Tallinnan viinibaaritarjonta on vuosi vuodelta muuttunut monipuolisemmaksi, ja nykyään hyvistä viinipaikoista alkaakin olemaan jo melkein runsaudenpula. Alle olemme listanneet kaksi meidän omaa suosikkipaikkaamme, joihin tulee silloin tällöin piipahdettua lasilliselle viiniä. Tämä kaksikko tarjoaa sen verran kattavan valikoiman erilaisia valkoviinejä, punaviinejä, kuohuviinejä sekä shamppanjoita, että niistä pitäisi löytyä vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Molemmista näistä Tallinnan viinibaareista voi luonnollisesti ostaa viinejä myös kotiin viemisiksi.

Vabrik Vinoteek

Vabrik Vinoteek sijaitsee Tallinnan Kalamajan alueella, Vabriku-kadun varrella. Vinoteekissä on mukavan lämmin ja kodikas tunnelma, joten viiniostosten lomassa tänne kannattaa myös pysähtyä nauttimaan lasillinen viiniä. Vabrikista löytyy kattava valikoima laadukkaita valko-, puna-, rose- ja kuohuviinejä sekä jonkun verran käsityöoluita. Erityisesti itävaltalaiset ja italialaiset viinit ovat täällä hyvin edustettuina.

Vabrik Vinoteek Tallinna 7338

Viinibaari Wine Not?

Wine Not on leppoisan kotoisan ilmapiirin tarjoava viinibaari Tallinnan vanhassakaupungissa, joka keskittyy portugalilaisiin viineihin. Drinkkibaareissa ja olutpubeissa on aina mukavaa istua, mutta aina silloin tällöin tuntuu siltä, että nyt saattaisi maistua lasi hyvää valkkaria tai punkkua rennossa ympäristössä. Tämmöisiin hetkiin Wine Not on mitä mainioin valinta, sillä tässä viinibaarissa on panostettu laadukkaaseen valikoimaan. Mikäli joku viini hivelee makuhermoja siinä määrin, että sitä haluaisi mahdollisesti nauttia myös kotona, niin täältä voi myös ostaa pullon mukaan.

Viinibaari Wine Not Tallinna 1495

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän