätä paikkaa voi suositella niille, jotka eivät halua lähteä kovin kauaksi hotellista, mutta jotain herkullista ruokaa olisi kuitenkin toiveissa.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Tallink Spa & Conference Hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän