Time to Wine viinibaareja löytyy Tallinnasta kaksi kappaletta: yksi aivan Balti Jaaman torin välittömästä läheisyydestä ja toinen Rotermannin korttelista. Tämä teksti käsittelee Rotermannissa sijaitsevaa viinibaaria. Alueen vanhat täysin saneeratut rakennukset soveltuvat kerrassaan mainiosti viinibaarin pitämiseen, sillä paikassa on semmoista kellarimaista fiilistä, kun katot ja seinät ovat vaalea epätasaista kiviainesta.

Time to Wine Viinibaari (6)Rotermannin Time to Wine viinibaarissa on asiakaspaikkoja noin parin tusinan verran ja lopun tilan haukkaavat viinihyllyt sekä hauska viiniseinä. Tiskiltä saatavalla kortilla voi itselleen valita lasiin 22 erilaisesta puna-, valko-, kuohu-, ja jälkiruokaviinistä haluamansa määrän (25 ml / 75 ml / 120 ml). Jos ei viiniseinältä löydy mitään juotavaksi sopivaa, niin paikan päällä on mahdollista nauttia myös mikä tahansa hyllyistä löytyvä viinipullo. Niin sanottu korkkimaksu on 10 euroa pullolta eli jos pullon haluaa juoda paikan päällä, niin kyseisen viinipullon kyljessä olevaan hintaan lisätään kymppi.

Time to Wine Rotermanni (4)Paikan valikoimasta löytyy myös erilaisia vahvoja alkoholeja, olutta sekä virvoitusjuomia, joten jos porukassa sattuu olemaan henkilöitä, jotka eivät viinistä pidä, niin täältä löytyy myös heille vaihtoehtoja. Tietenkin Time to Winesta voi myös käydä ihan vaan ostamassa viiniä kotiin viemisiksi ja paikan nettisivujen perusteella valikoima onkin hyvin kattava, sillä erilaisia viinejä löytyy yhteensä 690. Lisätietoa voitte katsoa viinibaarin nettisivuilta.

Time to Wine Viinibaari Tallinna Rotermannin Time to Winen aukioloajat:
Sunnuntai-maanantai 15:00–21:00
Tiistai-torstai 14:00–23:00
Perjantai 14:00–02:00
Lauantai 12:00–02:00

Time to Winen sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän