Tallinnan viinibaaritarjonta on vuosi vuodelta muuttunut monipuolisemmaksi, ja nykyään hyvistä viinipaikoista alkaakin olemaan jo melkein runsaudenpula. Alle olemme listanneet kaksi meidän omaa suosikkipaikkaamme, joihin tulee silloin tällöin piipahdettua lasilliselle viiniä. Tämä kaksikko tarjoaa sen verran kattavan valikoiman erilaisia valkoviinejä, punaviinejä, kuohuviinejä sekä shamppanjoita, että niistä pitäisi löytyä vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Molemmista näistä Tallinnan viinibaareista voi luonnollisesti ostaa viinejä myös kotiin viemisiksi.

Time to Wine

Rotermannin alueen vanhat täysin saneeratut rakennukset soveltuvat kerrassaan mainiosti Time to Wine viinibaarin pitämiseen, sillä paikassa on semmoista kellarimaista fiilistä, kun katot ja seinät ovat vaalea epätasaista kiviainesta. Rotermannin Time to Wine viinibaarissa on asiakaspaikkoja noin parin tusinan verran ja lopun tilan haukkaavat viinihyllyt sekä hauska viiniseinä. Viinivalikoima on hyvin kattava, sillä erilaisia viinejä löytyy yhteensä 690.

Vabrik Vinoteek

Vabrik Vinoteek sijaitsee Tallinnan Kalamajan alueella, Vabriku-kadun varrella. Vinoteekissä on mukavan lämmin ja kodikas tunnelma, joten viiniostosten lomassa tänne kannattaa myös pysähtyä nauttimaan lasillinen viiniä. Vabrikista löytyy kattava valikoima laadukkaita valko-, puna-, rose- ja kuohuviinejä sekä jonkun verran käsityöoluita. Erityisesti itävaltalaiset ja italialaiset viinit ovat täällä hyvin edustettuina.

Vabrik Vinoteek Tallinna 7338
Vabrik Vinoteek

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän