Texas Cantina on jo yli kahden vuosikymmenen ajan tarjonnut Tallinnassa herkullista texmex-ruokaa, hyviä drinkkejä, ystävällistä palvelua sekä rentoa tunnelmaa. Tallinnan vanhankaupungin Pikk-kadun varrella sijaitseva ravintola on aina kuulunut myös meidän Ravintolalistallemme, sillä vaikka se ei ehkä millään mittarilla ole kaupungin paras ravintola, niin kerta toisensa jälkeen sitä on itsensä kuitenkin Texasista löytänyt. Varsinkin rentoon illanviettoon tämä paikka sopii kuin nakutettu, sillä täällä ei pukeutumiskoodista tai valkoisista pöytäliinoista tarvitse stressata.

Texas Cantina Tallinna (16)

Ruokalistalta löytyy kattava valikoima nachoja, kanansiipiä, pihvejä, fajitaksia sekä paljon muuta. Tallinnan ravintola Texas on myös hyvä valinta silloin jos porukassa sattuu olemaan esimerkiksi pihvinystäviä, kasvissyöjiä sekä gluteenitonta ruokavaliota noudattavia, sillä täältä löytyy jokaiselle jotakin syötävää. Lisäksi ravintola tarjoaa erinomaisia margarita drinkkejä sekä melkoisen laajan valikoiman erilaisia tequila laatuja. Tämä paikka on muuten myös Tallinnassa asuvien jenkkien suosiossa, joten täällä taidetaan päästä aika lähelle autenttista kokemusta.  🙂
Texas Cantina (16)Alkuruokien hinnat ovat 5-12€, keitot 5-9€, salaatit 5-10€, pääruoat 10-35€ ja jälkkärit 6€. Menuun voitte tutustua tarkemmin Texasin nettisivuilla. Loppuun täytyy vielä vähän kehua paikan palvelutasoa, sillä rennon ystävälliset tarjoilijat tuovat tähän paikkaan vielä oman mausteensa.

Ravintolan aukioloajat:
Ma-Su 12.00-24.00 (joskus myöhempään)
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Texas Cantinan sijainti Tallinnan kartalla:

1 KOMMENTTI

  1. Todella miellyttävää palvelua ja ehkä parasta texmex/americana ruokaa mitä olen näillä leveysasteilla syönyt.
    Ei mitään Santa Maria- meinikiä, vaan alusta loppuun itsetehtyä. Suosittelen lämpimästi.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän