Tallinnan keskusta-alueella toimivalla käsien- ja jalkojenhoitoon erikoistuneella Nail Spalla on yhteensä kolme toimipaikkaa: Viru Keskuksessa, satama-alueella osoitteessa Poordi 3 sekä aivan ydinkeskustassa osoitteessa Narva mnt 7. Kävimme hiljattain tutustumassa tuohon viimeksi mainittuun, kun siellä sattui olemaan hyvä tarjous, johon sisältyi manikyyri + pedikyyri. 🙂 Nail Spa tarjoaa hoitoja niin naisille kuin myös miehille, joten varasimme yhdet molempia ja suuntasimme kohti kynsistudiota. Sisätiloista täytyy sanoa sen verran, että paikka ei välttämättä ole se Tallinnan viihtyisin kauneushoitola, sillä tilaan on mahdutettu melkoinen määrä hoitopöytiä ja -tuoleja. Toisaalta tätä ei ehkä pidäkään verrata perinteiseen kauneushoitolaan, sillä kuten paikan nimestäkin voi jo päätellä, niin tämän paikka keskittyy pääasiassa manikyyreihin ja pedikyyreihin. Ennen varauksen tekoa tsekkasimme myös muut Tallinnan Nail Spa hoitolat, mutta ainakin meille tämä Narva maanteen kynsistudio vaikutti kaikista parhaimmalta vaihtoehdolta.

Odottellessa meille tarjottiin virvoikkeita, ja lyhyen odottelun jälkeen ohjattiin hoitotuoleihin istumaan. Tämän jälkeen ympärillä alkoikin melkoinen kuhina, sillä manikyyri ja pedikyyri hoidettiin samanaikaisesti kahden kosmetologin voimin. Henkilökunta oli ystävällistä, tosin mitään small talkia ei turhaan heitetty, ja he vaikuttivat olevan asiansa osaavia ammattilaisia. Lopputuloksena oli mukavan pehmeät kädet ja jalat sekä siististi laitetut kynnet. Miesten ja naisten hoitojen ainoa ero oli oikeastaan siinä, että toinen meistä päätti tällä kertaa jättää kynsien lakkauksen väliin. 😉 Kokonaisuutena kokemus oli kummankin mielestä mukava ja tätä voi suositella kaikille, sukupuoleen katsomatta. Mekin varmasti mennään toistekin, sillä kyllä tässä selvästi huomaan eron ennen ja jälkeen hoidon. Lisätietoja Tallinnan Nail Spasta voitte katsoa heidän nettisivuiltaan.

Lue lisää: Tallinnan Kauneushoitolat
Narva maanteen Nail Span sijainti Tallinnan kartalla:

1 KOMMENTTI

  1. Myös minä olen tyytyväinen NailSpan palveluihin. Olen usean vuoden ajan käynyt käsi-ja jalkahoidossa Narvan maantien hoitolassa, pari kertaa Poordissa. Viimeksi pari viikkoa sitten palasin taas Narvan maantien hoitolaan, joka tuntuu mieluisammalta. Ystävällinen palvelu ja hyvä hoito.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän